Ζυγέ, σήμερα είναι πολύ πιθανό να επιλέξεις να ταυτιστείς με κάθε τι που θα ακούσεις και είναι ακόμα πιο πιθανό πως θα προτιμήσεις να ταυτιστείς με οτιδήποτε σου προκαλεί ανησυχία.

Δεκέμβριος 10, 2017 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner
Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 10 Δεκεμβρίου;
Κριός
Η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις της θα περιορίσουν τον ελεύθερο σου χρόνο και μπορεί να σε κουράσουν λίγο παραπάνω με αποτέλεσμα να ξεκινήσεις να εκνευρίζεσαι. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Τοξότη θα ενισχύσει την σωματική σου κούραση και θα εντείνει τον εκνευρισμό σου. Μη ζορίζεις τον οργανισμό σου και επέλεξε μόνο τις πιο σημαντικές δραστηριότητες για να ασχοληθείς. Νωρίς το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή από τον Τοξότη δεν θα είναι βοηθητικό για την επικοινωνία με πρόσωπα του περιβάλλοντος σου. Οι παρανοήσεις και οι καθυστερήσεις σε ραντεβού είναι πιθανές για αυτό οπλίσου με υπομονή!
Ταύρος
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να σου χαρίζει ευκαιρίες να ασχοληθείς με τα χόμπι σου και να περάσεις καλά όμως εσύ θα ψάχνεις κάτι για να εκνευριστείς! Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον Τοξότη θα σου δημιουργήσει δυσθυμία με αποτέλεσμα να μην σου αρέσει οτιδήποτε και να κάνεις! Το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή από τον Τοξότη θα σπάσει τη μονοτονία που νιώθεις καθώς θα φέρει επιστροφές -που μάλλον θα αποδειχθούν καταστροφές- από το παρελθόν! Πρόσεξε καθώς αν δεν κρατήσεις αποστάσεις τότε υπάρχει πιθανότητα να "καείς"!
Δίδυμοι
Τα θέματα που θα σε απασχολήσουν σήμερα θα σχετίζονται με την οικογένεια σου καθώς η Σελήνη από την Παρθένο θα αναμοχλεύσει κάποια θέματα που υπάρχουν εντός της οικίας. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Τοξότη θα εντείνει τον εκνευρισμό σου καθώς δεν θα είναι εύκολο να γίνεις κατανοητός/η στους δικούς σου ανθρώπους. Η ημέρα δεν ενδείκνυται για να πάρεις αποφάσεις αλλά ούτε και για να βρεις λύσεις για αυτό άφησε τα θέματα που έχεις σε αναμονή και μην ζορίζεις καταστάσεις. Το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή από τον Τοξότη θα περιπλέξει ακόμα περισσότερο τα πράγματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις για αυτό καλύτερα να κρατήσεις αποστάσεις από θέματα που καίνε!
Καρκίνος
Σήμερα θα είσαι αρκετά επικοινωνιακός/η καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο τονίζει την ανάγκη σου για ανταλλαγή πληροφοριών με τους ανθρώπους που βρίσκονται στο περιβάλλον σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Τοξότη δεν θα σε βοηθήσει να εκφράσεις με τον κατάλληλο τρόπο αυτά που θέλεις και μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις. Το βράδυ η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο και με τον ανάδρομο Ερμή από τον Τοξότη οπότε θα πρέπει να είσαι διπλά προσεκτικός/η και αν μπορείς να μετράς την κάθε λέξη που θα πεις! Μια παρεξήγηση σχετικά με κάποια υποχρέωση ρουτίνας μπορεί να συμβεί για αυτό να είσαι επιμελής κατά τη διευθέτηση τους!
Λέων
Σήμερα από το πρωί θα προσπαθήσεις να τακτοποιήσεις τα οικονομικά σου θέματα αλλά πιθανό να διαπιστώσεις πως θα έχεις κάποια εμπόδια που δεν θα αφήσουν τα πράγματα να κυλήσουν όπως είχες υπολογίσει. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Τοξότη θα εγείρει ζητήματα αυτοπεποίθησης για αυτό και δεν θα είναι εύκολο να διεκδικήσεις αυτά που αξίζεις. Το βράδυ το άλλο τετράγωνο της Σελήνης -με τον ανάδρομο Ερμή από τον Τοξότη- θα σου υπενθυμίσει κάποια θέματα του παρελθόντος που σχετίζονται και με οικονομικά ζητήματα προκειμένου να τα διευθετήσεις. Σκέψου, σχεδίασε και μετά διευθέτησε για να ελαχιστοποιήσεις τις πιθανότητες λάθους ενεργειών.
Παρθένος
Η Σελήνη βρίσκεται για δεύτερη ημέρα στο ζώδιο σου και είναι πιθανό να σου δημιουργεί συναισθηματικό αναβρασμό που με τη σειρά του θα δημιουργήσει τεταμένη ατμόσφαιρα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Τοξότη δεν θα σε βοηθήσει να εκφράσεις με το σωστό τρόπο αυτά που θέλεις με κίνδυνο να παρεξηγηθείς. Κράτησε αποστάσεις ασφαλείας από σχέσεις και συνεργασίες που είναι σημαντικές για εσένα ή πρόσεξε αυτά που θα πεις. Το άλλο τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ερμή από τον Τοξότη το βράδυ δεν θα βοηθήσει συζητήσεις και επαφές καθώς ο καθένας θα εκπέμπει σε διαφορετικό μήκος κύματος! Μην υποσχεθείς οτιδήποτε σήμερα καθώς είναι πιθανό να μην καταφέρεις να το φέρεις εις πέρας.
Ζυγός
Σήμερα είναι πολύ πιθανό να επιλέξεις να ταυτιστείς με κάθε τι που θα ακούσεις και είναι ακόμα πιο πιθανό πως θα προτιμήσεις να ταυτιστείς με οτιδήποτε σου προκαλεί ανησυχία. Η Σελήνη από την Παρθένο εγείρει φόβους και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Τοξότη δεν θα σε βοηθήσει να τους διευθετήσεις. Το βράδυ το άλλο τετράγωνο της Σελήνης -αυτό με τον ανάδρομο Ερμή από τον Τοξότη- δεν είναι βοηθητικό για την επικοινωνία σου με αποτέλεσμα να νιώσεις πως έχεις μπλοκάρει. Άφησε την ημέρα να περάσει χωρίς υπερβολικές απαιτήσεις ούτε από τον εαυτό σου ούτε από τους άλλους και αύριο θα ξεκινήσεις να βρίσκεις ξανά τον εαυτό σου.
Σκορπιός
Οι κοινωνικές και συλλογικές δραστηριότητες με φίλους, συναδέλφους και ομοϊδεάτες σου θα γεμίσουν την ημέρα σου καθώς η Σελήνη από την Παρθένο αναζητά την επαφή με κόσμο. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Τοξότη δεν θα σε βοηθήσει να μοιραστείς τις ιδέες και τις απόψεις σου καθώς δεν θα έχεις τον κατάλληλο τρόπο να τις επικοινωνήσεις. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ερμή από τον Τοξότη το βράδυ θα προκαλέσει προβλήματα στην επικοινωνία αλλά και σε αυτά που θέλεις να πεις. Η ημέρα δεν είναι ευνοϊκή για να σε καταλάβουν ακόμα και οι φίλοι σου αλλά μην τα βάλεις μαζί τους καθώς θα είναι το κλίμα τέτοιο. Πρόσεξε μόνο τι θα πεις και κυρίως πως θα το πεις.
Τοξότης
Οι επαγγελματικές σου επιδιώξεις θα κινήσουν τα νήματα σήμερα και θα καθορίσουν όλο το πρόγραμμα της ημέρας καθώς η Σελήνη από την Παρθένο θα τονίσει ιδιαίτερα θέματα φήμης και κοινωνικής αναγνώρισης. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο που βρίσκεται στο ζώδιο σου δεν είναι βοηθητικό για τα θέλω σου καθώς μπορεί να σε φέρει στο προσκήνιο αλλά όχι με τον κατάλληλο τρόπο. Το βράδυ θα σχηματίσει και άλλο τετράγωνο με τον Ερμή που βρίσκεται και εκείνος στο ζώδιο σου αλλά σε ανάδρομη πορεία, γεγονός που θα περιπλέξει ακόμα περισσότερο τα πράγματα και θα δημιουργήσει προβλήματα στην επικοινωνία. Προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο απαρατήρητος/η σήμερα καθώς αν τραβήξεις την προσοχή δεν θα είναι θετικό.
Αιγόκερως
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και πιθανό να φέρει επαφές και συναντήσεις με συγγενείς και ανθρώπους του ευρύτερου περιβάλλοντος σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Τοξότη δεν θα σε βοηθήσει να προβάλλεις τον εαυτό σου με τον κατάλληλο τρόπο και πιθανό να δώσεις μια άλλη εικόνα για εσένα. Το βράδυ το άλλο τετράγωνο της Σελήνης -αυτό με τον Ερμή από τον Τοξότη που κινείται και σε ανάδρομη πορεία- θα δημιουργήσει προβλήματα στην επικοινωνία και καθυστέρηση σε ραντεβού και συναντήσεις. Σήμερα θα πρέπει να κρατήσεις μια πιο διακριτική στάση και να μην επιδιώξεις να κάνεις εντύπωση με τις απόψεις σου.
Υδροχόος
Μια σκέψη σχετική με καταστάσεις του παρελθόντος ή μια ανάμνηση που θα σου έρθει στο μυαλό μπορεί να επηρεάσει τη διάθεση σου και να σου δημιουργήσει συναισθηματική αναστάτωση. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Τοξότη θα εντείνει τη δυσθυμία σου καθώς δεν θα είναι εύκολο να συνειδητοποιήσεις τι είναι αυτό που σε ενοχλεί. Κράτησε μικρό καλάθι σήμερα με οποιοδήποτε ζήτημα και αν ασχοληθείς κυρίως αν είναι οικονομικής φύσεως. Το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή από τον Τοξότη μπορεί να δημιουργήσει ένα θέμα ανάμεσα σε εσένα και κάποιο συγγενικό σου πρόσωπο, για αυτό θα πρέπει να προσέξεις αρκετά οτιδήποτε και αν πεις αν δεν θέλεις να παρεξηγηθεί.
Ιχθύς
Οι σχέσεις σου με τους άλλους θα επηρεάσουν τις αποφάσεις σου καθώς θα θελήσεις να τους έχεις με το μέρος σου και όχι απέναντι σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Τοξότη δε θα σε βοηθήσει να εκφράσεις και τις δικές σου επιθυμίες αλλά ούτε και να βρεις την ανταπόκριση που περιμένεις από τους άλλους. Το βράδυ το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ερμή που βρίσκεται και εκείνος στον Τοξότη θα σου δημιουργήσει την τάση να λες το λάθος πράγμα τη λάθος στιγμή και μετά να παρεξηγείσαι. Η ημέρα δεν ενδείκνυται για συμφωνίες και διευθετήσεις για αυτό κάνε υπομονή μέχρι να περάσει.
ladylike.gr

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot
No Internet Connection