Ζυγέ, οικογενειακά θέματα θα επηρεάσουν τις ισορροπίες της ημέρας.

Οκτώβριος 16, 2018 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner
To Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 16 Οκτωβρίου;
Κριός
Σήμερα θα επηρεαστείς πολύ από το περιβάλλον σου ιδιαίτερα σε επαγγελματικά ζητήματα και πιθανόν να πάρεις αποφάσεις με βάση όχι αυτό που θέλεις εσύ, αλλά αυτό που προστάζει ο κοινωνικός περίγυρος. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος της με τον Πλούτωνα υποδηλώνει πως θα σκεφτείς να αλλάξεις ριζικά την επαγγελματική σου σταδιοδρομία. Είναι πιθανόν να σκέφτεσαι να βρεις κάποια άλλη δουλειά ή ακόμα και να στέλνεις βιογραφικά για αυτό. Καλό θα ήταν να μη βιαστείς να πάρεις τόσο σημαντικές αποφάσεις καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από το Ζυγό θα δημιουργήσει αντικρουόμενα «θέλω» που θα σε μπερδέψουν.
Ταύρος
Το μυαλό σου ήδη βρίσκεται αλλού καθώς η Σελήνη από τον Αιγόκερω σε ξεσηκώνει για ταξίδια ψυχής και σώματος. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις επαφές με αγαπημένους ανθρώπους, καθώς θα έχεις την τάση να γίνεις αρκετά καυστικός/η απέναντί τους. Μην απορρίψεις τη γνώμη τους πριν καν την ακούσεις και αν δεν σε ικανοποιεί πρόσεξε τον τρόπο που θα θέσεις τις αντιρρήσεις σου. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από το Ζυγό υποδηλώνει πως θα προκύψουν κάποιες υποχρεώσεις. Αυτές δεν θα σε αφήσουν να περάσεις την ημέρα όπως θα ήθελες, όμως μην διοχετεύσεις τον εκνευρισμό σου στους ανθρώπους που θα συναντήσεις.
Δίδυμοι
Οι συναισθηματικές διακυμάνσεις εξακολουθούν να σε βγάζουν από τη ροή σου και να σου δημιουργούν εκνευρισμό. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και αναμοχλεύει περασμένα γεγονότα και δύσκολες καταστάσεις. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα αυξήσει το πάθος για οτιδήποτε σχετίζεται με χρήματα και υλικά αγαθά! Προσπάθησε να βάλεις ένα φρένο σε αυτό και μην περιμένεις μόνο την ανταμοιβή σε οτιδήποτε και να κάνεις, καθώς αυτή μπορεί να αργήσει να έρθει. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον Ζυγό υποδηλώνει πως η συμπεριφορά σου μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα -είτε είσαι ελεύθερος/η είτε είσαι δεσμευμένος/η- καθώς θα στείλεις λανθασμένα μηνύματα.
Καρκίνος
Οτιδήποτε και να αποφασίσεις να κάνεις σήμερα θέλεις να συμβαδίζεις με τους αγαπημένους σου συνεργάτες και το/η σύντροφο σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και κάνει ιδιαίτερα σημαντική τη γνώμη των άλλων, με αποτέλεσμα να νιώθεις τύψεις κάθε φορά που σκέφτεσαι κάτι διαφορετικό από εκείνους. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα φροντίσει να αποκαλύψει τις αδυναμίες των σχέσεων σου, με αφορμή κάποια γεγονότα που θα έρθουν στο προσκήνιο. Σήμερα αξίζει να πεις και κάποια όχι προκειμένου να καταλάβεις καλύτερα τους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον Ζυγό υποδηλώνει πως η ημέρα δεν θα σε βοηθήσει να κρατήσεις τις ισορροπίες τόσο εύκολα ούτε μέσα σου, ούτε και μέσα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.
Λέων
Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας θα συνεχιστούν με γοργούς ρυθμούς καθώς η Σελήνη από τον Αιγόκερω θα φροντίσει για αυτό. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα σου δημιουργήσει επιτακτική ανάγκη να κάνεις μία «μεταμόρφωση» στην καθημερινότητά σου προκειμένου να είναι πιο λειτουργική για εσένα. Η πίεση που νιώθεις μπορεί να σου βγει σε καλό, καθώς θα γίνει το κίνητρο για να αλλάξεις κάποια πράγματα που θέλεις στο ημερήσιο σου πρόγραμμα. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον Ζυγό υποδηλώνει πως μπορεί να υπάρξουν αντιπαραθέσεις με κάποιο πρόσωπο του στενού σου περιβάλλοντος, καθώς θα έχει τις ενστάσεις του για τα επόμενα σχέδιά σου. Σκέψου για ποιο λόγο σε νουθετεί και μη βιαστείς να εκνευριστείς.
Παρθένος
Τα καλλιτεχνικά σου ταλέντα και η ανάγκη σου να χαλαρώσεις μέσα από δραστηριότητες που σε ευχαριστούν θα είναι το κύριο αίτημα της Σελήνης που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα σου δημιουργήσει σκέψεις σχετικά με το τι είναι τελικά αυτό που σε ευχαριστεί και η απάντηση μπορεί να σε δυσκολέψει. Πειραματίσου με νέες δραστηριότητες και νέα χόμπι προκειμένου να καταφέρεις να βρεις κάτι που θα σε γεμίζει και θα σε κάνει να «κολλήσεις». Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από το Ζυγό υποδηλώνει πως ενδέχεται να υπάρξει μία σύγκρουση ανάμεσα σε αυτά που θέλεις να κάνεις και σε αυτά που μπορείς, με αποτέλεσμα να σου προκαλέσει περίεργα συναισθήματα.
Ζυγός
Οικογενειακά θέματα θα επηρεάσουν τις ισορροπίες της ημέρας σήμερα και εσύ θα προσπαθήσεις να τα τακτοποιήσεις όλα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και θα στρέψει την προσοχή σου στα «εν οίκω». Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα σου λέει πως τα «αγαθά κόποις κτώνται», για αυτό θα πρέπει να θυσιάσεις τον ελεύθερο χρόνο σου για να καταφέρεις να βάλεις κάποια πράγματα που συμβαίνουν στο σπίτι σε μία τάξη. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο που βρίσκεται στο ζώδιό σου σου λέει πως θα χρειαστεί να κάνεις μία οπισθοχώρηση, προκειμένου να καταφέρεις να ανακτήσεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε εσένα και στα πρόσωπα της οικογένειάς σου.
Σκορπιός
Σήμερα θα περάσεις την ημέρα σου παρέα με τον/ην αδερφό/η σου ή άλλους αγαπημένους σου συγγενείς ή θα πιείς ένα καφέ με τον αγαπημένο σου γείτονα, σίγουρα όμως δεν θα μείνεις μόνος/η. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και δημιουργεί το κατάλληλο κλίμα για συναντήσεις και συζητήσεις. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα υποδηλώνει πως δεν θα είσαι καθόλου «δημοκρατικός/η» και σε περίπτωση που ακούσεις μία διαφορετική γνώμη από αυτή που πρεσβεύεις εσύ, θα βγεις από τα ρούχα σου! Προσπάθησε να κρατήσεις τα προσχήματα καθώς την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από το Ζυγό υποδηλώνει πως τυχόν άσχημη συμπεριφορά σου, θα εγείρει συζητήσεις πίσω από την πλάτη σου.
Τοξότης
Η ανασφάλεια που νιώθεις θα είναι αποτέλεσμα των σκέψεων σου καθώς θα σε παρασύρουν σε υποθέσεις σχετικές με οικονομικά ζητήματα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα, θα κάνει τα οικονομικά ζητήματα να φαντάζουν σαν «ζητήματα ζωής και θανάτου» και η επιμονή σου σε αυτά θα «κλέψει» όλη την ενέργειά σου. Προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες ώστε να είσαι σε θέση να πάρεις και πιο λογικές αποφάσεις σχετικά με αυτά που θέλεις να διευθετήσεις. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από το Ζυγό σου εφιστά την προσοχή σε ένα θέμα που σχετίζεται με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο. Είναι πιθανό να μην το διαχειριστείς όπως πρέπει και τελικά ακόμα και αν έχεις δίκιο να φανεί πως έχεις άδικο.
Αιγόκερως
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και θα επηρεάσει τον τρόπο που σκέφτεσαι αλλά και τον τρόπο που θα αποφασίσεις να δράσεις. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να φύγεις από προσωπικές σχέσεις αλλά και συνεργασίες που βλέπεις πως πλέον δεν υπάρχει κοινό σημείο. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από το Ζυγό σου λέει πως θα πρέπει να προσέχεις και τη συμπεριφορά σου στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Μείνε μακριά από διεκδικήσεις και εντάσεις σήμερα, καθώς η ημέρα δεν θα σε βοηθήσει να βρεις το δίκιο σου και η συμπεριφορά σου μπορεί να σε κάνει να το χάσεις.
Υδροχόος
Οι ανησυχίες και τα άγχη σου θα συνεχίσουν να σε ταλαιπωρούν καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να εντείνει τη συναισθηματική σου φόρτιση. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να αποτινάξεις από πάνω σου τα συναισθηματικά βάρη. Να ξέρεις πως μπορείς να το κάνεις αρκεί και μόνο να το πιστέψεις. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από το Ζυγό υποδηλώνει πως ημέρα δεν θα βοηθήσει την επικοινωνία σου. Είναι πιθανόν να νιώσεις πως ούτε οι κοντινοί σου άνθρωποι δεν μπορούν να σε καταλάβουν, όμως σκέψου πως υπάρχει το ενδεχόμενο εσύ να κρατάς αποστάσεις από εκείνους.
Ιχθύς
Οι φίλοι σου σήμερα θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους καθώς η Σελήνη από τον Αιγόκερω θα τονίσει την ανάγκη σου για συναισθηματικές επαφές με αγαπημένους σου ανθρώπους. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει στο προσκήνιο κάποια παράπονα που έχεις από αυτούς, αλλά θα πρέπει να προσέξεις τον τρόπο που θα τα πεις. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον Ζυγό θα βάλει άλλο ένα λιθαράκι παρεξηγήσεων στην ημέρα, καθώς δεν θα είναι εύκολο να βρεις το δίκιο σου με τον τρόπο που θα το προσπαθήσεις. Απόφυγε να γυρνάς σε θέματα του παρελθόντος αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος για να το κάνεις, καθώς όλες οι εντάσεις θα δημιουργηθούν από αυτά.
Προσθήκη νέου σχολίου
Tο kostoday.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot