Ζυγέ, η Σελήνη παραμένει μέχρι και το μεσημέρι στους Ιχθύες και το τρίγωνό της με τον Ήλιο στον Καρκίνο σε βοηθά να δρομολογήσεις ζητήματα καθημερινότητας.

Ιούλιος 22, 2019 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner

To Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 22 Ιουλίου;

Κριός
Η Σελήνη παραμένει μέχρι και το μεσημέρι στους Ιχθύες και το τρίγωνο της με τον Ήλιο στον Καρκίνο σε βοηθά να αφήσεις πίσω όποια ζητήματα μπορεί να σε ταλανίζουν και να χαλούν τη διάθεσή σου. Η βοήθεια οικογενειακών προσώπων δεν αποκλείεται. Αμέσως μετά η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου και δείχνεις να βγαίνεις δυναμικά στο προσκήνιο διεκδικώντας την προσοχή των γύρω σου. Η ανάγκη αυτή σε οδηγήσει στο να εκφράσεις αυτά που νιώθεις και ότι δεν σε καλύπτει στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Πρόσεξε όμως γιατί μπορεί να γίνει άκρως υποκειμενικός και αυτό να δημιουργήσει προβλήματα.

Ταύρος
Η Σελήνη παραμένει μέχρι και το μεσημέρι στους Ιχθύες και το τρίγωνο της με τον Ήλιο στον Καρκίνο σου δίνει τη δυνατότητα να δρομολογήσεις στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις, καθώς η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη και η αντίληψή σου είναι σε απόλυτη εγρήγορση. Αμέσως μετά η Σελήνη περνάει στον Κριό και μπαίνεις σε μία διαδικασία έντονης εσωστρέφειας, αφού μνήμες του παρελθόντος σε απασχολούν και μπορεί να εντείνουν τη θλίψη. Καλό είναι να απολαύσεις την τέχνη και τη μουσική που μπορούν να σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις. Προσοχή ιδιαίτερα στην καθημερινότητα γιατί τα λάθη δεν αποκλείονται.

Δίδυμοι
Η Σελήνη παραμένει μέχρι και το μεσημέρι στους Ιχθύες και το τρίγωνο της με τον Ήλιο στον Καρκίνο σου δημιουργεί έντονη αυτοπεποίθηση και αυτό σε βοηθά να δρομολογήσεις ζητήματα που πιθανά σε προβληματίζουν σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι οικονομικές εξελίξεις δεν αποκλείονται που προμηνύονται θετικές για σένα. Αμέσως μετά η Σελήνη περνάει στον Κριό και στρέφεις την προσοχή σου στο φιλικό σου περιβάλλον καθώς απολαμβάνεις να βρίσκεσαι με την παρέα σου, να εκφράσεις τις απόψεις σου και τις πρωτοποριακές ιδέες που μπορεί να έχεις. Πρόσεξε γιατί μπορεί να γίνεις εριστικός με όσους διαφωνούν και να υπάρξουν εντάσεις.

 

Καρκίνος
Η Σελήνη παραμένει μέχρι και το μεσημέρι στους Ιχθύες και το τρίγωνο της με τον Ήλιο στο ζώδιό σου σού δίνει την ευκαιρία να δρομολογήσεις θέματα σπουδών, νομικής φύσεως και επαφές που αφορούν το εξωτερικό καθώς νιώθεις ότι μπορείς να επιτύχεις οποίο στόχο και αν θέσεις. Αμέσως μετά η Σελήνη περνάει στον Κριό ανεβάζοντας κατακόρυφα τους ρυθμούς στην επαγγελματική σου ζωή καθώς προστίθενται οι υποχρεώσεις και ευθύνες που μπορεί να σε αγχώνουν. Η μεθοδικότητα και η εργατικότητά σου είναι αυτά που θα σε βοηθήσουν στο να ανταποκριθείς σε ότι κι αν προκύψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Λέων
Η Σελήνη παραμένει μέχρι και το μεσημέρι στους Ιχθύες και το τρίγωνο της με τον Ήλιο στον Καρκίνο σου δίνει την ευκαιρία να λήξεις ζητήματα οικονομικής φύσεως που μπορεί να εκκρεμούν από το παρελθόν καθώς η διαίσθησή σου δουλεύει εξαιρετικά και σε κατευθύνει μοναδικά σε θετικά αποτελέσματα. Αμέσως μετά η Σελήνη περνάει στον Κριό ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεσή σου και δίνοντάς σου την ευκαιρία να συναναστραφείς πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος που έχεις καιρό να δεις. Θέλεις να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις, το μόνο που πρέπει να προσέχεις είναι πιθανός φανατισμός στην έκφραση των απόψεων σου.

Παρθένος
Η Σελήνη παραμένει μέχρι και το μεσημέρι στους Ιχθύες και το τρίγωνο της με τον Ήλιο στον Καρκίνο και δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να προωθήσεις συνεργασίες που σε βοηθούν να επιτύχεις στόχους και φιλοδοξίες που έχεις. Η αυτοπεποίθηση και σιγουριά που αποπνέεις θα παίξουν καταλυτικό ρόλο. Αμέσως μετά η Σελήνη περνάει στον Κριό και ο εκνευρισμός κάνει την εμφάνισή του καθώς φοβίες και απωθημένα έρχονται στην επιφάνεια και αλλάζουν τη διάθεσή σου. Πιθανή είναι η ενασχόλησή σου με οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές δράσεις. Άφησε την καχυποψία στην άκρη γιατί η διαίσθησή σου θα σε κατευθύνει εξαιρετικά.

Ζυγός
Η Σελήνη παραμένει μέχρι και το μεσημέρι στους Ιχθύες και το τρίγωνο της με τον Ήλιο στον Καρκίνο και σε βοηθά να δρομολογήσεις ζητήματα καθημερινότητας και αγγαρείες της δουλειάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς εμπιστεύεσαι τις δυνατότητές σου και αυτό αναγνωρίζεται στο επαγγελματικό περιβάλλον. Αμέσως μετά η Σελήνη περνάει στον Κριό στρέφοντας το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, κάτι που σου δημιουργεί ανασφάλεια. Η ανάγκη για ισορροπίες είναι διάχυτη και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε συμβιβασμούς που θα σε καταπιέσουν. Μην διστάσεις να εκφράσεις αυτά που νιώθεις.

Σκορπιός
Η Σελήνη παραμένει μέχρι και το μεσημέρι στους Ιχθύες και το τρίγωνο της με τον Ήλιο στον Καρκίνο σε γεμίζει αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό σου, κάτι που έχει άμεσο αντίκτυπο στην προσωπική σου ζωή. Έχεις την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα στη σχέση σου και να προχωρήσεις με το ταίρι σου αισιόδοξα στο μέλλον. Αμέσως μετά η Σελήνη περνάει στον Κριό επικεντρώνει την προσοχή σου στην καθημερινότητα καθώς αυξάνονται οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες στη δουλειά και αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει άγχος. Πρόσεξε γιατί η γκρίνια και η επίκριση μόνο προβλήματα μπορούν να δημιουργήσουν, ιδιαίτερα με συναδέλφους σου.

Τοξότης
Η Σελήνη παραμένει μέχρι και το μεσημέρι στους Ιχθύες και το τρίγωνο της με τον Ήλιο στον Καρκίνο μπορεί να σε οδηγήσει στο να λύσεις ζητήματα οικογενειακής φύσεως που πιθανά να σου δημιουργούν άγχος, όμως η αυτοπεποίθησή σου και η πίστη είναι ισχυρή, κάτι που έχει άμεσο αντίκτυπο στο περιβάλλον. Αμέσως μετά η Σελήνη περνάει στον Κριό και ανακτάς τη χαρά και την παιδικότητα καθώς νιώθεις πιο σίγουρος από ποτέ για τον εαυτό σου. Η ανάγκη να διασκεδάσεις είναι έντονη και δεν αποκλείεται να κανονίσεις με την παρέα ή το ταίρι σου και να απολαύσεις κάθε στιγμή. Ο αισθησιασμός και το πάθος είναι στα ύψη και αυτό αντικατοπτρίζεται στην προσωπική σου ζωή.

Αιγόκερως
Η Σελήνη παραμένει μέχρι και το μεσημέρι στους Ιχθύες και το τρίγωνο της με τον Ήλιο στον Καρκίνο σε βοηθά να δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο εμπορικά ζητήματα ή επικοινωνιακές συμφωνίες ανοίγοντας ένα σημαντικό κεφάλαιο στην πορεία των συνεργασιών σου. Αμέσως μετά η Σελήνη περνάει στον Κριό και επικεντρώνεσαι κυρίως στο να βρεθείς με πρόσωπα της οικογένειας καθώς είναι έντονη η ανάγκη να νιώσεις τρυφερότητα, ζεστασιά, θαλπωρή. Έντονη κυκλοθυμία μπορεί να υπάρξει που καλό είναι να την ελέγξεις για να μην υπάρξουν προβλήματα με τους γύρω σου.

Υδροχόος
Η Σελήνη παραμένει μέχρι και το μεσημέρι στους Ιχθύες και το τρίγωνο της με τον Ήλιο στον Καρκίνο και βοηθά να διεκδικήσεις ότι θεωρείς ότι σου αξίζει τον εργασιακό χώρο που θα έχει άμεσο αντίκτυπο στα οικονομικά σου. Μία αύξηση ή μπόνους δεν αποκλείεται καθώς αναγνωρίζεται η εργατικότητα και η προσφορά σου. Αμέσως μετά η Σελήνη περνάει στον Κριό και κάνει έντονη την ανάγκη να επικοινωνήσεις και να συζητήσεις, κάτι που επιδιώκεις να το κάνεις με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος. Η διασκέδαση μπαίνει στο πρόγραμμά σου καθώς προσκλήσεις από πιθανές κοινωνικές εκδηλώσεις ή πάρτι να γεμίσουν το βράδυ σου.

Ιχθύς
Η Σελήνη παραμένει μέχρι και το μεσημέρι στο ζώδιό σου και το τρίγωνο της με τον Ήλιο στον Καρκίνο σε βοηθά να πρωταγωνιστήσεις και να μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον σε ότι αφορά συνεργασίες και κινήσεις που θέλεις να πραγματοποιηθείς. Η αυτοπεποίθηση και ο δυναμισμός σε ωθούν στο να πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Αμέσως μετά η Σελήνη περνάει στον Κριό και προσανατολίζεσαι στα οικονομικά σου καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν λογαριασμοί οικονομικές εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιήσεις. Η ανασφάλεια που μπορεί να νιώθεις θα επηρεάσει τη σχέση σου, προσπάθησε να τη χαλιναγωγήσεις.

Προσθήκη νέου σχολίου
Tο kostoday.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot