Ζυγέ, αξιοποίησε την ημέρα για να περάσεις καλά και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου με θετικά συναισθήματα!

Φεβρουάριος 21, 2018 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner
Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 21 Φεβρουαρίου;
Κριός
Το κύριο μέλημα σου για σήμερα θα είναι να διευθετήσεις τα οικονομικά σου θέματα καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Ταύρο θα σου φέρει μια μανία να αποκτήσεις περισσότερα αγαθά από αυτά που έχεις! Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς το απόγευμα, υποδηλώνει πως θα καταφέρεις να βελτιώσεις την κατάσταση στα οικονομικά σου- είτε με έμμεσο τρόπο (μειώνοντας τα έξοδα) είτε με άμεσο- αρκεί να μην υποκύψεις σε ουτοπικά σενάρια! Είναι πιθανό να σου γίνει και μια πρόταση η οποία θα είναι ευνοϊκή για αυτό εξέτασε τη και σκέψου τι έχει να σου προσφέρει!
Ταύρος
Μετά από κάποιες μέρες που είχες νιώσει την ανάγκη να απομονωθείς σήμερα ήρθε η ημέρα για να ξαναβγείς στο προσκήνιο. Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα φροντίσει να σου δώσει καλές αφορμές για να νιώσεις γεμάτος/η ενέργεια και να ασχοληθείς με τα θέματα που σε απασχολούν. Ιδιαίτερη προσοχή θα δώσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς από εκεί θα αντλήσεις την ενέργεια να κάνεις οτιδήποτε! Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς το απόγευμα θα ενισχύσει τη γοητεία σου αλλά και τις ψευδαισθήσεις για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η και με τα δύο!
Δίδυμοι
Οι αγωνίες σου, οι ανασφάλειες σου και οι φόβοι σου θα δώσουν το παρών σήμερα και θα είναι δύσκολο να επικεντρωθείς σε ζητήματα της καθημερινότητας και σε υποχρεώσεις που απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα σου δημιουργήσει μια τάση απομόνωσης καθώς θα ρίξει προσωρινά την όρεξη σου. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς το απόγευμα θα σου φτιάξει το κέφι καθώς μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ένα κρυφό θαυμαστή σου! Αν έχεις και κάποιο ανοικτό επαγγελματικό ζήτημα άφησε το για άλλη ημέρα καθώς σήμερα σε δυσκολεύουν πρακτικά ζητήματα.
Καρκίνος
Σήμερα οι συλλογικές εργασίες με τους φίλους ή μια συνάθροιση με τους συναδέλφους σου μετά τη δουλειά θα σου χαρίσουν την ευκαιρία να συσφίξεις τις σχέσεις μαζί τους. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και το εξάγωνο που σχηματίζει το απόγευμα με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα ενισχύσουν τον αλτρουισμό σου για αυτό και δεν αποκλείεται να ασχοληθείς με ένα εθελοντικό έργο. Ακόμα δεν αποκλείεται να έχεις μια πρόταση για ένα ταξίδι για επαγγελματικούς/εκπαιδευτικούς λόγους στο οποίο θα βρεις τη ευκαιρία να ξεκουραστείς, να χαλαρώσεις και να φλερτάρεις!
Λέων
Σήμερα που η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο το μόνο που σε κάνει να επιθυμείς είναι να φανείς τέλειος/α στους γύρω σου και κυρίως στους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι επαγγελματικά. Το εξάγωνο που θα σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς το απόγευμα θα σε βοηθήσει να το καταφέρεις καθώς θα ευνοήσει την εικόνα σου. Ακόμα μπορεί να σε βοηθήσει να επιτύχεις και κάτι στον επαγγελματικό σου τομέα αρκεί να κινηθείς διακριτικά χωρίς "ιαχές". Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις είναι να μην παρασυρθείς και να κρίνεις ανθρώπους μόνο από αυτό που δείχνουν.
Παρθένος
Η διάθεση σου θα ξεκινήσει να βελτιώνεται αισθητά σήμερα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο του Ταύρου! Σιγά- σιγά θα αποκτήσεις όρεξη να βγεις έξω να πάρεις αέρα και να αφήσεις πίσω σου τις δύσκολες σκέψεις των προηγούμενων ημερών. Το εξάγωνο που πραγματοποιεί με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς το απόγευμα θα σε κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή στον κοινωνικό σου περίγυρο και θα παρατηρήσεις πως θα έρθουν προτάσεις για συναντήσεις με αγαπημένους φίλους, συγγενείς και συνεργάτες. Πρόσεξε όμως καθώς η ημέρα είναι λίγο απατηλή και μπορεί να σε παρασύρει!
Ζυγός
Σήμερα θα ψάχνεις ευκαιρία και αφορμή για καβγάδες και εντάσεις καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Ταύρο, θα αναμοχλεύσει τα συναισθήματα σου και θα σου δημιουργήσει αναστάτωση. Είναι πιθανό να ψάχνεις να βρεις κάποιον/α για να ξεσπάσεις και αυτό σίγουρα θα δημιουργήσει και αντιδράσεις. Το απόγευμα τα πράγματα θα γίνουν πιο ομαλά καθώς η Σελήνη θα σχηματίσει εξάγωνο με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς και θα φέρει ευκαιρίες για να φτιάξει η διάθεση σου καθώς θα γίνεις αποδέκτης/τρια φιλοφρονήσεων. Κάποιες από αυτές μπορεί να γίνουν με συγκεκριμένο σκοπό αλλά αν ακούσεις τη διαίσθηση σου θα καταλάβεις ποιες είναι.
Σκορπιός
Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς θα προτιμήσεις να παραγκωνίσεις αυτά που θέλεις προκειμένου να μη βρεθείς απέναντι τους και τους χαλάσεις το χατίρι. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να διατηρήσεις αλλά και να διαφυλάξεις τις σχέσεις σου με τους συνεργάτες και τον/τη σύντροφό σου. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς κατά το απόγευμα θα ενισχύσει τη γοητεία σου και δεν αποκλείεται να σου δώσει αισθηματικές ευκαιρίες που θα σου φτιάξουν τη διάθεση! Το φλερτ μεταξύ συνεργατών είναι πιθανό αλλά με προσοχή αν δεν θέλεις να ειπωθούν μεγάλα λόγια και τελικά να χαθούν οι ισορροπίες.
Τοξότης
Σήμερα προτίμησε να ξεκινήσεις την ημέρα σου με ένα καλό πρωινό που θα αυξήσει τα αποθέματα ενέργειας σου και αν θέλεις να είσαι ακόμα πιο σίγουρος πάρε και ένα συμπλήρωμα βιταμινών! Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα σου υπενθυμίσει πως έχεις δουλειές και υποχρεώσεις που δεν γίνεται να περιμένουν και εσύ πρέπει να είσαι ετοιμοπόλεμος/η! Το εξάγωνο που θα σχηματίσει το απόγευμα με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα σε βοηθήσει να βρεις χρόνο και για να φλερτάρεις καθώς σε αυτό τον τομέα θα τα πας πολύ καλύτερα από τις δουλειές!
Αιγόκερως
Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα ευνοήσει τον έρωτα, τη χαρά και τη διασκέδαση με τον τρόπο που την ορίζεις εσύ! Σήμερα θα σου δοθεί η ευκαιρία να γίνεις για λίγο ξανά παιδί και να ασχοληθείς με κάποιο χόμπι σου επιλέγοντας να αφήσεις για λίγο τα άγχη και τις υποχρεώσεις που έχεις. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει το απόγευμα με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα είναι μια τονωτική ένεση για τη γοητεία σου καθώς θα ενισχύσει και την αυτοπεποίθηση σου, μπορεί και σε σημείο υπερβολής. Σήμερα δεν θα μπορέσεις να περάσεις απαρατήρητος/η οπουδήποτε και να πας.
Υδροχόος
Σήμερα ενδέχεται να προκύψουν κάποια ζητήματα με την οικογένεια σου και κάποια θέματα που σας αφορούν από κοινού και θα χρειαστεί να τους δώσεις προτεραιότητα. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα τονίσει τους «δεσμούς αίματος» για αυτό και θα προτιμήσεις να περάσεις τον ελεύθερο σου χρόνο σπίτι παρέα με τους δικούς σου ανθρώπους. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει το απόγευμα με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς θα σου χαρίσει ένα αίσθημα γαλήνης καθώς το σπίτι θα γίνει το καταφύγιο σου. Δεν αποκλείεται να αγοράσεις και κάτι για το σπίτι σου όμως πρόσεξε τις σπατάλες!
Ιχθύς
Οι επαφές με τους συγγενείς και τον περίγυρο σου σήμερα θα αποδειχτούν ενδιαφέρουσες καθώς θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από αυτά που σε απασχολούν και θα τις δεις σαν μια ευκαιρία για να κάνεις δημόσιες σχέσεις. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα σε κάνει αρκετά εξωστρεφή πράγμα που δεν θα περάσει απαρατήρητο και στους γύρω σου. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα που βρίσκονται στο ζώδιο σου το απόγευμα θα αυξήσει τη δημοτικότητα σου και φυσικά μόλις το διαπιστώσεις θα κολακευθείς! Όλοι θα αναζητούν την παρέα σου σήμερα όμως δεν θα έχουν όλοι αγνές προθέσεις για αυτό να είσαι προσεκτικός/η!
Προσθήκη νέου σχολίου
Tο kostoday.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot

No Internet Connection