Υδροχόε, σήμερα δεν θα είσαι ιδιαίτερα επικοινωνιακή/ός.

Σεπτέμβριος 18, 2018 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner
Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 18 Σεπτεμβρίου;
Κριός
Σήμερα θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα το πως φαίνεσαι στους άλλους κυρίως στους ανθρώπους που σας συνδέουν επαγγελματικοί δεσμοί, για αυτό και θα μειώσεις προσωρινά τον αυθορμητισμό σου! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και σου δημιουργεί μία σοβαροφάνεια που υπό κανονικές συνθήκες δεν έχεις! Είναι πιθανόν να σε απασχολήσουν ιδιαίτερα επαγγελματικά ζητήματα καθώς θα σε πιάσει μία ακατανίκητη επιθυμία να δείξεις τις ικανότητές σου. Η ημέρα ενδείκνυται για να ασχοληθείς με οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά σου, για αυτό προσπάθησε να την προωθήσεις καθώς θα ευνοηθείς.
Ταύρος
Σήμερα είναι πιθανό να είσαι λίγο αφηρημένος/η καθώς το μυαλό σου θα ταξιδεύει και δεν θα είναι εύκολο να συγκεντρωθείς και να φέρεις εις πέρας οποιοδήποτε πρακτικό ζήτημα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και σου λέει να βρεις χρόνο για εσένα προκειμένου να μπορέσει το μυαλό σου να χαλαρώσει, διαφορετικά θα είναι πάρα πολύ δύσκολο να ασχοληθείς με τις δουλειές σου. Είναι πιθανόν να έχεις και μία συνάντηση με συγγενικά σου πρόσωπα η οποία θα σε ευχαριστήσει καθώς η συζήτηση μαζί τους θα σε κάνει να ξεφύγεις από τις δικές σου σκέψεις. Η ημέρα θα είναι επικοινωνιακή και μπορείς να την εκμεταλλευτείς για να κάνεις δημόσιες σχέσεις.
Δίδυμοι
Η διάθεση σου δεν θα είναι σταθερή σήμερα και θα επηρεαστεί έντονα από θέματα που σχετίζονται με παρελθοντικά ζητήματα και έντονες καταστάσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να σου υπενθυμίζει οτιδήποτε είχες αποφασίσει να μην ασχοληθείς ξανά με αυτό. Προσπάθησε να το διευθετήσεις και να κάνεις έναν εσωτερικό διάλογο με τον εαυτό σου καθώς είναι ο μόνος τρόπος για να ξεπεράσεις κάποιες καταστάσεις που σου δημιουργούν πικρία. Η ημέρα ενδείκνυται για να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα για αυτό μην τα παραμελήσεις καθώς θα βγεις κερδισμένος/η. Ακόμα είναι πιθανό να έχεις και ένα νέο σχετικά με κάποιο οικονομικό ζήτημα που σχετίζεται με εσένα αλλά και με τρίτα πρόσωπα.
Καρκίνος
Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις σου σήμερα καθώς δεν θέλεις να έρθεις σε σύγκρουση με αγαπημένα σου πρόσωπα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να ευνοεί τη σύσφιξη των επαγγελματικών αλλά και των προσωπικών σχέσεων. Αν τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε κάποια διαφωνία με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο σήμερα θα μπορέσεις να τη λύσεις, καθώς θα είναι πιο εύκολο για εσένα να αφουγκραστείς και τη δική του πλευρά. Δεν αποκλείεται να προκύψει μία συζήτηση που θα βοηθήσει μία νέα συνεργασία ή μία υφιστάμενη που έχει παρουσιάσει προβλήματα τον τελευταίο καιρό.
Λέων
Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να ασχοληθείς και να τακτοποιήσεις κάποιες από τις εκκρεμότητες που έχεις και σχετίζονται με θέματα ρουτίνας καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει σε αυτό. Για να μπορέσεις βέβαια να τις φέρεις εις πέρας θα πρέπει να οργανώσεις ένα ρεαλιστικό πλάνο και να λειτουργήσεις με πειθαρχία ώστε να είσαι αποτελεσματικός/η. Σίγουρα θα υπάρξουν στιγμές που θα θελήσεις να τα παρατήσεις όλα και να πας να πιείς ένα καφέ, αλλά να σκέφτεσαι πως αν τα αφήσεις ημιτελή δεν θα τα γλιτώσεις απλά θα τα έχεις για αύριο! Αν παρά όλα αυτά σκέφτεσαι μήπως δεν προλάβεις, ιεράρχησε τις υποχρεώσεις σου και ξεκίνα με την πιο σημαντική ώστε να είσαι σίγουρος/η.
Παρθένος
Σήμερα θα γίνεις πιο εξωστρεφής καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω σε ωθεί να εστιάσεις στα θετικά (πρόσωπα, δραστηριότητες και καταστάσεις) και να αποφύγεις οτιδήποτε μπορεί να σου χαλάσει την καλή διάθεση. Η ημέρα είναι ιδανική για να χαλαρώσεις παρέα με το/η σύντροφο σου, να κανονίσεις μια συνάντηση με φίλους σου, να φλερτάρεις ή να ασχοληθείς με ένα χόμπι σου! Προσπάθησε να κάνει σήμερα ότι δεν πρόλαβες να κάνεις τις προηγούμενες ημέρες λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων και σου είχε μείνει απωθημένο!
Ζυγός
Η ανάγκη σου για σκέψη και περισυλλογή θα είναι έντονη σήμερα για αυτό θα προτιμήσεις το καταφύγιο του σπιτιού σου καθώς εκεί θα νιώσεις συναισθηματική ηρεμία. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και εκτός του ότι θα σε κάνει ευαίσθητο/η θα σε κάνει και έτοιμο/η για παρεξηγήσεις αλλά και για παράπονα. Επίλεξε να εστιάσεις στα θετικά συναισθήματα που απορρέουν από την επαφή με τους δικούς σου ανθρώπους, και όχι στα παράπονα που μπορεί να έρθουν στο μυαλό σου. Αν το καταφέρεις τότε σίγουρα η ημέρα θα είναι συναισθηματικά «γεμάτη» για εσένα.
Σκορπιός
Σήμερα είναι πιθανό να έχεις ένα τηλεφώνημα από κάποιο συγγενικό σου πρόσωπο, μια συνάντηση με ένα γείτονα ή μια πρόταση για καφέ από κάποιον/α που βρίσκεται στο στενό σου περιβάλλον. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και σίγουρα δεν θα σε αφήσει χωρίς επαφές με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου! Η εξωστρέφεια σου θα βοηθήσει, για αυτό μην αρνηθείς κάποια πρόταση που θα σου γίνει για μία έξοδο παρέα με αγαπημένα σου πρόσωπα! Εστίασε στις διαπροσωπικές σου σχέσεις μιας και η επικοινωνία ευνοείται σήμερα, και κρατήσου μακριά από βιτρίνες και μαγαζιά καθώς θα είσαι επιρρεπής στις αγορές!
Τοξότης
Σήμερα θα νιώθεις μια γενικότερη ανασφάλεια ακόμα και αν δεν μπορείς να την αιτιολογήσεις με αποτέλεσμα να είσαι σκεπτικός/η και πιθανόν απόμακρος/η με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και υποδηλώνει πως τα οικονομικά σου ζητήματα θα κρύβονται πίσω από τις σκέψεις που σε αγχώνουν και από την εσωτερική ανησυχία. Αν τα τακτοποιήσεις τότε σίγουρα θα καταφέρεις να νιώσεις περισσότερο ασφαλής. Βέβαια θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς ενδέχεται να θέσεις περιοριστικούς όρους ακόμα και στον ίδιο σου τον εαυτό και να μην ξοδέψεις ούτε για τα απαραίτητα!
Αιγόκερως
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σε ωθεί να βρεις τρόπο προκειμένου να τραβήξεις την προσοχή των γύρω σου. Βέβαια αυτό μπορεί να γίνει αφορμή για να δημιουργηθούν ζητήματα με εσένα και τους αγαπημένους σου ανθρώπους καθώς υπάρχουν πολλοί τρόποι για να τραβήξεις την προσοχή και εσύ μπορεί να μην επιλέξεις τον κατάλληλο. Προσπάθησε να περιορίσεις τις κυκλοθυμικές τάσεις ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αν το καταφέρεις θα βγεις κερδισμένος/η σε θέματα συνεργασιών αλλά και σε θέματα που σχετίζονται με τους άλλους σε γενικότερο πλαίσιο.
Υδροχόος
Σήμερα δεν θα είσαι τόσο επικοινωνιακός/η και θα προτιμήσεις να αποτραβηχτείς από τον κόσμο προκειμένου να ανασυνταχθείς. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να κάνει τις σκέψεις σου καχύποπτες με αποτέλεσμα να κρατήσεις θέση άμυνας ακόμα και προς τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Σίγουρα τα παθήματα από ιστορίες του παρελθόντος έχουν χαραχτεί μέσα σου, όμως αυτό δεν είναι λόγος για να τα φέρνεις συνέχεια στο παρόν και να γίνεσαι καχύποπτος/η με όλους. Προσπάθησε να αφήσεις την λογική σου σκέψη να λειτουργήσει και μην κρατήσεις αποστάσεις από ανθρώπους που εμπιστεύεσαι, καθώς σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο.
Ιχθύς
Σήμερα είναι πιθανό να έχεις αρκετές δουλειές και υποχρεώσεις όμως όσο απαιτητικό και αν είναι το πρόγραμμα σου θα βρεις χρόνο για να δεις τους φίλους σου, να ασχοληθείς με κάποιο εθελοντικό έργο ή να πάρεις μέρος σε μια συλλογική δραστηριότητα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να ευνοεί τις επαφές με φίλους, για αυτό αξίζει να αφήσεις χρόνο και για εκείνους. Η εξωστρέφεια σου θα ανεβάσει πολύ τη δημοτικότητά σου και θα είναι αρκετές οι προτάσεις για έξοδο μετά τη δουλειά, πιθανόν και από τους συναδέλφους σου. Επειδή ενδέχεται να κάνεις νέες γνωριμίες σήμερα μην τις πάρεις αψήφιστα καθώς θα είναι βοηθητικές για τους στόχους σου!

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot

No Internet Connection