Ταύρε, το αίσθημα ανασφάλειας θα είναι η μεγαλύτερη ανησυχία σου σήμερα.

Απρίλιος 19, 2018 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner
Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 19 Απριλίου;
Κριός
Σήμερα θα απολαύσεις μια βόλτα στα μαγαζιά, μια συνάντηση με κάποιο αγαπημένο συγγενικό σου πρόσωπο ή ένα καφέ με το γείτονα! Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και η ανάγκη σου για επικοινωνία θα είναι επιτακτική! Νωρίς το απόγευμα θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς και θα πρέπει να έχεις το νου σου καθώς ενδέχεται να ακούσεις ανακρίβειες και μικρά ψεματάκια! Πρόσεξε καθώς μπορεί να γίνουν η αιτία να βγάλεις λάθος συμπεράσματα για τους ανθρώπους γύρω σου.
Ταύρος
Το αίσθημα ανασφάλειας θα είναι η μεγαλύτερη ανησυχία σου σήμερα καθώς η Σελήνη από τους Διδύμους θα σου προκαλέσει αμφιβολίες και δεύτερες σκέψεις σχετικά με το τι αξίζεις. Είναι πιθανό να προσπαθήσεις να ξεκινήσεις μια συζήτηση για αύξηση καθώς θα ταυτίσεις την ασφάλεια με τα χρήματα. Πρόσεξε κάθε τι που θα διαπραγματευτείς σήμερα καθώς νωρίς το απόγευμα η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δεν ενδείκνυται για νέες συμφωνίες, καθώς θα κρύβουν παγίδες.
Δίδυμοι
Η Σελήνη που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα εντείνει τις κυκλοθυμικές σου τάσεις και την ανάγκη σου να γίνουν όλα όπως τα θέλεις εσύ χωρίς καμία διάθεση για υποχωρήσεις. Αυτό δεν θα περάσει απαρατήρητο από τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς σήμερα κυρίως αν ανήκουν στο στενό σου περίγυρο. Νωρίς το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα δημιουργήσει ένα θολό τοπίο που θα πρέπει να προσέχεις. Αιτία για αυτό θα είναι η βαθύτερη σου ανάγκη να μεταφράζεις όπως σε συμφέρει τη συμπεριφορά των άλλων προς εσένα. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε και σε νέες συμφωνίες ή γνωριμίες.
Καρκίνος
Σήμερα θα βρίσκεσαι σε άμυνα καθώς η Σελήνη από τους Διδύμους θα εντείνει την καχυποψία σου και θα σου φαίνονται όλοι και όλα ύποπτοι ακόμα και χωρίς προφανή λόγο. Αυτό δεν θα σε αφήσει να χαλαρώσεις καθώς οι σκέψεις θα διαδέχονται η μία την άλλη μέχρι να γίνουν σενάριο! Νωρίς το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς σε καλεί να είσαι προσεκτικός/η καθώς μπορεί να σου δημιουργήσει μια θολή κατάσταση. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να εμπιστευτείς ανθρώπους που δεν πρέπει και να είσαι καχύποπτος/η με ανθρώπους που δεν χρειάζεται να είσαι!
Λέων
Η ενασχόληση σου με ομάδες, συλλόγους, εθελοντικές εργασίες και γενικότερα τα "κοινά" είναι κάτι παραπάνω από πιθανή σήμερα καθώς η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να το κάνεις. Αυτό που θέλεις είναι να γίνεις ο συνδετικός κρίκος προκειμένου να δραστηριοποιηθείς με τους φίλους σου μέσα από μια ομάδα προς ένα κοινό σκοπό. Νωρίς το απόγευμα η Σελήνη θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς και είναι πιθανό να φέρει δίπλα σου κόλακες που θα θελήσουν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη σου.
Παρθένος
Η ημέρα θα φέρει στο προσκήνιο τις επαγγελματικές σου ανησυχίες και την ανάγκη να δείξεις τι αξίζεις! Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να έρθουν με κάποιο τρόπο στο προσκήνιο τα επαγγελματικά σου ζητήματα. Πρόσεξε τον τρόπο που θα τα διαχειριστείς καθώς το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς θα δημιουργήσει λάθος εντυπώσεις. Αν ακούσεις μια πολύ καλή επαγγελματική πρόταση σκέψου τη διπλά καθώς σήμερα οτιδήποτε λάμπει δεν θα είναι χρυσός.
Ζυγός
Σήμερα έχεις ανάγκη να πας μια βόλτα ή ακόμα και να κανονίσεις μια μονοήμερη απόδραση προκειμένου να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις. Η Σελήνη από τους Διδύμους σου δίνει ευκαιρίες για να περάσεις καλά με κάθε τρόπο! Νωρίς το απόγευμα θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η. Είναι πιθανό να προκύψει μια δουλειά που να χρειαστεί τη συμβολή σου αλλά προσπάθησε να την αποφύγεις με ειλικρίνεια και όχι με φανταστικά γεγονότα! Προσοχή και σε νέες γνωριμίες σήμερα καθώς χρειάζονται σύνεση!
Σκορπιός
Σήμερα δεν θα είσαι επικοινωνιακός/η καθώς όλο και κάτι θα θυμηθείς που θα σου χαλάσει τη διάθεση με αποτέλεσμα να σου δημιουργήσει εσωστρέφεια. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και σου προκαλεί συναισθηματική υπερχείλιση για αυτό και θα είναι δύσκολο να χειραγωγήσεις τα έντονα συναισθήματα σου. Νωρίς το απόγευμα θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς για αυτό καλό θα ήταν να προσέξεις τις κινήσεις σου αν δεν θέλεις να έχεις οικονομικές και αισθηματικές "απώλειες".
Τοξότης
Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας σήμερα καθώς θα πρέπει να βρεις μια λύση προκειμένου να είσαι και εσύ και οι άλλοι ευχαριστημένοι. Η Σελήνη βρίσκεται απέναντι σου στο ζώδιο των Διδύμων και θα σε κάνει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στη γνώμη των άλλων. Νωρίς το απόγευμα σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς για αυτό καλύτερα να αφήσεις οτιδήποτε σημαντικό όπως είναι μια συζήτηση συνεργασίας για άλλη ημέρα. Αν αυτό δε γίνεται προσπάθησε να παραμείνεις προσγειωμένος/η και να μην παρασυρθείς από μεγάλα και ωραία λόγια!
Αιγόκερως
Σήμερα θα έχεις αρκετές υποχρεώσεις ρουτίνας αλλά θα είναι δύσκολο να τις διευθετήσεις καθώς το μυαλό σου δεν θα συνεργαστεί εύκολα! Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και θα σου υπενθυμίσει το ημερήσιο πλάνο σου ώστε να μην το ξεχάσεις και να κάνεις κάτι για αυτό. Προσπάθησε να τελειώνεις με τις πιο σημαντικές υποχρεώσεις σου το πρωί. Νωρίς το απόγευμα η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς και δεν θα βοηθήσει να συγκεντρωθείς με αποτέλεσμα να χάσεις για λίγο την πρακτική σου σκέψη. Απόφυγε επίσης συζητήσεις για εργασιακά θέματα και μην προχωρήσεις σε συμφωνίες.
Υδροχόος
Η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων και θα νιώσεις την ευεργετική της επίδραση στη ψυχολογία σου από νωρίς καθώς θα σηκωθείς με όρεξη να αδράξεις την ημέρα! Εκμεταλλεύσου την καλή σου διάθεση και βρες χρόνο να ασχοληθείς με μια δραστηριότητα 'ή έναν άνθρωπο που σε ευχαριστεί! Νωρίς το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς σου εφιστά την προσοχή καθώς μπορεί να σε κάνει να χάσεις το μέτρο και να παρασυρθείς σε απολαύσεις αλλά και κραιπάλες!
Ιχθύς
Σήμερα η προσοχή σου θα στραφεί στην οικογένεια σου καθώς θα έχεις δουλειές και υποχρεώσεις που σχετίζονται με τους δικούς σου αλλά και το σπίτι σου. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να συνδράμεις σε ζητήματα που απασχολούν την οικογένεια σου με όποιο τρόπο μπορείς. Νωρίς το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο σου ενδέχεται να σου δημιουργήσει συναισθηματική υπερχείλιση. Εκτός αυτού θα θολώσει και την κρίση σου για αυτό μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και μην κάνεις παράπονα!
Προσθήκη νέου σχολίου
Tο kostoday.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot

No Internet Connection