Ταύρε, τα βαθύτερα σου απωθημένα θα κάνουν δύσκολη την καθημερινότητά σου.

Οκτώβριος 14, 2018 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner
To Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 14 Οκτωβρίου;
Κριός
Εκμεταλλεύσου το πρώτο μισό της ημέρας που η Σελήνη θα βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Τοξότη για να ασχοληθείς με σεμινάρια, πιστοποιήσεις, θέματα σπουδών και οτιδήποτε άλλο μπορεί να διευρύνει τις γνώσεις σου. Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να βρεις τρόπο για να επιτύχεις κάποια φιλόδοξα σχέδια που έχεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Πρόσεξε καθώς οι φιλοδοξίες σου θα είναι αρκετές και μπορεί να σε παρασύρουν να θέσεις στόχους που θα είναι δύσκολο να καταφέρεις να επιτύχεις.
Ταύρος
Τα βαθύτερα σου απωθημένα θα κάνουν δύσκολη την καθημερινότητα σου καθώς δεν θα έχεις όρεξη να ασχοληθείς με τίποτα. Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Τοξότη και φέρνει στην επιφάνεια παράπονα, κτητικές τάσεις και ζήλεια που θα δυσκολέψουν τις προσωπικές σου σχέσεις. Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και θα φτιάξει πολύ τη διάθεσή σου. Δες μία ταινία, συνάντησε αγαπημένους σου ανθρώπους ή ψάξε για πληροφορίες στο διαδίκτυο σχετικά με κάτι που σε ενδιαφέρει και θα δεις τη διάθεσή σου να αλλάζει από τη μία στιγμή στην άλλη!
Δίδυμοι
Οι επαφές σου με τους συνεργάτες και το/η σύντροφο σου συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς καθώς η Σελήνη από τις τελευταίες μοίρες του Τοξότη σου δημιουργεί την ανάγκη να περιτριγυρίζεσαι από τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και θα παρατηρήσεις μία αλλαγή στη διάθεσή σου καθώς θα αρχίσεις να αναζητάς την ηρεμία σου. Αυτό θα είναι αρκετό για να εκνευριστείς με την πολυκοσμία, για αυτό κράτησε αποστάσεις ασφαλείας για να μην τα βάλεις μαζί τους χωρίς λόγο και αφορμή!
Καρκίνος
Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Τοξότη και ίσως να εξακολουθείς να αισθάνεσαι πιεσμένος/η και αγχωμένος/η με τις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να έρθεις κοντά με αγαπημένα σου πρόσωπα. Είναι πιθανόν να έχεις και ένα βραδινό τηλέφωνο από ένα συνεργάτη σου και η συζήτηση που θα ανοίξετε θα σε βάλει στη διαδικασία να σκεφτείς κάποια επαγγελματικά ζητήματα. Κράτησε χρόνο και για τον εαυτό σου αλλά και για τους δικούς σου ανθρώπους καθώς είναι ο καλύτερος τρόπος να κλείσεις την ημέρα και να καταφέρεις να αποφορτιστείς.
Λέων
Σήμερα θα έχεις λίγο ακόμα χρόνο να γεμίσεις τις μπαταρίες σου καθώς η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Τοξότη και σε κάνει δημιουργικό/η και θετικό/η στην ιδέα να ξεκινήσεις ένα νέο χόμπι που ήθελες αλλά μέχρι τώρα δεν είχες βρει το χρόνο. Νωρίς το βράδυ που η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω τα πράγματα αλλά και η διάθεσή σου θα αλλάξει άρδην. Είναι πιθανόν να έχεις κάποιο τηλέφωνο από κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο το οποίο θα σου ζητήσει μία χάρη ή να θυμηθείς πως έχεις αφήσει κάποια δουλειά που πρέπει να την τελειώσεις άμεσα. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι ένα πρόγραμμα για την επόμενη ημέρα και να μην ξεφύγεις από αυτό προκειμένου να τελειώνεις με δουλειές και υποχρεώσεις.
Παρθένος
Σήμερα είναι πιθανό να επικρατεί ένα περίεργο κλίμα στο σπίτι σου καθώς η παραμονή της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη μπορεί να έφερε συζητήσεις, οι οποίες με τη σειρά τους έφεραν στην επιφάνεια διαφωνίες ανάμεσα σε εσένα και την οικογένειά σου. Προσπάθησε να κλείσεις ζητήματα που άνοιξαν ακόμα και αν χρειαστεί να αφιερώσεις χρόνο προκειμένου να το καταφέρεις. Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και θα εξομαλύνει τα πράγματα. Είναι πιθανόν να σου φέρει στο μυαλό μία δραστηριότητα η οποία σε ευχαριστεί και θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία για να ασχοληθείς μαζί της, προκειμένου να μπορέσεις να χαλαρώσεις.
Ζυγός
Η ημέρα θα σε βοηθήσει να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους του συγγενικού και κοινωνικού σου περιβάλλοντος, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Τοξότη και σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει πως τις τελευταίες ημέρες έχεις έντονη επικοινωνιακή δράση. Εκμεταλλεύσου την, όχι μόνο για να αναθερμάνεις σχέσεις με ανθρώπους που θέλεις, αλλά και για να κάνεις νέες γνωριμίες πολύ βοηθητικές για εσένα. Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και η εξωστρέφεια σου θα παραδώσει τη θέση της στην εσωστρέφεια. Σίγουρα θα παρατηρήσεις πως θα αναζητήσεις το σπίτι σου και την επαφή με τους δικούς σου ανθρώπους, καθώς θα συνειδητοποιήσει πως τις τελευταίες ημέρες κουράστηκες αρκετά.
Σκορπιός
Σήμερα είναι πολύ πιθανό να εξακολουθείς να ασχολείσαι με οικονομικές δοσοληψίες και συμφωνίες. Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Τοξότη και σε προκαλεί να εκμεταλλευτείς τις ώρες που το μυαλό σου θα λειτουργεί καλύτερα και από κομπιουτεράκι. Αν το κάνεις αυτό σίγουρα θα μπορέσεις να φτάσεις σε ένα ικανοποιητικό σημείο διευθέτησης των οικονομικών ζητημάτων σου. Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και θα σου υπενθυμίσει πως έχεις ανάγκη από επικοινωνία με αγαπημένους σου ανθρώπους καθώς είναι βασική προϋπόθεση για να περάσεις καλά. Μία συζήτηση με κάποιο στενό συγγενή, γνωστό/η, ακόμα και ένα γείτονά σου είναι ικανή να σε αποφορτίσει και να «τραβήξει» το μυαλό σου από τα οικονομικά σου!
Τοξότης
Η Σελήνη θα παραμείνει για λίγες ώρες ακόμα στο ζώδιο σου και μπορεί να φέρει μια συναισθηματική αναστάτωση και μικρά προβλήματα, κυρίως στις σχέσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα. Προσπάθησε να μην εξωτερικεύσεις κάθε σκέψη που θα σου έρθει στο μυαλό καθώς αρκετές από αυτές μπορεί να μην έχουν βάση και να σε φέρουν σε αντιπαράθεση με τον/τη σύντροφό σου ή κάποιο στενό συνεργάτη σου. Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και θα σου υπενθυμίσει πως έχεις κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις τις οποίες θα πρέπει να διευθετήσεις. Κάνε ένα πλάνο σχετικά με αυτές και μην τις αφήσεις διότι δεν πρόκειται να διευθετηθούν από μόνες τους.
Αιγόκερως
Σήμερα το πιο πιθανό είναι να μην ξεκινήσεις την ημέρα σου και με την καλύτερη διάθεση καθώς οι ανασφάλειές σου θα σου προκαλέσουν άγχος και το άγχος σου θα σου προκαλέσει εκνευρισμό. Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Τοξότη δημιουργώντας καχυποψία ακόμα και για τα πιο απλά ζητήματα. Η στάση απέναντι σε αγαπημένους σου ανθρώπους μπορεί να τους προβληματίσει καθώς θα φανείς απόμακρο/η. Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σου και θα σου δώσει την ώθηση να αφήσεις πίσω οτιδήποτε σε κρατάει δέσμιο/α στους φόβους σου. Η επικοινωνία με κάποιο στενό συνεργάτη σου ή τον/τη σύντροφό σου θα βοηθήσει θετικά στη διάθεσή σου.
Υδροχόος
Σήμερα θα συνεχίσεις να επιδιώκεις να βρεθείς με φίλους σου καθώς η ημέρα ευνοεί φιλικές συναντήσεις και συζητήσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Τοξότη και σε βοηθά να καταλάβεις πως η επαφή με κόσμο -ιδιαίτερα με τους αγαπημένους σου φίλους- θα κάνει καλό στη διάθεσή σου. Εκμεταλλεύσου τις ώρες που έχεις για να κανονίσεις μία συνάντηση μαζί τους προκειμένου να περάσεις καλά. Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και είναι πιθανό να επιλέξεις να κρατήσεις αποστάσεις από κάποια άτομα για τα οποία έχεις αρχίσει να έχεις αμφιβολίες. Πρόσεξε μόνο καθώς υπάρχει πιθανότητα να μην υπάρχουν λόγοι για να υποστηρίξεις την καχυποψία σου.
Ιχθύς
Οι αυξημένες επαγγελματικές σου υποχρεώσεις είναι απόρροια των στόχων που έχεις θέσει, και η Σελήνη που βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Τοξότη δεν σε αφήνει να πάρεις το μυαλό σου μακριά από τα επαγγελματικά σου ζητήματα. Εκμεταλλεύσου τη θέληση που έχεις για να επιτύχεις, ώστε να κάνεις αισθητή την παρουσία σου και να δείξεις τις επαγγελματικές σου ικανότητες στους κατάλληλους ανθρώπους. Το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και θα σου υπενθυμίσει πως χρειάζεσαι ένα διάλειμμα προκειμένου να ξεκουραστείς. Ένα ποτό με κάποιο συνάδελφο μετά τη δουλειά ή μια συνάντηση με ένα φιλικό σου πρόσωπο θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις από την έντονη μέρα.
Προσθήκη νέου σχολίου
Tο kostoday.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot

No Internet Connection