Ταύρε, η Σελήνη στον Καρκίνο σου δίνει ευκαιρίες να συναντήσεις αγαπημένους σου ανθρώπους.

Απρίλιος 22, 2018 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner
Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 22 Απριλίου;
Κριός
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και τα θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και με τους δικούς σου θα σε απασχολήσουν περισσότερο από κάθε άλλο. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιο σου μπορεί να προκαλέσει γεγονότα με άτομα της οικογένειας σου που θα σου δημιουργήσουν νευρικότητα και εντάσεις στο σπίτι. Επικαλέσου το διάλογο και τα λογικά επιχειρήματα και μην γίνεις οπαδός του "οφθαλμός αντί οφθαλμού". Το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στο Λέοντα και θα σε βοηθήσει να βρεις ξανά την καλή σου διάθεση!
Ταύρος
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και να σου δίνει ευκαιρίες για να συναντήσεις αγαπημένους σου ανθρώπους. Αξιοποίησε την ημέρα για να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου ή να κάνεις μια βόλτα στα μαγαζιά. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να ταράξει την ηρεμία στις σχέσεις με τον περίγυρο σου καθώς από τη μια στιγμή στην άλλη μπορεί να εκνευριστείς. Το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στο Λέοντα και θα αναζητήσεις τη θαλπωρή του σπιτιού σου και την παρέα της οικογένειας σου!
Δίδυμοι
Σήμερα δεν θα είναι εύκολο να νιώσεις ασφάλεια καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο σου λέει να τακτοποιήσεις τα οικονομικά σου θέματα αν δεν θέλεις να νιώθεις μετέωρος/η. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να δημιουργήσει εμπόδια στα σχέδια σου καθώς η αλήθεια είναι πως θα είσαι αρκετά παρορμητικός/η και μπορεί να κάνεις κάποιο λάθος. Το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στο Λέοντα και θα φέρει στο διάβα σου νέα από ανθρώπους του περιβάλλοντος σου που θα σου τραβήξουν την προσοχή και θα σε κρατήσουν απασχολημένο/η!
Καρκίνος
Η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου σε βοηθάει να βελτιώσεις τις επαγγελματικές και προσωπικές σου σχέσεις αρκεί να μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις! Σήμερα το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να δυσκολέψει λίγο την κατάσταση καθώς θα νιώσεις την υπομονή σου να εξαντλείται. Η ψυχραιμία είναι η λέξη κλειδί για τη σημερινή ημέρα για αυτό μη την ξεχάσεις. Το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στο Λέοντα και θα «αφήσεις» τους αγαπημένους σου ανθρώπους σε δεύτερη μοίρα καθώς τη σκέψη σου θα μονοπωλήσει ένα οικονομικό σου ζήτημα.
Λέων
Σήμερα θα έρθουν στην επιφάνεια οι βαθύτερες σου ανάγκες, οι ανησυχίες και οι φοβίες σου καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο τις κάνει πιο έντονες. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα δημιουργήσει την τάση για υπερβολές ακόμα και στις σκέψεις σου. Προσπάθησε να επικαλεστείς τη λογική σου και μην πέσεις στην παγίδα να αρχίσεις να κάνεις σενάρια καταστροφής. Το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο σου και είναι μια καλή ευκαιρία για να έρθεις στο προσκήνιο και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.
Παρθένος
Το ενδιαφέρον σου προς στις φιλικές σου σχέσεις θα είναι έντονο και σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Καρκίνο θα τονίσει τους δεσμούς με τους ανθρώπους που μοιράζεσαι κοινές απόψεις και ιδέες. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να φέρει εκρήξεις με αφορμή παρελθοντικά γεγονότα. Το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και θα σου υπενθυμίσει πως έχεις ανάγκη να μείνεις για λίγο μόνος/η και να ανασυνταχθείς. Πρόσεξε να μην αναλωθείς σε σενάρια επιστημονικής φαντασίας και να επικεντρωθείς μόνο στα πραγματικά γεγονότα!
Ζυγός
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και να στρέφει την προσοχή σου σε θέματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σου εξέλιξη. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό, ενδέχεται να μη σου τα φέρει όλα όπως τα περιμένεις και θα είναι δύσκολο να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου. Το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στο Λέοντα και θα σου χαρίσει ευκαιρίες για να χαλαρώσεις και βγεις για ένα ποτό παρέα με αγαπημένους σου φίλους. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις για να περάσεις καλά μαζί τους είναι να μη μεταφέρεις εκεί την ένταση της δουλειάς.
Σκορπιός
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου και να στρέφει την προσοχή σου σε θέματα επιμόρφωσης. Είναι πολύ πιθανό σήμερα να ξεκινήσεις κάτι νέο που θα αυξήσει τα τυπικά σου προσόντα και θα σε κάνει να νιώσεις αυτοπεποίθηση. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό είναι πολύ πιθανό να σε φανατίσει με τις ιδέες και τις απόψεις σου! Το βράδυ που η Σελήνη θα περάσει στο Λέοντα τα πνεύματα θα ξεκινήσουν να ηρεμούν καθώς θα έρθουν στο μυαλό σου επαγγελματικά ζητήματα που θα σε κρατήσουν απασχολημένο/η!
Τοξότης
Οι συναισθηματικές σου ανάγκες θα κάνουν δυναμικά την εμφάνιση τους σήμερα και θα σου προκαλέσουν έντονα συναισθήματα και κτητικές τάσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σου προκαλέσει δυσθυμία καθώς οι εσωτερικές συγκρούσεις θα γίνουν με αφορμή αυτά που θέλεις και αυτά που πρέπει να κάνεις. Το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στο Λέοντα και θα δημιουργήσει τις καλύτερες προϋποθέσεις για να ηρεμήσεις! Προτίμησε να συναντήσεις αγαπημένους σου ανθρώπους ή να πας μια βόλτα προκειμένου να αποφορτιστείς.
Αιγόκερως
Οι επαγγελματικές και προσωπικές σου σχέσεις εξακολουθούν να βρίσκονται στο προσκήνιο καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τονίζει τη συναισθηματική πλευρά τους. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό δεν θα σε αφήσει να ηρεμήσεις εύκολα καθώς θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό και την τάση να γίνεις επαναστάτης/στρια χωρίς αιτία. Προσπάθησε να ακούσεις τους άλλους καθώς αυτά που θα σου πουν θα σου φανούν χρήσιμα. Το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στο Λέοντα και θα κάνει πολύ έντονο κάθε συναίσθημα σου.
Υδροχόος
Η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου σου υπενθυμίζει δουλειές και υποχρεώσεις που πρέπει να κάνεις και αυτό δεν σου αρέσει ιδιαίτερα! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σε κάνει να μη φημίζεσαι για την υπομονή σου όμως θα πρέπει να θυμάσαι πως η διπλωματική οδός είναι η καλύτερη λύση! Ιδιαίτερη προσοχή δείξει σε εργασιακά ζητήματα καθώς μπορούν να δημιουργήσουν εντάσεις. Το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στο Λέοντα και κάποιος συνεργάτης σου ή ακόμα και ο/η σύντροφος σου θα βρουν τρόπο να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην ημέρα σου!
Ιχθύς
Η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο είναι πολύ βοηθητική για να ασχοληθείς με τις δεξιότητες που έχεις και να ανακαλύψεις νέα χόμπι που τονίζουν τη δημιουργικότητα σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σου δημιουργήσει συναισθηματική ένταση που μπορείς να τη διοχετεύσεις μέσα από μια καλλιτεχνική δραστηριότητα ή ένα σπορ! Το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στο Λέοντα και θα σημάνει το τέλος του διαλλείματος καθώς θα φέρει κάποιες αγγαρείες που θα αλλάξουν τα πλάνα σου.
Προσθήκη νέου σχολίου
Tο kostoday.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot

No Internet Connection