Ν. Μπάμπαλης: Μεγάλη χορηγική συνεργασία με τις Europcar και Euroins Insurance

Σεπτέμβριος 03, 2016 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner

Την ομορφιά της Καλαμάτας, αλλά και τις υπέροχες γωνιές της μεσσηνιακής γης θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν οι φιναλίστ του 1ου Πανελλαδικού Διαγωνισμού Ομορφιάς «Καλλιστεία Ελληνική Ομορφιά 2016», με τη συνδρομή της Europcar και την ασφάλεια της Euroins Insurance!

Η οργανωτική επιτροπή του μεγάλου event που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Σεπτεμβρίου 2016 στην πόλη της Καλαμάτας, ανακοινώνει την έναρξη της «χρυσής» χορηγικής συνεργασίας με τις δύο εγνωσμένης αξίας εταιρίες.

Με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της GLOBAL INSURANCE GROUP κ. Κωνσταντίνος Μάκαρης δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι που η εταιρία μας θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στον Πανελλαδικό Διαγωνισμό Ομορφιάς και με τον δικό μας τρόπο θα συμβάλουμε στην πρόθεση των διοργανωτών για την αναβάθμιση ενός θεσμού, που τα τελευταία χρόνια δείχνει να έχει χάσει την αίγλη του».
Από την πλευρά του ο διοργανωτής του Πανελλαδικού Διαγωνισμού Ομορφιάς «Καλλιστεία Ελληνική Ομορφιά» κ. Νίκος Μπάμπαλης ανέφερε: «Είναι ιδιαίτερη η χαρά μας να συνεργαζόμαστε με εταιρίες και στελέχη, τα οποία επί σειρά ετών έχουν δείξει τον άψογο επαγγελματισμό τους, τη διάθεσή τους σε καινοτόμες ιδέες και κινήσεις. Η χαρά μου δε είναι πιο μεγάλη, καθότι με τους περισσότερους εκ των στελεχών των δύο εταιριών που συνδράμουν στην προσπάθειά μας, μάς συνδέει παλιά φιλία και ειλικρινής εκτίμηση».

Η Europcar

Η αξιοπιστία, η υπευθυνότητα, και η καλή εξυπηρέτηση κατέταξε τη Europcar σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες ενοικιάσεως αυτοκινήτων στον κόσμο με περισσότερα από 3.300 σημεία ενοικίασης σε περίπου 150 χώρες και την κορυφαία στην ευρωπαϊκή αγορά. Η Europcar φροντίζει για την μέγιστη και καλύτερη εξυπηρέτηση προσφέροντας 24ωρο σύστημα κρατήσεων, ευέλικτες υπηρεσίες και προγράμματα ενοικίασης αυτοκινήτου προσαρμοσμένα στις ανάγκες και απαιτήσεις του πελάτη. Η Europcar διαθέτει ένα σύγχρονο στόλο ποιοτικών αυτοκινήτων με τα νεότερα ευρωπαϊκά μοντέλα, και μία μεγάλη γκάμα αυτοκινήτων από μικρά μεσαία, μεγάλα, αυτόματα, mini van και Jeep 4x4 καλύπτοντας κάθε ανάγκη.
Το εξειδικευμένο προσωπικό της Europcar απαντά άμεσα στις απαιτήσεις του πελάτη με ευέλικτα προγράμματα και ειδικά διαμορφωμένα πακέτα τιμών που περιλαμβάνουν και τις απαραίτητες ασφαλιστικές καλύψεις.

Η Euroins Insurance & η Global Insurance Group

Η EUROINS INSURANCE GROUP (EIG) είναι ο μεγαλύτερος ανεξάρτητος ασφαλιστικός Όμιλος στην Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη επικεντρώνοντας τις δραστηριότητες του στη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Ελλάδα και τα Σκόπια έχοντας επιτυχώς επεκταθεί σε αγορές όπως η Ισπανία, η Ιταλία και η Ουκρανία. Επιπλέον, η Εταιρεία κατέχει σημαντική θέση σε χώρες όπως η Σερβία και η Τουρκία (μέσω θυγατρικών) όπως επίσης στην Τσέχικη Δημοκρατία, τη Σλοβακία και την Πολωνία (μέσω της άμεσης πρόσβασης βασισμένης στην ελευθερία της ενιαίας Αγοράς της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η EUROINS INSURANCE GROUP (EIG) είναι μέλος του Ομίλου EUROHOLD.

Η EUROINS, επικεντρώνεται στην παροχή ενός πλήρους φάσματος ασφαλιστικών προϊόντων, εξασφαλίζοντας την παροχή μιας ολοκληρωμένης ασφαλιστικής υπηρεσίας στους πελάτες της. Το χαρτοφυλάκιο της EUROINS, περιλαμβάνει πάνω από 40 ασφαλιστικά προϊόντα που καλύπτουν 18 κλάδους ασφάλισης και μερικά από τα προϊόντα είναι τα εξής: Ασφάλιση αυτοκινήτων – Ασφάλιση περιουσίας – Καλλιέργειες και Κτηνοτροφία – Ναυτασφάλεια – Ταξιδιωτική Ασφάλιση – Χρηματοοικονομικοί Κίνδυνοι, κτλ.
Η EUROINS παρά την οικονομική κρίση που πλήττει τη χώρα μας και την ασφαλιστική αγορά της, αποφάσισε τη δραστηριοποίησή της στην ελληνική αγορά, μέσω της μεσιτικής GLOBAL INSURANCE GROUP.

Η GLOBAL INSURANCE GROUP αποτελεί τον «βραχίονα» στην ελληνική αγορά του Ομίλου EUROHOLD και της EUROINS ιδιαιτέρως, έχοντας θέσει ως πρωταρχικό στόχο να φέρει την επανάσταση στην ασφαλιστική αγορά της Ελλάδος με επίκεντρο τον Συνεργάτη και τον Διαμεσολαβητή. Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, έχει δημιουργήσει την πώληση των προϊόντων και των υπηρεσιών, έχοντας ως προτεραιότητα τους επαγγελματίες διαμεσολαβητές, σε μια δύσκολη και δυσχερή οικονομική περίοδο που βιώνει ο Έλληνας καταναλωτής. Για το λόγο αυτό, φροντίζει ώστε να συνδυάζονται το υψηλό και ποιοτικό επίπεδο υπηρεσιών της με χαμηλό οικονομικό κόστος.
Η GLOBAL INSURANCE GROUP έχει αποκλειστική συνεργασία μεσίτευσης στην ελληνική αγορά της ασφαλιστικής εταιρείας EUROINS. Αποτελείται από μια «έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα επαγγελματιών», με μακρόχρονη εμπειρία στον χώρο των ασφαλίσεων όλων των κλάδων. Σκοπός της είναι η άμεση εξυπηρέτηση σε καθημερινή βάση των Συνεργατών της.

Ο 1ος Πανελλαδικός Διαγωνισμός Ομορφιάς «Καλλιστεία Ελληνική Ομορφιά 2016» θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Καλαμάτας, στις 18 Σεπτεμβρίου 2016, στην κεντρική αίθουσα του ξενοδοχείου «Elite City Resort».

Μη λείψει κανείς !

Περισσότερες πληροφορίες για τα «Καλλιστεία Ελληνική Ομορφιά 2016» μπορείτε να ζητήσετε από τον κ. Νίκο Μπάμπαλη στο τηλ. 6940894066. Καθώς στο προφίλ του διαγωνισμού στο Facebook https://www.facebook.com/BeautyEleganceContest/

Δηλώσεις συμμετοχής

Αν είστε ωραίες από 17 έως 25 ετών και επιθυμείτε να συμμετάσχετε στον 1ο Πανελλαδικό Διαγωνισμό Ομορφιάς «Καλλιστεία Ελληνική Ομορφιά 2016», μπείτε στο παρακάτω link, συμπληρώστε τα στοιχεία που ζητούνται και πάρτε θέση για την διεκδίκηση του στέμματος, που θα σας ανοίξει την πόρτα για παρουσία σε διεθνείς διαγωνισμούς, αλλά και συνεργασιών με εγνωσμένες εταιρίες μόδας.

Δηλώστε συμμετοχή πατώντας εδώ:
http://jbvideocreations4.wixsite.com/starellinikiomorfia
Τελευταία ημέρα δήλωσης συμμετοχών: 4 Σεπτεμβρίου 2016


«Χρυσοί» Χορηγοί:

Europcar


Euroins Insurance Group
Vencil Pharmaceuticals


Elite City Resort


Οινοποιία Ψαρούλη


Jeep Renegade
Princess fashion

«Ασημένιοι» Χορηγοί:

Tranoulis Haute Couture
Eva Lingerie

Boudoir Perfumes and more

Kokos shoe design

Sport+Design GV

Σχολή χορού Justdance Καλαμάτα

Υποστηρικτές
Μεζεδοπωλείο «Κεντρικόν»
Ανθοπωλείο «Ζερμπέρα»
Μεζεδοπωλείο «Hippocampus»
Εδεσματοπωλείο «Κάρδαμο»
Ioannis Massaggio Health & Wellness

Χορηγοί επικοινωνίας:
Best TV
Kalamatatimes.gr
City FM 103.8
Kanali20 88.6 fm
ΔΙΑΥΛΟΣ 99.2
Messiniaradio
MessiniaWebTV
topmodels.gr
Espresso
epsilontv

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot
No Internet Connection