Λέοντα, η Σελήνη πέρασε στο ζώδιό σου και οι επαφές με συνεργάτες και τον σύντροφό σου θα έχουν την τιμητική τους.

Μάιος 20, 2018 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner
Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 20 Μαΐου;
Κριός
Σήμερα που η Σελήνη έχει περάσει πλέον στο ζώδιο του Λέοντα θα παρατηρήσεις πως η διάθεσή σου από το πρωί θα ξεκινήσει να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Εκμεταλλεύσου όσο μπορείς το πρώτο μισό της ημέρας για να κάνεις κοινωνικές συναναστροφές και να βρεθείς με ανθρώπους που αγαπάς. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή που βρίσκεται στον Ταύρο υποδηλώνει πως υπάρχει πιθανότητα να παρεξηγηθείς με τον/τη σύντροφό σου ή κάποιο στενό σου φίλο λόγω μιας λάθος συνεννόησης. Προσπάθησε να είσαι ξεκάθαρος/η με αυτά που θέλεις ώστε να μην μπορέσει κανείς να αμφισβητήσει τα λεγόμενά σου ή να πει πως δεν κατάλαβε.
Ταύρος
Τα θέματα που αφορούν την οικογένειά σου θα απασχολήσουν ως επί το πλείστον και εσένα καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στο Λέοντα θα τα αναμοχλεύσει και θα τα φέρει μπροστά σου. Προσπάθησε να λύσεις κάποιο σημαντικό για εσένα θέμα το πρωί ή μέχρι το μεσημέρι που οι ώρες θα είναι περισσότερο ευνοϊκές για συζητήσεις. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιό σου θα φέρει μία γενικότερη ασυνεννοησία και δεν θα είναι εύκολο να λύσεις ζητήματα. Προσπάθησε να είσαι λακωνικός/η ώστε να μειώσεις τις πιθανότητες να εκνευριστείς ή να παρεξηγηθούν αυτά που θα πεις.
Δίδυμοι
Η ανάγκη σου να έρθεις κοντά με τα αγαπημένα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου θα είναι το αποτέλεσμα της Σελήνης η οποία έχει περάσει στον Λέοντα. Επεδίωξε να τους πάρεις ένα τηλέφωνο και να κανονίσεις μία συνάντηση καθώς σήμερα αν δεν έχεις την ανθρώπινη επαφή που αναζητάς δεν θα μπορείς να περάσεις καλά οτιδήποτε κι αν κάνεις. Όσο περνάει η μέρα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με αυτά που θα πεις καθώς είναι πολύ πιθανό να παρεξηγηθείς. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Ταύρο θα βοηθήσει σε αυτό καθώς θα επηρεάσει τον ειρμό των σκέψεων σου. Προσπάθησε να είσαι ξεκάθαρος/η με οτιδήποτε κι αν πεις και μην κρατήσεις κακία αν ακούσεις κάτι που δεν σου αρέσει καθώς κατά πάσα πιθανότητα δεν θα γίνει εσκεμμένα.
Καρκίνος
Τα οικονομικά σου ζητήματα θα σε απασχολήσουν άμεσα σήμερα καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στο Λέοντα θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να αυξήσεις τα χρήματα σου προκειμένου να νιώσεις ασφαλής. Προσπάθησε να μην αφήσεις την ακατανίκητη επιθυμία σου για υλικά αγαθά να επηρεάσει τις σχέσεις με τους γύρω σου καθώς ενδέχεται να ξεκινήσεις να μετράς τα πάντα! Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει μία παρεξήγηση ανάμεσα σε εσένα και σε κάποιο φιλικό σου πρόσωπο η οποία πιθανόν να προέλθει από την εμμονή σου να αποκτήσεις όσα περισσότερα μπορείς. Προσπάθησε να χαλαρώσεις καθώς αν το κάνεις αυτό θα συνειδητοποιήσεις πως ίσως να έγινες υπερβολικός/η.
Λέων
Σήμερα η Σελήνη έχει περάσει το ζώδιό σου και θα φέρει στο προσκήνιο, ένα «μέρος» που αισθάνεσαι αρκετά άνετα μιας και έχει συνηθίσει να τραβάς την προσοχή! Οι επαφές με τους συνεργάτες και τον/τη σύντροφό σου θα έχουν την τιμητική τους καθώς με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα χρειαστούν τη βοήθειά σου. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει μία παρεξήγηση η οποία θα ξεκινήσει από κάποιο επαγγελματικό ζήτημα. Πρόσεξε καθώς μπορεί να πεις και εσύ κάτι το οποίο δεν θα το εκφράσεις σωστά. Σχέσεις με προϊσταμένους, υφιστάμενους και λοιπούς συνεργάτες μπαίνουν στο μικροσκόπιο και χρειάζονται προσοχή για να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.
Παρθένος
Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και θα σε βάλει στη διαδικασία να κάνεις σκέψεις και σενάρια στο μυαλό σου τα οποία όμως θα σου δημιουργήσουν αναστάτωση. Ο λόγος που θα γίνει αυτό είναι πως θα έχει την τάση να εστιάζεις περισσότερο στα αρνητικά ζητήματα και λιγότερο στα θετικά δημιουργώντας εσύ ο/η ίδιος/α στον εαυτό σου πιεστικά συναισθήματα. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Ταύρο το απόγευμα θα ενισχύσει την αναστάτωση η οποία θα προκληθεί από συζητήσεις που θα κάνεις παρέα με αγαπημένα σου πρόσωπα. Πρόσεξε καθώς υπάρχει πιθανότητα να πεις κάτι με τρόπο που θα είναι παρεξηγήσιμος ή ακόμα και να μην λάβεις σωστά τα μηνύματα από αυτά που θα πουν οι άλλοι. Η μέρα δεν θα σε βοηθήσει στην επικοινωνία σου για αυτό μην έχεις μεγάλες απαιτήσεις.
Ζυγός
Σήμερα που η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα θα προτιμήσεις να ασχοληθείς με οτιδήποτε σχετίζεται με μία ομάδα, ένα σύλλογο ή ακόμα και να ασχοληθείς με το ζήτημα ενός αγαπημένου σου φίλου. Σήμερα μόνο αν προσφέρεις στους άλλους θα νιώσεις καλά και πολύ περισσότερο αν προσφέρεις με ανιδιοτέλεια. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Ταύρο μπορεί να σου χαλάσει λίγο τη διάθεση καθώς θα φέρει στο μυαλό σου μία ανάμνηση, της οποίας η θύμηση θα σε ενοχλήσει. Προσπάθησε να μην την αφήσεις να γίνει αφορμή να εκνευριστείς και μετά να παρεξηγηθείς και με τους άλλους.
Σκορπιός
Κάποιο επαγγελματικό σου ζήτημα θα είναι αυτό που θα σε απασχολήσει σήμερα και ενδέχεται να σου προκαλέσει πίεση καθώς η Σελήνη που πέρασε στο Λέοντα θα σου προσδώσει την τάση να βλέπεις αυτά τα ζητήματα πολύ σοβαρά. Προσπάθησε να κινηθείς βάσει συγκεκριμένου σχεδιασμού και όχι αυθόρμητα καθώς σήμερα είναι πιθανόν να κάνεις κάποιο επικοινωνιακό λάθος. Αυτή την άποψη έρχεται να ενισχύσει και το τετράγωνο που θα σχηματίσει Σελήνη με τον Ερμή από τον Ταύρο το απόγευμα που υποδηλώνει πως οι προθέσεις σου δεν θα είναι ξεκάθαρες και πως οι κινήσεις σου μπορεί να μπερδέψουν τους άλλους. Κράτησε τα προσχήματα σε οτιδήποτε αφορά τα επαγγελματικά σου και μην εμπλακείς σε συζητήσεις που δεν σε αφορούν.
Τοξότης
Η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο του Λέοντα και μέσα από αυτό θα σε βοηθήσει να ταξιδέψεις είτε κυριολεκτικά είτε μεταφορικά ή απλά να ονειρευτείς το επόμενό σου ταξίδι ή ακόμα και τις καλοκαιρινές σου διακοπές. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Ταύρο ενδέχεται να σε προσγειώσει μέσω κάποιου ανθρώπου ο οποίος θα φέρει αντίρρηση σε αυτά που λες και θα σου υπενθυμίσει πως τα πράγματα δεν είναι όπως ακριβώς τα βλέπεις. Καλό θα ήταν οι διαφωνίες με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου να γίνουν αφορμή για έναν εποικοδομητικό διάλογο και όχι αφορμή για εντάσεις, καθώς η ημέρα θα έχει μία προτίμηση στο δεύτερο.
Αιγόκερως
Σήμερα αυτό που έχεις μεγαλύτερη ανάγκη είναι να μείνεις σπίτι να χαλαρώσεις και να σκεφτείς ώστε να μπορέσεις να έρθεις σε επαφή με τα συναισθήματά σου. Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και θα ευνοήσει κάθε συναίσθημα που έχεις να έρθει στην επιφάνεια με αποτέλεσμα να γίνεις λίγο έως πολύ ευαίσθητος/η και ταυτόχρονα νευρικός/η. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Ταύρο υποδηλώνει πως η ημέρα χρειάζεται προσοχή ιδιαίτερα με αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα. Απόφυγε τις συζητήσεις για τα επόμενα σου σχέδια καθώς είναι πιθανό ούτε εσύ ο/η ίδιος/α να μην ακολουθήσεις το πλάνο που έχει σχεδιάσει.
Υδροχόος
Το μεγαλύτερο σου ζήτημα σήμερα θα είναι οι διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στο Λέοντα θα μεγεθύνει κάθε θέμα που μπορεί να υπάρχει σε αυτές. Παρόλο που θέλεις πάρα πολύ να μην υπάρχουν «κακώς κείμενα» και θα κάνεις τα πάντα για αυτό, η ημέρα δεν θα είναι ευνοϊκή για να το καταφέρεις καθώς μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Ταύρο το απόγευμα θα εντείνει τις ασάφειες και τα επικοινωνιακά λάθη με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να βρεις ένα κοινό σημείο επαφής με τους άλλους. Η ημέρα επίσης δεν ενδείκνυται για νέα συμβόλαια και συζητήσεις που αφορούν επαγγελματικά θέματα και υπογραφές για αυτό κράτησε μία στάση αναμονής μέχρι να περάσει.
Ιχθύς
Η ημέρα θα φέρει μαζί της κάποιες δουλειές που δεν είχες υπολογίσει και θα χρειαστεί να αλλάξεις λίγο το ημερήσιο πλάνο σου με αποτέλεσμα αυτό να σε αποσυντονίσει. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και σου λέει πως καλό θα ήταν να αφήσεις ένα κενό διάστημα μεταξύ των υποχρεώσεων σου ώστε αν χρειαστεί να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Ταύρο δεν θα είναι βοηθητικό για να επικοινωνήσεις με τους ανθρώπους στο εργασιακό σου περιβάλλον και να διευθετήσετε από κοινού κάποιες υποχρεώσεις. Αν δεν θέλεις να δημιουργηθούν προβλήματα προσπάθησε να είσαι σίγουρος/η για κάθε τι που λες ώστε να μειώσεις τις πιθανότητες παρεξηγήσεων.

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot

No Internet Connection