Λέοντα, η Σελήνη μπαίνει στην Παρθένο και δεν αποκλείεται να εγείρει ανασφάλειες.

Ιούνιος 18, 2018 Add new comment
jumbo-banner
Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 18 Ιουνίου;
Κριός
Η Σελήνη μπαίνει στην Παρθένο και θα σε βοηθήσει να συγκεντρώσεις τις σκέψεις σου και το μυαλό σου προκειμένου να ασχοληθείς με θέματα της καθημερινότητας που παραμένουν σε αναμονή. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να υλοποιήσεις κάποιες ιδέες σου οι οποίες θα σε βοηθήσουν τη μετέπειτα εξέλιξη ενός εργασιακού σου θέματος. Σήμερα θα έχεις την ικανότητα να σκέφτεσαι και με λογικά επιχειρήματα αλλά και έξω από τα κουτάκια και ο συνδυασμός αυτών των δύο μπορεί να σε κάνει να επιτύχεις «πράγματα και θαύματα» σε εργασιακά ζητήματα.
Ταύρος
Η Σελήνη μπαίνει στην Παρθένο και σου χαρίζει καλή διάθεση και όρεξη να ασχοληθείς με τα χόμπι σου, τους φίλους σου και τον/τη σύντροφό σου. Το μεγάλο τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από το ζώδιο σου και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να κάνεις νέες γνωριμίες -είτε προσωπικού είτε επαγγελματικού χαρακτήρα- τις οποίες θα κρατήσεις στη ζωή σου. Είναι πάρα πολύ πιθανό να πάρεις την απόφαση να ξεκινήσεις κάτι επαγγελματικό μαζί με τον/τη σύντροφό σου όμως για να το κάνεις αυτό θα πρέπει να έχεις σκεφτεί τα υπέρ και τα κατά. Να θυμάσαι πως η ημέρα ευνοεί τα νέα ξεκινήματα παντός τύπου καθώς θα μπορέσεις να βάλεις γερές βάσεις σε αυτά!
Δίδυμοι
Σήμερα μπορεί να κάνουν την εμφάνιση τους επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα μιας και η Σελήνη που μπαίνει στην Παρθένο θα τα φέρει στην επιφάνεια. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να βρεις ένα κοινό σημείο επαφής με τους δικούς σου ανθρώπους και μάλιστα θα το καταφέρεις με ένα πρωτότυπο τρόπο. Αυτό που θα χρειαστείς περισσότερο από όλα σήμερα είναι να βρεις ένα σημείο επαφής με εσένα και τις ικανότητες σου καθώς αυτή θα είναι η βάση για να καταφέρεις να κάνεις και όλα τα υπόλοιπα!
Καρκίνος
Η διάθεση σου για κουβέντα και καφέ με τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα σε κάνει να ξεκινήσεις τα τηλεφωνήματα από το πρωί προκειμένου να κανονίσεις να δεις αδέρφια, ξαδέρφια, συγγενείς ακόμα και γείτονες! Η Σελήνη μπαίνει στην Παρθένο και θα ενισχύσει τα επικοινωνιακά σου ταλέντα προτρέποντας σε να συναντήσεις ανθρώπους που αγαπάς! Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις μια γενική εκκαθάριση στον στενό και φιλικό περίγυρο σου καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως κάποιοι δεν χωρούν πια σε αυτόν! Προσπάθησε οι αποφάσεις σου να είναι συνειδητές ώστε να μην αναγκαστείς να κάψεις μαζί με τα ξερά και τα χλωρά.
Λέων
Η Σελήνη μπαίνει στην Παρθένο και δεν αποκλείεται να εγείρει ανασφάλειες λόγω των οικονομικών υποχρεώσεων σου που χρειάζονται ξεκαθάρισμα! Το μεγάλο τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Ταύρο και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως η ασφάλεια που αναζητάς μπορεί να έρθει μέσα από επαγγελματικές ευκαιρίες οι οποίες θα σου αποφέρουν και οικονομικά οφέλη. Σίγουρα θα χρειαστεί να αναλάβεις μεγαλύτερες ευθύνες σε καθημερινή βάση αλλά να θυμάσαι πως θα υπάρχει ηθική και οικονομική ικανοποίηση. Η ημέρα θα είναι γεμάτη εκπλήξεις όσον αφορά επαγγελματικά και οικονομικά θέματα αρκεί να αποφασίσεις με σύνεση χωρίς παρόρμηση!
Παρθένος
Η διάθεση σου δεν θα είναι σταθερή σήμερα και θα μεταβάλλεται ανάλογα με τα ερεθίσματα που θα δέχεσαι από τους γύρω σου και ιδιαίτερα από τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η Σελήνη μόλις μπήκε στο ζώδιο σου και θα σου προκαλέσει η πληθώρα συναισθημάτων από αρνητικά έως θετικά! Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, από τη μία θα σε κάνει αρκετά μετρημένο/η καθώς δεν θα θέλεις να πεις κάτι μόνο για να δημιουργήσεις εντυπώσεις και από την άλλη θα φέρει στην επιφάνεια τον ιδιαίτερο χαρακτήρα σου. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς καθώς ο συνδυασμός αυτών των δύο θα βοηθήσει πολύ τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.
Ζυγός
Σήμερα θα κάνουν την εμφάνιση τους θέματα του παρελθόντος και θα σου προκαλέσουν ανασφάλειες. Η Σελήνη μπαίνει στην Παρθένο και θα κάνει το μυαλό σου να κολλήσει σε θέματα που σου προκαλούν ανησυχία με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να συγκεντρωθείς πουθενά αλλού. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα ισορροπήσει κάπως τα πράγματα και θα σε βοηθήσει να σκεφτείς λογικά πριν αφεθείς σε φανταστικά σενάρια και σκέψεις του μυαλού σου. Αν κάτι σε απασχολεί πολύ συζήτησε το με την οικογένειά σου και με τους δικούς σου ανθρώπους καθώς σήμερα εκεί μπορείς να βρεις την στήριξη που επιθυμείς.
Σκορπιός
Η Σελήνη μπαίνει στην Παρθένο και τονίζει τη σημασία του να έχεις φίλους και ανθρώπους που μπορούν να σε καταλάβουν στη ζωή σου. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα φέρει ανακατατάξεις σε επαγγελματικές, φιλικές και προσωπικές σχέσεις αλλά θα είναι για καλό! Αυτό που θα πρέπει να σκέφτεσαι είναι πως για κάθε κατάσταση και σχέση που θα κλείνει/φεύγει την ίδια στιγμή κάτι άλλο θα ανοίγει/έρχεται. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς καθώς το σύμπαν έχει προβλέψει καλύτερα τι χρειάζεσαι και τι όχι κυρίως όσον αφορά τα φιλικά ζητήματα και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.
Τοξότης
Θέματα καριέρας θα τραβήξουν την προσοχή σου σήμερα καθώς η Σελήνη που μόλις μπήκε στην Παρθένο θέλει να σε κάνει να ξεχωρίσεις σε αυτόν τον τομέα! Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να προωθήσεις τις ιδέες, τις προτάσεις και τα δυνατά στοιχεία σου στους ανωτέρους σου. Σήμερα μπορείς να βρεις τον τρόπο να επιτύχεις οτιδήποτε θελήσεις καθώς θα έχεις την ικανότητα να κάνεις τους άλλους να σε προσέξουν. Μία επαγγελματική πρόταση μπορεί να έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις όμως μην τη φοβηθείς, αξιολόγησε την.
Αιγόκερως
Σήμερα θα παρατηρήσεις πως έχεις ξεκινήσει δειλά να σκέφτεσαι το καλοκαίρι και να κάνεις σχέδια για εξορμήσεις, καθώς η Σελήνη που μόλις μπήκε στην Παρθένο θα ενισχύσει την καλή σου διάθεση και θα στρέψει τη σκέψη σου στις διακοπές! Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο και τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα σε βοηθήσει να βρεις την κατάλληλη παρέα να πραγματοποιήσεις τις καλοκαιρινές αποδράσεις που έχεις κατά νου και προς το παρόν να τις συζητήσεις μαζί τους! Η διάθεσή σου θα είναι καλή σήμερα και αυτό θα σε βοηθήσει να βρεις ανθρώπους που μπορούν να υποστηρίξουν και εσένα και τα σχέδια που έχεις κατά νου!
Υδροχόος
Η προσοχή σου δεν θα βρίσκεται σε πρακτικά και επαγγελματικά θέματα σήμερα καθώς η Σελήνη που μόλις μπήκε στην Παρθένο θα φέρει στην επιφάνεια απωθημένα και ανασφάλειες. Το μεγάλο τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Ταύρο και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να σκεφτείς έξω από τα συνηθισμένα και ο διαφορετικός τρόπος σκέψης σου θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις την συναισθηματική αναστάτωση που νιώθεις. Εμπιστεύσου αυτό που σου λέει στο μυαλό σου καθώς σήμερα θα έχεις την ικανότητα να σκέφτεσαι λογικά αλλά και με μία δόση «τρέλας» η οποία στην παρούσα φάση θα σου είναι πολύ βοηθητική!
Ιχθύς
Οι άνθρωποι με τους οποίους μοιράζεσαι καθημερινά δραστηριότητες αλλά και ο/η σύντροφός σου θα είναι αυτοί που θα κατευθύνουν τις αποφάσεις σου ακόμα και άθελα τους καθώς η γνώμη τους θα είναι πολύτιμη για εσένα. Η Σελήνη μπαίνει στην Παρθένο και σου δημιουργεί την ανάγκη να βρεις ένα κοινό σημείο επαφής με τους άλλους ακόμα κι αν χρειαστεί να αλλάξεις κάποιες από τις απόψεις σου. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να διαχωρίσεις τα σημεία και τις απόψεις τα οποία αξίζει να διαπραγματευτείς και να ρίξεις νερό στο κρασί σου από αυτά τα οποία δεν είναι διαπραγματεύσιμα. Η ημέρα μπορεί να φέρει και μία ξαφνική πρόταση για συνεργασία η οποία θα έχει γερές βάσεις.

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot
No Internet Connection