Λέοντα, είναι μία εξαιρετική ημέρα για να την αφιερώσεις σε πράγματα και ανθρώπους που αγαπάς.

Οκτώβριος 13, 2018 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner
To Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 13 Οκτωβρίου;
Κριός
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και σε προτρέπει να ασχοληθείς με ζητήματα που σχετίζονται με γνώσεις, πληροφορίες αλλά και θέματα σπουδών. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Υδροχόο το πρωί υποδηλώνει πως είναι μία καλή ημέρα για να κυνηγήσεις ότι θέλεις να κάνεις μέσα στο επόμενο διάστημα ιδιαίτερα αν ανήκει στα παραπάνω. Θα υπάρξουν πολλοί τρόποι για να διοχετεύσεις την ενέργειά σου καθώς θα κάνουν και την εμφάνιση τους κάποια συγγενικά και φιλικά σου πρόσωπα, τα οποία έχουν να σε δουν καιρό και τους έλειψες. Μην ανησυχείς μπορείς να φορτώσεις όσο θέλεις το πρόγραμμά σου δεν πρόκειται να μείνεις από «μπαταρία»!
Ταύρος
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη για αυτό καλό θα ήταν να κρατήσεις αποστάσεις από οτιδήποτε νιώθεις πως σε πιέζει καθώς η διάθεσή σου ήδη θα είναι περίεργη. Κράτησε αποστάσεις από οικονομικά ζητήματα αλλά και πιεστικούς ανθρώπους αλλιώς θα είναι πολύ εύκολο να ξεκινήσεις να εκνευρίζεσαι. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη από τον Υδροχόο το πρωί υποδηλώνει πως αν δραστηριοποιηθείς για κάποιο επαγγελματικό σου ζήτημα θα καταφέρεις να πετύχεις το στόχο σου. Η ημέρα θα σου φέρει ευκαιρίες για επαγγελματικά θέματα τις οποίες πρέπει να αντιληφθείς για να τις εκμεταλλευτείς.
Δίδυμοι
Άλλη μία ημέρα κατά την οποία οι αγαπημένοι σου άνθρωποι θα έχουν τον πρώτο λόγο ακόμα και για τις δικές σου αποφάσεις, καθώς εσύ ο/η ίδιος/α θα αναζητήσεις τη γνώμη τους πριν προχωρήσεις σε οτιδήποτε. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και τονίζει τη σημασία που έχουν οι άλλοι για εσένα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Υδροχόο το πρωί υποδηλώνει πως η επαφή με αγαπημένους σου ανθρώπους θα σου φέρει και ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Αν είσαι ελεύθερος/η θα είσαι λίγο πιο τυχερός/η καθώς μέσα σε αυτές τις νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να υπάρξει και μία που μπορεί να συνεχιστεί με ερωτικό ενδιαφέρον.
Καρκίνος
Σήμερα αυτό που θα πρέπει να κάνεις είναι να ξεμπερδεύεις με δουλειές και υποχρεώσεις που έχουν προκύψει τις τελευταίες ημέρες, ώστε να μπορέσεις μετά να βρεις και χρόνο για τον εαυτό σου και για τις προσωπικές δραστηριότητες. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και σε προκαλεί να δείξεις τις οργανωτικές σου ικανότητες ώστε να μπορέσει να διευθετήσεις καλύτερα τις δουλειές που έχουν προκύψει. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Υδροχόο το πρωί υποδηλώνει πως η ενέργειά σου θα είναι σε υψηλά επίπεδα και δεν έχεις κίνδυνο να «ξεμείνεις». Πρόσεξε βέβαια να μην περάσεις στο άλλο άκρο και φορτωθείς με υποχρεώσεις, ξεχνώντας πως είσαι άνθρωπος και όχι ρομπότ!
Λέων
Σήμερα είναι μία εξαιρετική ημέρα για να την αφιερώσεις σε πράγματα και ανθρώπους που αγαπάς καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Τοξότη θα σου δημιουργήσει αυτή την ανάγκη. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Υδροχόο το πρωί θα ενισχύσει την ενέργειά σου, και θα σε βοηθήσει ακόμα περισσότερο να προλάβεις να κάνεις όλα όσα θέλεις μέσα στην ημέρα. Κάποιος στενός σου συνεργάτης ή ακόμα και ο/η σύντροφός σου θα είναι πολύτιμοι υποστηρικτές σε ότι κι αν κάνεις σήμερα και αυτό θα φτιάξει ακόμα περισσότερο και τη διάθεσή σου. Προτίμησε να ασχοληθείς και με μία αθλητική δραστηριότητα είτε μόνος/η σου είτε με παρέα καθώς και αυτό θα βοηθήσει την ευεξία σου.
Παρθένος
Σήμερα θα σε απασχολήσουν περισσότερο τα οικογενειακά σου ζητήματα καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη, θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να γίνουν κάποιες συζητήσεις σχετικά με αυτά. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Υδροχόο το πρωί υποδηλώνει πως εκτός από ευκαιρίες για να λύσεις οικογενειακά θέματα θα έχεις και ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις κάποια εργασιακά. Σημαντικό ρόλο για να μπορέσεις να τα διεκπεραιώσεις θα παίξει και η ενέργειά σου η οποία θα είναι ανεβασμένη και πολύ βοηθητική για αυτά. Διοχέτευσε την προς τη σωστή κατεύθυνση ώστε να μπορέσεις να βγεις κερδισμένος/η.
Ζυγός
Σήμερα η ημέρα είναι πιθανόν να έχει αρκετές συναντήσεις και επαφές με ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος είτε γιατί έχεις καιρό να τους δεις είτε γιατί θα προκύψει κάποιο ζήτημα που σχετίζεται και με εσένα αλλά και με εκείνους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και το εξάγωνο που σχηματίζει το πρωί με τον Άρη από τον Υδροχόο υποδηλώνει πως είναι μία καλή ημέρα για να συναναστραφείς με κόσμο. Η ενέργειά και η καλή διάθεση θα είναι τα δύο σημαντικότερα προτερήματα σου, που μπορούν να σε βοηθήσουν και σε επαγγελματικά και σε προσωπικά ζητήματα. Αν ασχολείσαι επαγγελματικά με το εμπόριο η ημέρα μπορεί να φέρει και μία νέα συμφωνία αλλά θα πρέπει και εσύ να «τρέξεις» λίγο για αυτό.
Σκορπιός
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να διευθετήσεις ζητήματα που σχετίζονται με λογαριασμούς αλλά και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται χρήματα προκειμένου να το φέρεις εις πέρας. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και μπορεί να σου δημιουργήσει μία έξτρα ανασφάλεια καθώς βρίσκεσαι σε μία περίοδο που τα οικονομικά σου ζητήματα και τα έξοδα έχουν τον πρώτο ρόλο σε οτιδήποτε και αν σκεφτείς. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Υδροχόο τις πρωινές ώρες, υποδηλώνει πως κάποιος άνθρωπος της οικογένειας σου θα προσφερθεί να σε βοηθήσει είτε οικονομικά είτε πρακτικά και αυτό θα είναι ανακουφιστικό για εσένα.
Τοξότης
Η ημέρα θα είναι γεμάτη με θέματα που σχετίζονται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου θα σε κάνει να ασχοληθείς με αυτές. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Υδροχόο το πρωί υποδηλώνει πως κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρξει μία συνάντηση με κάποιο γνωστό σου ή ακόμα και με ένα στενό συγγενή που θα σου φτιάξει τη διάθεση. Δεν αποκλείεται να σε παρασύρει σε μία βόλτα για ένα καφέ η οποία θα βοηθήσει να χαλαρώσεις. Οι συζητήσεις για συνεργασίες και προσωπικές σχέσεις ευνοούνται αρκεί να προσέξεις καθώς υπάρχει η πιθανότητα να «κλειδώσεις» στη δική σου άποψη και να μην γίνει διάλογος.
Αιγόκερως
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να ξεκινήσεις κάτι το οποίο μπορεί να σε χαλαρώσει ψυχικά και σωματικά καθώς τις τελευταίες ημέρες πιθανό να έχεις παρατηρήσει ένα έλλειμμα ενέργειας. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και σε προτρέπει να ξεκινήσεις διαλογισμό, γιόγκα ή κάτι άλλο που μπορεί να βοηθήσει σώμα και πνεύμα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Υδροχόο το πρωί φέρει ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις και κάποια οικονομικά ζητήματα και αν το καταφέρεις θα νιώσεις ανάλαφρος/η. Πρόσεξε την τάση σου να είσαι καχύποπτος/η με όλους καθώς μπορεί να προσβάλλεις με τον τρόπο σου κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο.
Υδροχόος
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να δεις ζητήματα που σχετίζονται με ομάδες και συλλογικές δραστηριότητες καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη θα τα βοηθήσει. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου τις πρωινές ώρες θα σου χαρίσει παραπάνω ενέργεια και θα είναι εύκολο να τρέξεις προκειμένου να διευθετήσεις ζητήματα για μία ομάδα ανθρώπων στην οποία είσαι μέλος. Δεν αποκλείεται να σου ανατεθεί και ένα νέο project από κάποιο σύλλογο με τον οποίο ασχολείσαι και αυτό θα ανεβάσει και τη διάθεση αλλά και την αυτοπεποίθησή σου. Μην ξοδέψεις την ενέργειά σου αλόγιστα και κράτησε την μόνο για πράγματα που χρειάζεται.
Ιχθύς
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να ασχοληθείς όπως και εχθές με τα επαγγελματικά σου ζητήματα και να τα διευθετήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Υδροχόο το πρωί είναι ευνοϊκό για εσένα, καθώς θα προσφέρει μία κινητικότητα σε εργασιακά ζητήματα η οποία θα είναι υπέρ σου. Δεν αποκλείεται να σου γίνει πρόταση για να αναλάβεις κάτι νέο το οποίο μπορεί να συνοδεύεται και με περισσότερες ευθύνες αλλά θα έχει και το ανάλογο οικονομικό μπόνους. Προσπάθησε να επιλέξεις που θα στρέψεις το ενδιαφέρον σου και μην πέσεις στην παγίδα να ανοίξεις πολλές δουλειές ταυτόχρονα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot

No Internet Connection