Κριέ, αν καταφέρεις να Κριέ, αν καταφέρεις να χαλαρώσεις και να μη εκνευρίζεσαι τότε σίγουρα όλα θα είναι πολύ καλύτερα!

Φεβρουάριος 20, 2018 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner
Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 20 Φεβρουαρίου;
Κριός
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και δημιουργεί σκαμπανεβάσματα πρώτα από όλα στη διάθεση σου και έπειτα στις σχέσεις με τους γύρω σου. Είναι πολύ πιθανό να μην έχεις όρεξη για τίποτα ή να θέλεις να τα κάνεις όλα εδώ και τώρα και μάλιστα γρήγορα αγνοώντας αν πρέπει ή αν δεν πρέπει. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό δεν θα αφήσει τους άλλους να μαντέψουν εύκολα τι θέλεις και τι σκέφτεσαι και αυτό θα δημιουργήσει αποστάσεις μεταξύ σας. Αν καταφέρεις να χαλαρώσεις και να μη εκνευρίζεσαι τότε σίγουρα όλα θα είναι πολύ καλύτερα!
Ταύρος
Οι φοβίες και οι ανασφάλειες σου θα είναι το νούμερο ένα ζήτημα και σήμερα καθώς θα επηρεάσουν την ημέρα σου και τη διάθεση σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να ταυτιστείς με οτιδήποτε μπορεί να σε αγχώσει! Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό μπορεί να σε κάνει να αντιδράσεις υπερβολικά σε ακούσματα και νέα που δεν σου αρέσουν. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να μην αφήσεις σκέψεις που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα να σε συγχύσουν!
Δίδυμοι
Οι φίλοι σου και τα θέματα που τους απασχολούν θα έχουν προτεραιότητα και σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Κριό τονίζει το ρόλο που έχουν στη ζωή σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό θα δημιουργήσει μια μικρή ή μεγάλη αναστάτωση ανάλογα με τον τρόπο που θα διαχειριστείς κάποια ζητήματα. Οι συλλογικές δραστηριότητες και οι επαφές με σωματεία, συλλόγους και ομάδες μπορεί να έχουν την τιμητική τους σήμερα όμως είναι πιθανό να σου δημιουργήσουν και εντάσεις. Πάρε βαθιές ανάσες και πρόσεχε πως θα το διαχειριστείς σε κάθε περίπτωση!
Καρκίνος
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να κρατά στην επιφάνεια την εργασιομανή πλευρά του εαυτού σου καθώς οι μεγαλύτεροι σου στόχοι θα είναι ζητήματα επαγγελματικής φύσεως! Αυτό που θέλεις είναι να επιτύχεις κάποιες επαγγελματικές επιδιώξεις και σήμερα θα ξεκινήσεις προετοιμασίες! Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να σε αναγκάσει να τροποποιήσεις κάποια από τα σχέδια σου καθώς θα παρουσιαστούν ζητήματα που δεν είχες λάβει υπό όψιν σου. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι ώστε να μην σε πιάσει ταραχή και να μην ανησυχείς είναι πως ουδέν κακόν αμιγές καλού!
Λέων
Σήμερα εσύ μπορεί να έχεις αρκετές δουλειές όμως το μυαλό σου έχει πάρει ρεπό και αρνείται να συνεργαστεί μαζί σου! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να σε ταξιδεύει σε μέρη μαγικά και ονειρεμένα καθώς είναι ένας τρόπος του μυαλό σου για να χαλαρώσει. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό θα σου δημιουργήσει μια ξαφνική αναλαμπή να ετοιμάσεις ένα ταξίδι. Ακόμα είναι πιθανό να προκύψει και ένα ταξίδι για επαγγελματικούς ή εκπαιδευτικούς σκοπούς που παρόλο που θα σε βρει απροετοίμαστο/η τελικά να σε βάλει σε διαδικασία αναζωογόνησης!
Παρθένος
Σήμερα θα έχεις μια ροπή προς το μοναχισμό καθώς οι σκέψεις που σου έρχονται στο μυαλό σου δημιουργούν εσωτερικό αναβρασμό και έντονα συναισθήματα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και θα δημιουργήσει μάχη ανάμεσα στα συναισθήματα που έχεις καταπιέσει και στη λογική. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό μας λέει πως η λογική θα παραγκωνιστεί καθώς η ορμητικότητα των συναισθημάτων σου θα είναι μεγάλη. Πρόσεξε καθώς κάποιο λάθος σε ένα αισθηματικό ζήτημα διορθώνεται ένα λάθος σε κάποιο οικονομικό ζήτημα μπορεί και να μην διορθώνεται.
Ζυγός
Οι σημαντικές σχέσεις για εσένα είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο θα είναι η πρώτη σου σκέψη και σήμερα καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό θα κάνει κύριο αίτημα σου την αποδοχή των άλλων! Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό θα φέρει ανακατατάξεις στις σχέσεις με τους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν και θα σου δώσει και μια καλή ευκαιρία να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα! Αυτό ενέχει κινδύνους για αυτό θα πρέπει να προσπαθήσεις να κρατήσεις μια ισορροπία διαφορετικά μπορεί να ισοπεδώσεις τα πάντα και μαζί με τα ξερά να κάψεις και τα χλωρά!
Σκορπιός
Ακόμα και οι πιο απλές υποχρεώσεις σου σήμερα θα σου φανούν δύσκολες και ακατόρθωτες γιατί δεν θα έχεις όρεξη να κάνεις τίποτα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να σου χαρίζει ενέργεια όμως σίγουρα δεν θα σου χαρίσει θέληση και διάθεση να ασχοληθείς με τις δουλειές που έχεις. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό θα εντείνει τη δυσφορία σου και πιθανό να σε κάνει να τα παρατήσεις όλα! Μια έκτακτη δουλειά μπορεί να σε εκνευρίσει για αυτό σου συνιστώ ψυχραιμία αν δεν θέλεις και να χαλάσεις τη διάθεση σου και να δημιουργήσεις "διπλωματικό επεισόδιο"!
Τοξότης
Η ανέμελη διάθεση σου εξακολουθεί να χρωματίζει και τη σημερινή ημέρα καθώς η Σελήνη από τον Κριό σε γεμίζει με ενέργεια και σου φτιάχνει το κέφι ακόμα και χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό θα σε βοηθήσει να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματα σου στους φίλους σου και τον/τη σύντροφό σου χωρίς φόβο αλλά με πάθος! Ασχολήσου με μια αγαπημένη σου δραστηριότητα, κάνε μια βόλτα, δες τους φίλους σου αλλά πρόσεξε καθώς ο υπερβολικός αυθορμητισμός σου μπορεί να προκαλέσει ζημιά!
Αιγόκερως
Σήμερα θα σε απασχολήσουν έντονα τα θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια σου καθώς η Σελήνη από τον Κριό θα σε κάνει να επιμείνεις σε αυτά προκειμένου να τα τακτοποιήσεις. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό μπορεί να φέρει τις απαραίτητες εκκαθαρίσεις λίγο" άτσαλα" και η ημέρα θα έχει ένταση και νεύρα. Καλό θα ήταν να περιορίσεις την παρόρμηση σου -έστω να προσπαθήσεις- και να μην πεις πολλά ,που αφενός θα ρίξουν λάδι στη φωτιά και αφετέρου θα τα μετανιώσεις και μετά θα προσπαθήσεις να τα μαζέψεις.
Υδροχόος
Άνθρωποι του περιβάλλοντος σου, συγγενείς ή γείτονες θα κάνουν την εμφάνιση τους μέσα στην ημέρα και σίγουρα θα έχουν να σου πουν νέα που σε αφορούν ή ακόμα καλύτερα νέα που αφορούν άλλους! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό σου εφιστά την προσοχή στις μετακινήσεις σου αλλά και στα νεύρα σου. Οι αντιδράσεις σου μπορεί να γίνουν ιδιαίτερα περίεργες σε περίπτωση που ακούσεις κάτι που δεν σου αρέσει και σίγουρα θα σε εκθέσουν. Βαθιές ανάσες και ψυχραιμία είναι σωτήριες συμβουλές για σήμερα!
Ιχθύς
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να σου προκαλεί ανασφάλεια με αποτέλεσμα να ξεκινήσεις να αμφιβάλλεις σχετικά με τη διαχείριση των οικονομικών σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό σου εφιστά την προσοχή σε οικονομικά ανοίγματα και νέες συμφωνίες κυρίως αν δεν τις έχεις δει διεξοδικά. Σήμερα μπορεί να περιμένεις πολλά από ένα οικονομικό ζήτημα και να σου έρθουν λίγα αλλά μπορεί να γίνει και ακριβώς το αντίθετο! Όλα είναι πιθανά αρκεί να κάνεις προσεκτικές κινήσεις και να μη ρισκάρεις κάτι που αποφέρει σίγουρα κέρδη!
Προσθήκη νέου σχολίου
Tο kostoday.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot

No Internet Connection