arxiki selida

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ: του Τα ζώδια σήμερα 1η Απριλίου- Ζυγέ, η ημέρα σου θα ξεκινήσει με σχέδια για συναντήσεις με ανθρώπους που αγαπάς.

Απρίλιος 01, 2017 Σχολιάστε πρώτοι!
eody-banner
jumbo-banner
banner

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 1 Απριλίου;

Κριός
Η ημέρα θα ξεκινήσει με έντονη κινητικότητα και συναντήσεις με γνωστούς και συγγενείς καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς κατά το μεσημέρι, σου εφιστά την προσοχή στις σχέσεις με το συγγενικό σου περιβάλλον. Είναι πιθανό να θολώσει η κρίση σου και να αδικήσεις ανθρώπους που δε φταίνε ή να δείξεις εμπιστοσύνη σε ανθρώπους που δεν έχουν αποδείξει αν την αξίζουν. Κινήσου προσεκτικά, μη μεταφέρεις μυστικά τρίτων και μην εμπιστεύεσαι όλα αυτά που ακούς καθώς οι πληροφορίες θα είναι αρκετές αλλά όχι ρεαλιστικές.

Ταύρος
Σήμερα θα βρίσκεσαι σε αναβρασμό από το πρωί καθώς προσπαθείς να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου και θα επιδιώξεις επαφές και συναντήσεις προκειμένου να καταφέρεις τις συμφωνίες που θέλεις. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς το μεσημέρι, σου λέει να προσέχεις καθώς ενδέχεται να υπάρξουν λάθος εκτιμήσεις σχετικά με τα οικονομικά σου και -κατά συνέπεια- λάθος αποφάσεις. Η ημέρα δεν είναι κατάλληλη για να κλείσεις οποιαδήποτε συμφωνία καθώς δεν θα σου βγει όπως περιμένεις.

Δίδυμοι
Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου και φέρνει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις στο προσκήνιο καθώς μπορεί να υπάρξουν μεταβολές και μια γενικότερη αναστάτωση. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς το μεσημέρι, θα εντείνει τα θέματα που υπάρχουν ήδη μεταξύ εσένα και των άλλων καθώς θα κάνεις εντελώς λάθος εκτιμήσεις. Χρειάζεται να δώσεις μεγάλη προσοχή στα επαγγελματικά σου θέματα καθώς υπάρχει περίπτωση να πέσεις θύμα παραπλάνησης ή να αποκαλυφθεί κάτι που έχεις κάνει και δεν είσαι περήφανος/η γι αυτό.

Καρκίνος
Η ημέρα σήμερα θα σου δημιουργήσει τάσεις εσωστρέφειας και καχυποψίας με αποτέλεσμα να κλειστείς στον εαυτό σου. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς κατά το μεσημέρι, σημαίνει πως θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η όσον αφορά ποιους εμπιστεύεσαι καθώς δεν έχουν όλοι φιλικές διαθέσεις. Σήμερα υπάρχει πιθανότητα να σου παρουσιαστεί μια ευκαιρία που θα φανεί πολύ καλή για να είναι αληθινή για αυτό μη βιαστείς να την αποδεχτείς.

Λέων
Σήμερα θα αφιερώσεις την ημέρα στους αγαπημένους σου φίλους και σε συλλογικές εργασίες καθώς θα λειτουργείς καλύτερα μέσα από μια ομάδα. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς κατά το μεσημέρι, θα δημιουργήσει πλάνες γι αυτό θα πρέπει να αξιολογήσεις ποιοι είναι πραγματικά φίλοι σου και ποιοι όχι. Αυτό που χρειάζεται σήμερα είναι να μην πάρεις αποφάσεις και να μη βγάλεις συμπεράσματα για το φιλικό σου περιβάλλον καθώς δεν είναι σίγουρο ότι θα κινηθείς προς τη σωστή κατεύθυνση.

Παρθένος
Σήμερα θα επιστρέψεις στα επαγγελματικά σου καθήκοντα καθώς η Σελήνη από τους Διδύμους θα στρέψει την προσοχή σου σε αυτό τον τομέα. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς το μεσημέρι, σου εφιστά την προσοχή κυρίως σε θέματα καριέρας. Είναι πιθανό να υπάρξει αρκετό παρασκήνιο και δεν θα είναι εύκολο να σχεδιάσεις τη σωστή στρατηγική για να πετύχεις τους στόχους σου. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις κάτω από το τραπέζι καθώς είναι πολύ πιθανό να μαθευτούν και μετά να βρεθείς εκτεθειμένος/η.

Ζυγός
Η ημέρα σου θα ξεκινήσει με σχέδια για συναντήσεις με ανθρώπους που αγαπάς και δεν βλέπεις τόσο συχνά όσο θα ήθελες. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς κατά το μεσημέρι, θα σου προκαλέσει τάσεις για υπερβολές ακόμα και στη διασκέδαση. Είναι πολύ πιθανό με αφορμή συναντήσεις με κουμπάρους, συγγενείς και γνωστούς να βρεις ευκαιρία να πιεις λίγο παραπάνω και γενικότερα να το παρακάνεις. Καλύτερα να αποφύγεις να πάρεις αποφάσεις για οτιδήποτε σήμερα καθώς ο Ποσειδώνας θα σε παραπλανήσει.

Σκορπιός
Σήμερα είναι πιθανό να βρίσκεσαι σε αναβρασμό καθώς η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και αναμοχλεύει δύσκολες συναισθηματικές καταστάσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς το μεσημέρι, σε καλεί να είσαι πολύ προσεκτικός/η σε συζητήσεις με τους συνεταίρους σου που αφορούν οικονομικά θέματα. Είναι πολύ πιθανό να μην καταφέρεις να πάρεις σωστές αποφάσεις λόγω θολής κρίσης. Αν μία οικονομική πρόταση σου φανεί πολύ καλή τότε το πιο πιθανό είναι να μην είναι αληθινή.

Τοξότης
Οι σχέσεις σου με τους αγαπημένους «άλλους» θα σου δημιουργήσουν διάφορες ανησυχίες σήμερα και θα σου αποσπάσουν την προσοχή από οτιδήποτε άλλο. Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και το τετράγωνο που θα σχηματίσει το μεσημέρι με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, σου εφιστά την προσοχή καθώς είναι πιθανό να αλλάξεις γνώμη για άτομα που μέχρι πρότινος έβαζες το χέρι σου στη φωτιά. Η ημέρα δεν είναι κατάλληλη για να επενδύσεις σε νέες συνεργασίες ή να υπογράψεις συμφωνίες καθώς κάτι κρύβεται στα ψιλά γράμματα που δύσκολα θα καταφέρεις να το διακρίνεις.

Αιγόκερως
Οι υποχρεώσεις που θα έχεις σήμερα θα προσπαθήσουν να σε βάλουν σε μια σειρά αλλά δεν θα είναι τόσο εύκολο να το καταφέρουν. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς κατά το μεσημέρι, θα σε παρασύρει σε σκέψεις και θα σου δημιουργήσει νωθρότητα με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να συγκεντρωθείς. Μην αναλάβεις πολλές υποχρεώσεις σήμερα και συγκεντρώσου στις πιο σημαντικές καθώς θα είναι δύσκολο να πειθαρχήσεις στο ημερήσιο σου πρόγραμμα.

Υδροχόος
Η ημέρα θα σου δώσει επιλογές να χαλαρώσεις και να ασχοληθείς με τα χόμπι σου καθώς η Σελήνη από τους Διδύμους θα σε προτρέψει να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς το μεσημέρι, σου εφιστά την προσοχή κυρίως σε οικονομικά θέματα. Θα έχεις την τάση να κάνεις αλόγιστα έξοδα κυρίως για θέματα που αφορούν τη διασκέδαση σου και μετά θα το μετανιώσεις. Απόφυγε να δανείσεις και να δανειστείς χρήματα και δώσε ιδιαίτερη προσοχή στις οικονομικές σου δοσοληψίες καθώς ο κίνδυνος εξαπάτησης είναι μεγάλος.

Ιχθύς
Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και είναι πιθανό να προκαλέσει μια αναστάτωση εντός οικίας που θα έχει ως αποτέλεσμα να θυμηθείς κάθε τι που σε έχει πειράξει μέχρι τώρα. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο σου το μεσημέρι θα σε παραπλανήσει και θα σε κάνει πολύ εύθικτο/η. Προσπάθησε να απομονώσεις τον άκρατο συναισθηματισμό σου, διαφορετικά θα δημιουργηθούν αρκετές παρεξηγήσεις κυρίως στο οικογενειακό σου περιβάλλον.

ladylike.gr

Προσθήκη νέου σχολίου
Tο kostoday.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

p 3

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot