Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό κι αυτό φέρνει εξελίξεις για όλους.

Ιούλιος 19, 2018 Add new comment
jumbo-banner
Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 19 Ιουλίου;
Κριός
Σήμερα θα είναι εύκολο να επηρεαστείς αρκετά από τους γύρω σου είτε αυτοί είναι οι συνεργάτες σου είτε ο/η σύντροφος σου καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Ζυγό θα σε κάνει να δώσεις μεγάλη σημασία τι θα πουν οι άλλοι. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Λέοντα θα σε κάνει ομιλητικό/η και με ιδιαίτερα επικοινωνιακή διάθεση γεγονός που θα βοηθήσει σε συζητήσεις για νέες συνεργασίες. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Καρκίνο θα σου δημιουργήσει ανασφάλεια και δεν θα σε βοηθήσει να εκφράσεις με τον σωστό τρόπο αυτά που νιώθεις και αυτά που θέλεις. Προσπάθησε να βρεις ένα σημείο επαφής με τους άλλους ώστε να μπορέσεις να επικοινωνήσεις μαζί τους πιο εύκολα.
Ταύρος
Η καθημερινότητα θα αποδειχθεί ζόρικη σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Ζυγό θα σε αναγκάσει να αναλάβεις περισσότερες υποχρεώσεις από αυτές που πίστευες πως έχεις να ασχοληθείς. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το Λέοντα θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις καλή επικοινωνία με τους ανθρώπους στο εργασιακό σου περιβάλλον και αυτό είναι κάτι που θα βοηθήσει να τελειώνεις πιο γρήγορα με τις δουλειές σου. Το απόγευμα το τετράγωνο θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Καρκίνο θα σου δημιουργήσει νευρικότητα καθώς μπορεί να φέρει κάποιες μικρές αλλαγές οι οποίες θα σε αποσυντονίσουν. Βρες χρόνο για να ξεκουραστείς διαφορετικά θα έχεις νεύρα όλη την ημέρα.
Δίδυμοι
Η ημέρα ευνοεί τις πληροφορίες και τις συζητήσεις για αυτό και σήμερα που η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό δεν είναι απίθανο να ξεκινήσεις να συλλέγεις πληροφορίες για αυτά που σε ενδιαφέρουν. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το Λέοντα θα σε βοηθήσει να γράψεις, να συζητήσεις με φίλους και γνωστούς και να αξιοποιήσεις τα επικοινωνιακά σου ταλέντα στο έπακρο. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ήλιο από τον Καρκίνο θα σου δημιουργήσει δυσθυμία η οποία θα έχει τις ρίζες της σε κάποιο οικονομικό σου ζήτημα. Αν προσπαθείς να το διευθετήσεις τότε όλα θα λυθούν δια μαγείας!
Καρκίνος
Σήμερα η προσοχή σου θα στραφεί σε ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου και με τους δικούς σου ανθρώπους καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό θα τονίσει τους «δεσμούς αίματος»! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το Λέοντα θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις με μεγαλύτερη ευκολία με την οικογένεια σου και να καταφέρεις να λύσεις τα θέματα που σας απασχολούν χωρίς παράπλευρες απώλειες! Προτίμησε να ασχοληθείς με οτιδήποτε έχεις να λύσεις στο πρώτο μισό της ημέρας. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ήλιο που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα σου δημιουργήσει μία εσωτερική αναστάτωση και δεν θα είναι εύκολο να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες!
Λέων
Η ημέρα εξακολουθεί να τονίζει τα επικοινωνιακά σου ταλέντα και η Σελήνη που βρίσκεται στον Ζυγό σε κρατά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των ανθρώπων γύρω σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σου σε προτρέπει να πάρεις τηλέφωνο ή να βρεθείς με συγγενείς, γνωστούς ακόμα και γείτονες προκειμένου να συσφίξεις τις σχέσεις σου μαζί τους. Κατά το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ήλιο από τον Καρκίνο δεν θα σε βοηθήσει να εκφραστείς, για αυτό καλό θα είναι να είσαι προσεκτικός/η με τις κινήσεις σου καθώς εσύ μπορεί να θέλεις να δείξεις κάτι άλλο από αυτό που τελικά θα βγει.
Παρθένος
Σήμερα θα σε απασχολήσουν μόνο τα οικονομικά σου ζητήματα καθώς από αυτά θα εξαρτηθεί η διάθεσή σου για όλη την υπόλοιπη ημέρα. Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το Λέοντα θα σε βοηθήσει να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις ώστε να διευθετήσεις προς όφελός σου ένα οικονομικό σου ζήτημα. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Καρκίνο θα κάμψει λίγο την αυτοπεποίθησή σου καθώς θα νιώσεις πως αγχώνεσαι από τα πράγματα που έχεις να φέρεις εις πέρας. Μην αφήσεις το άγχος να σε καταβάλει καθώς η ημέρα σήμερα μπορεί να είναι πολύ επικοινωνιακή και βοηθητική για να στρέψεις τα πράγματα προς όφελός σου, ιδιαίτερα στα οικονομικά σου ζητήματα.
Ζυγός
Άλλη μία ημέρα που είσαι ο/η πρωταγωνιστής/στρια των εξελίξεων καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο ζώδιό σου κινεί τα νήματα ανάλογα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το Λέοντα φέρνει στην επιφάνεια όλα τα επικοινωνιακά σου ταλέντα και σε κάνει ομιλητικό/η και συζητήσιμο/η. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα αφενός να καταφέρεις να λύσεις κάποια ζητήματα που είχαν προκύψει τις προηγούμενες ημέρες με τους συνεργάτες και τον/τη σύντροφό σου και αφετέρου να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Καρκίνο σου εφιστά την προσοχή σε ένα επαγγελματικό σου ζήτημα καθώς μπορεί να σου δημιουργήσει εσωτερικό αναβρασμό που δεν θα σε βοηθήσει να το χειριστείς με σύνεση.
Σκορπιός
Οι ανασφάλειες σου και οι φοβίες σου θα σε απασχολήσουν έντονα σήμερα καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό θα τις φέρει στο προσκήνιο προκειμένου να μπορέσεις να τις διευθετήσεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το Λέοντα θα είναι βοηθητικό για να επικοινωνήσεις με ανθρώπους εμπιστοσύνης σου και να τους εκφράσεις αυτά που σε απασχολούν. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Καρκίνο υποδηλώνει πως μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις οι οποίες θα ξεκινήσουν με αφορμή κάποιες ιδέες και απόψεις που θα εκφραστούν είτε προς εσένα είτε από εσένα. Ο τρόπος που θα εκφραστούν θα έχει τη μεγαλύτερη σημασία για αυτό εστίασε εκεί αν θέλεις να τις αποφύγεις.
Τοξότης
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και το εξάγωνο της με τον Ερμή από το Λέοντα θα σου χαρίσει εξαιρετική επικοινωνία με φίλους και συναδέλφους σου. Αυτό θα βοηθήσει τη διάθεσή σου και επίσης θα βοηθήσει τις μεταξύ σας σχέσεις. Το απόγευμα το τετράγωνο θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Καρκίνο ενδέχεται να σου δημιουργήσει ανασφάλεια η οποία θα ξεκινήσει από μία σκέψη σχετική με γεγονότα του παρελθόντος. Προσπάθησε να μην την αφήσεις να αποκτήσει ενεργό ρόλο στην ημέρα σου και εστίασε περισσότερο σε γεγονότα του παρόντος και όχι του παρελθόντος.
Αιγόκερως
Οι επαγγελματικές σου φιλοδοξίες συνεχίζουν να είναι η προτεραιότητα σου και σήμερα προκειμένου να καταφέρεις να πραγματοποιήσεις αυτά που έχεις κατά νου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να σε βοηθά να πραγματοποιήσεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Το εξάγωνο που σχηματίζεται τον Ερμή από το Λέοντα θα βάλει άλλο ένα λιθαράκι σε αυτό καθώς είναι πολύ βοηθητικό για να επικοινωνήσεις τις επαγγελματικές σου ιδέες στους κατάλληλους ανθρώπους. Το απόγευμα το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ήλιο από τον Καρκίνο θα σου δημιουργήσει ερωτηματικά σχετικά με τις δυνατότητές σου, με αποτέλεσμα να ρίξει έστω και προσωρινά την αυτοπεποίθησή σου αν το αφήσεις ανεξέλεγκτο.
Υδροχόος
Η διάθεση που έχεις για ταξίδια και αποδράσεις θα γίνει αισθητή και σήμερα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να σε παρασύρει σε άλλα μέρη! Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από το Λέοντα θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σου ικανότητες και θα σε βοηθήσει σε περίπτωση που έχεις εκκρεμότητα με θέματα σπουδών/ σεμιναρίων/ πιστοποιήσεων ή θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό. Καλό θα ήταν να τα διευθετήσεις κατά το πρώτο μισό της ημέρας καθώς το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον Καρκίνο δεν θα είναι ιδιαίτερα βοηθητικό. Είναι πιθανό να σου φέρει δουλειές και υποχρεώσεις της καθημερινότητας που θα σε αναγκάσουν να ασχοληθείς μαζί τους.
Ιχθύς
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να επηρεάζει την ψυχοσύνθεση σου με αποτέλεσμα να νιώθεις πως βρίσκεσαι σε κατάσταση άμυνας ακόμα και αν κάτι τέτοιο είναι μόνο στο μυαλό σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το Λέοντα θα σε βοηθήσει να εξωτερικεύσεις αυτά που αισθάνεσαι και αυτό θα είναι η μεγαλύτερη βοήθεια που θα έχεις σήμερα. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει Σελήνη με τον Ήλιο από τον Καρκίνο θα σε κάνει να νιώσεις μπερδεμένος/η και δεν θα σε αφήσει να συνειδητοποιήσεις τις πραγματικές σου ανάγκες. Πρόσεξε καθώς αυτό μπορεί να γίνει αιτία για να έρθεις σε ρήξη με τον/τη σύντροφό σου.

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot
No Internet Connection