Πως θα μαλακώσετε τα καινούργια παπούτσια

Φεβρουάριος 01, 2016
jumbo-banner

Δεν είναι λίγες η φορές όπου πήγαμε να αγοράσουμε καινούργια παπούτσια και από την πρώτη μέρα μας έχουν πεθάνει τα πόδια μας.

Το marrymarry.gr μας δείχνει 4ης τρόπους όπου μπορούμε να βάλουμε τέλος σε αυτήν την ταλαιπωρία!

1. Τυλίξτε τα με πετσέτες
Διπλώστε σε ρολό δύο μικρές πετσέτες και βάλτε τες στο εσωτερικό της μπότας. Αφήστε τες έτσι όλο το βράδυ. Το κόλπο αυτό έχετε κατά νου πως διατηρεί το καλούπι στις μπότες.

2. Φορέστε τα με χοντρές κάλτσες μέσα στο σπίτι
Βάλτε τις πιο χοντρές σας κάλτσες και κυκλοφορήστε μέσα στο σπίτι με τα καινούργια παπούτσια για να ανοίξουν. Κάντε τις καθημερινές σας δουλειές και δώστε χρόνο στα πόδια σας να συνηθίσουν τα καινούργια σας παπούτσια. Με τις κάλτσες θα αισθανθείτε να σας σφίγγουν περισσότερο, αλλά στο τέλος θα δικαιωθείτε.

3. Ψεκάστε το εσωτερικό τους με οινόπνευμα
Φτιάξτε ένα μείγμα: μισό νερό, μισό οινόπνευμα και ψεκάστε το εσωτερικό των παπουτσιών. Η φόρμουλα αυτή χρησιμοποιείται από τους υποδηματοποιούς προκειμένου να τεντώσουν το δέρμα.

4. Αν όλα τα προηγούμενα αποτύχουν χρησιμοποιήστε τα ειδικά χανζαπλάστ
Αν πρέπει οπωσδήποτε να φορέσετε τις καινούργιες σας μπότες και δεν είχατε το χρόνο να κάνετε κανένα από τα προηγούμενα αγοράστε τα ειδικά επιθέματα τα οποία προστατεύουν τα πέλματα μας από περιπτώσεις σαν κι αυτή.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot