Αρρωστημένο! Την ώρα που έκαναν μπάνιο οι κόρες του στην πισίνα ο πατέρας την «έπεσε» στη 10χρονη φίλη τους!

Ιούλιος 14, 2015
jumbo-banner

Οι διακοπές στην Πάφο έγιναν εφιάλτης για ένα 10χρονο κοριτσάκι το οποίο έπεσε θύμα των ανώμαλων ορέξεων του 38χρονου πατέρα των φιλενάδων της και μάλιστα την ώρα που όλες έπαιζαν στην πισίνα! Ο 38χρονος συνελήφθη και εκδόθηκε διάταγμα 8ημερης κράτησής του.

Το κρούσμα αυτό έλαβε χώρα χθες ξενοδοχείο της Πάφου ενώ τόσο η οικογένεια της 10χρονης όσο και η οικογένεια του 38χρονου με τις κόρες του παραθέριζαν σύμφωνα με το alldaynews.gr.

Σύμφωνα με το apokalipsi.com η αστυνομία διερευνά την υπόθεση άσεμνης επίθεσης σε βάρος της 10χρονης από 38χρονο πατέρα του οποίου οι κόρες εκείνη την στιγμή έπαιζαν μάλιστα με την μικρή στην πισίνα του ξενοδοχείου στο οποίο διέμεναν.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, με απύθμενο θράσος ο 38χρονος μπήκε στην πισίνα την ώρα που οι ανήλικες κόρες του και η δεκάχρονη έπαιζαν και την πλησίασε απομακρύνοντάς της από τις κόρες του.

Στην συνέχεια άρχισε να την χαϊδεύει στο σωματάκι της ενώ ακούμπησε και τα γεννητικά της όργανα. Τότε η μικρή βρήκε το σθένος να αντιδράσει βγαίνοντας άμεσα από την πισίνα αναφέροντας μάλιστα άμεσα το περιστατικό στους γονείς της.

Σε έξαλλη κατάσταση αυτοί μετέβησαν στο πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό καταγγέλοντας το περιστατικό, με τον 38χρονο να αναμένεται σήμερα να κληθεί να παράσχει τις απαραίτητες εξηγήσεις στους ανακριτές του ΤΑΕ Πάφου, οι οποίοι διερευνούν την υπόθεση.

Ο 38χρονος ύποπτος επί του παρόντος αρνείται πεισματικά πάσα εμπλοκή στο περιστατικό που κατήγγειλε η δεκάχρονη, ωστόσο το δικαστήριο απεφάνθη ότι η υπόθεση χρήζει περαιτέρω διερεύνησης, οπότε και εξεδόθη διάταγμα 8ημερης κράτησής του.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot