Ο Ολλανδικός τουριστικός οργανισμός CORENDON, δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον προορισμό της Κω-ΒΙΝΤΕΟ

Μάιος 18, 2016 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner

Η παραδοσιακή φιλοξενία των ανθρώπων της Κω, η μαγευτική φύση, η θάλασσα και οι αμμουδερές παραλίες, η ηρεμία και η ασφάλεια του τουριστικού προορισμού είναι πάντα και πάλι εδώ, μας είπαν χαρακτηριστικά οι διευθυντές του Ολλανδικού τουριστικού οργανισμού CORENDON οι οποίοι βρίσκονται αυτές τις μέρες στο νησί προκειμένου να συνεργαστούν με τους ξενοδόχους και τουριστικά γραφεία, ώστε να βοηθήσουν να ξεπεραστούν οι αναστολές των καταναλωτών και να ανακάμψουν οι κρατήσεις.

Το τουριστικό πρακτορείο CORENDON, διακινεί αρκετές χιλιάδες επισκεπτών στο νησί της Κω από το 2012, που ξεκίνησε τις πτήσεις τσάρτερ και οι μειώσεις στις κρατήσεις φέτος, τους κινητοποίησαν ώστε να διαμορφώσουν δελεαστικά πακέτα διακοπών.

Η εκτίμηση των δύο στελεχών πάντως είναι ότι η προσπάθεια θα αποδώσει άμεσα, με ανάκαμψη των κρατήσεων το επόμενο διάστημα, με δεδομένη την αλλαγή στην εικόνα και λειτουργία της το φετινό καλοκαίρι.

dhras.gr

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot

No Internet Connection