Ν. Μυλωνάς: Ενημέρωση για την ειδική συνεδρίαση του απολογισμού πεπραγμένων Δημοτικής αρχής

Ιούνιος 08, 2016 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner

“Ενημέρωση ειδικής συνεδρίασης του Απολογισμού Πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής έτους 2015 – Υποβολή ερωτημάτων.”


Αγαπητοί Συνάδελφοι,

1. Η Ειδική Σύνοδος του Δημοτικού μας Συμβουλίου με θέμα τον απολογισμό της Δημοτικής Αρχής για το 2015 είναι μια μορφή αμεσοδημοκρατικής διαδικασίας που θεσμοθετημένα φέρνει πρόσωπο την τοπική κοινωνία με τους εκλεγμένους εκπροσώπους της στην Δημοτική εξουσία. Διαφέρει από τις Λαϊκές Συνελεύσεις γιατί έχει ειδικό θέμα ‘’απολογισμός λόγων και έργων του 2015’,’ με περιεχόμενο εξόχως πολιτικό, γιατί αναδεικνύει δημόσια και με θεσμική διαδικασία την αυτοκριτική και την ελεύθερη κριτική γι’ όλους τους συμμετέχοντες. Η ποιότητα του πολίτικου λόγου του δημοτικού συμβουλίου και των πολιτών του νησιού μας θα φανεί την Κυριακή το απόγευμα στις 19.00-21.00 στο πολιτιστικό κέντρο της Δημοτικής Κοινότητας Πυλίου.

2. Εκ μέρους των μελών του Προεδρείου του ΔΣ, αλλά και όλου του σώματος καλούμε τους Πολίτες, τους Δημότες, εργαζόμενους και ανέργους και όλους όσους αγαπούν, δουλεύουν, διαμένουν προσωρινά ή ζουν στο νησί μας, χωρίς διακρίσεις φυλών και ταυτοτήτων, στον βαθμό που πιστεύουν στην αξία της πολιτικής και στον δημοκρατικό διάλογο να παραστούν, να μιλήσουν και να καταθέσουν τις κριτικές τους σκέψεις.

3. Είναι περίοδος έντασης εργασίας και πολλοί πολίτες αδυνατούν να πάρουν μέρους. Γι’ αυτό η γραμματεία του δημοτικού συμβουλίου θα είναι στην διάθεση σας: Στέλλα Σούλη s.souli@kos.gr, και 2242360431-433, Δήμητρα Πάνου d.panou@kos.gr, και 2242360432, Ν. Μυλωνάς n.milonas@kos.gr ή n.milona@gmail.com και 2242020674.
Σας παρακαλούμε να υποβάλετε τα ερωτήματα σας μέχρι το Σάββατο 19.00, τα οποία θα δώσουμε εγκαίρως στον κ. Δήμαρχο ή στους αρμόδιους πολιτικούς προϊσταμένους, ώστε να απαντηθούν με τον τρόπο που θα κρίνουν ή να ληφθούν υπ’ όψιν.

Για το Προεδρείο


Ν.Γ.ΜΥΛΩΝΑΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.

Προσθήκη νέου σχολίου
Tο kostoday.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot