×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 575

Χ.Κόκκινος: "Μεγάλη πολιτική κίνηση η σύμπραξη με τον Γιώργο Χατζημάρκο" (Video-Foto)

Απρίλιος 17, 2014
jumbo-banner

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα το απόγευμα στην αίθουσα της Μαρίνας Κω ο κ. Χαράλαμπος Κόκκινος, Υποψήφιος Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου με τον συνδυασμό του κ. Γιώργου Χατζημάρκου «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο», όπου βρέθηκαν μαζί του κι άλλοι υποψήφιοι της παράταξης, οι κκ. Γιαλλίζης Στέργιος, Χαματζόγλου Δημήτρης, Νάκη Ευριδίκη, Χαλκιδιός Γιώργος, Οικονόμου Μηνάς και Τσακίρης Νίκος.

Στην εισήγησή του, ο κ.Κόκκινος τόνισε πως ο τόπος έχει ανάγκη από κοινωνικές συμμαχίες "για να φύγει Μπροστά το Νότιο Αιγαίο" σε αυτήν την δύσκολη περίοδο των "μνημονιακών πολιτικών", κάνοντας λόγο για μία χαμένη τριετία όπου η ανεργία -για την οποία δεν υπήρχε κανένα σχέδιο- έφτασε στα ύψη αφού δεν υπήρξε στήριξη της επιχειρηματικότητας, αναφερόμενος στην Περιφερειακή Αρχή από την οποία οι πολίτες είχαν υψηλές προσδοκίες, ενώ ήταν απούσα όπως είπε χαρακτηριστικά σε πολλά προβλήματα(πλυμμήρες,καταστροφές,ανεργία) των νησιωτών με αποτέλεσμα την φυγή τους, αισθανόμενοι πως δεν έχουν τύχη.
Ο κ.Κόκκινος υπογράμμισε πως δεν αξιοποιήθηκαν εγκαίρως κονδύλια, πως ενώ υπήρχαν χρήματα δεν αξιοποιήθηκαν για χρόνια και πως δεν υπάρχει σχέδιο από την Περιφέρεια για το ΕΣΠΑ2 2014-2020. Δήλωσε ικανοποιημένος μέχρι στιγμής και πως το ψηφοδέλτιο θα κλείσει σύντομα.

Μεγάλη πολιτική κίνηση χαρακτήρισε την σύμπραξη με τον κ.Γ.Χατζημάρκο, ενώ ως βασικότερα προβλήματα ανέφερε τη στήριξη του πρωτογενή τομέα, την εκπαίδευση και απασχόληση, τη στήριξη νέων αγροτών-αλιέων και την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος.

Αναλυτικότερα στα βίντεο:

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot