Ξεκινά από την Περιφέρεια η καταγραφή των ΜΚΟ σε Κω και Λέρο

Φεβρουάριος 03, 2016 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner
Συνεδρίασε με τηλεδιάσκεψη, στις 2/2/2016, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, η Επιτροπή, που συγκροτήθηκε με Απόφαση του Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου.
Έργο της Επιτροπής αυτής είναι η σύνταξη οδηγιών σχετικά με την εφαρμογή κανόνων ελέγχου, διαπίστευσης και πιστοποίησης των ιατρών, μελών μη κυβερνητικών οργανώσεων ή ανεξαρτήτων εθελοντών, που παρέχουν υπηρεσίες στα νησιά της Δωδ/σου, που αποτελούν πύλη εισόδου προσφύγων και μεταναστών.
Τα μέλη της  Επιτροπής αφού συζήτησαν για τα μέχρι τώρα υπάρχοντα στοιχεία για τον αριθμό των μη κυβερνητικών οργανώσεων που δραστηριοποιούνται στα νησιά, ιδίως στην Κω και Λέρο και το είδος των  υπηρεσιών που παρέχουν, αποφάσισαν:
Κλιμάκιο αποτελούμενο από υπαλλήλους της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας Δωδ/σου της Περιφέρειας, να επισκεφθεί  τα νησιά Κω και Λέρου και σε συνεργασία με τους τοπικούς Ιατρικούς Συλλόγους

1.    Να καταγράψει τις μη κυβερνητικές οργανώσεις καθώς και τους ανεξάρτητους εθελοντές που  παρέχουν υπηρεσίες υγείας
2.    Να ελέγξει τα μέλη των παραπάνω οργανώσεων για την νομιμότητα παροχής των υπηρεσιών  υγείας που προσφέρουν και να τους παράσχει πιστοποίηση. 
         Οι επόμενες συνεδριάσεις της Επιτροπής θα γίνουν στην Κω και Λέρο.
Προσθήκη νέου σχολίου
Tο kostoday.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot