Με Κυρίτση, Χαλκιδιό, Πιστικάκη, Καλαθιανάκη & μεγάλη συμμετοχή η γενική συνέλευση των ιδιοκτητών ταξί Κω

Ιανουάριος 18, 2015 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner

Πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ η ετήσια γενική συνέλευση των Ραδιό ταξί Κω στην κατάμεστη από μέλη αίθουσα του ΕΒΕΔ (παρευρέθηκαν περίπου 70 από τα συνολικά 90 μέλη).

Στη γενική συνέλευση παρευρέθηκαν και μίλησαν ο Δήμαρχος Κω Γ. Κυρίτσης (ο οποίος συνοδευόταν σημειολογικά από τον Πρόεδρο της Αστικής συγκοινωνίας Μ. Πιστικάκη), ο Έπαρχος Γ. Χαλκιδιός και ο υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ Α. Καλαθιανάκης (χαιρετισμό έστειλαν ακόμη ο Μ. Κόσνολας και ο Γ. Παππάς).

Τόσο ο Πρόεδρος των ιδιοκτητών ταξί Μ. Κίννας (ο οποίος τους ενημέρωσε αναλυτικά για το on line σύστημα κρατήσεων caps.gr και την τεχνολογική αναβάθμιση), όσο και οι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών δήμαρχος και έπαρχος, τόνισαν την ανάγκη για στενή συνεργασία και συνεννόηση για κάθε θέμα που προσκύπτει σε ότι αφορά τα συγκοινωνιακα θέματα και το οδικό δίκτυο του νησιού.

Για δε το συγκοινωνιακό έργο της Αστικής συγκοινωνίας θα υπάρξει όπως τόνισε ο δήμαρχος εκ νέου συνάντηση ιδιοκτητών ταξί και υπευθύνων Αστικής συγκοινωνίας.

aegeanews.gr

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot

No Internet Connection