Η Κως στα νέα πακέτα ξενοδοχείων της Thomson Scene του 2016

Ιούλιος 23, 2015 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner

Νέες προσθήκες ξενοδοχείων, ανάμεσα στα οποία είναι και ελληνικά, περιλαμβάνει το καλοκαιρινό πρόγραμμα του 2016 των Thomson και First Choice.

Συγκεκριμένα, τα πακέτα Platinum της Thomson διευρύνονται με 10 νέες ξενοδοχειακές μονάδες σε Μαγιόρκα, Κροατία και Μαρόκο, από τις οποίες ωστόσο η μία είναι το The Mayor Verde Grade Resort στην Κέρκυρα.

Τα ξενοδοχεία Platinum είναι τεσσάρων και 5 αστέρων και έχουν υψηλά σκορ ικανοποίησης πελάτη. Όσοι επιλέγουν τα συγκεκριμένα πακέτα έχουν μεγαλύτερο χώρο αποσκευών στις αερομεταφορές. Μερικά ξενοδοχεία Platinum προσφέρουν παιδικά Κλαμπ, ενώ άλλα είναι αποκλειστικά για ενηλίκους.

Επίσης, το νεανικό brand Thomson Scene, που κατευθύνει τουρίστες σε προορισμούς γνωστούς για τη διασκέδαση που προσφέρουν, εντάσσει νέα ξενοδοχεία, μεταξύ άλλων, στην Κω.

Το brand διαχωρίζεται σε 2 διαφορετικές συλλογές, την Style, που προσφέρει σύγχρονα ξενοδοχεία κοντά στη νυχτερινή ζωή και την Hub για όσους επιθυμούν να βρίσκονται στο επίκεντρο της διασκέδασης.

tornosnews.gr

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot
No Internet Connection