Ενδιαφέρουσα η συνάντηση του Οράματος με φορείς- Πρόταση για ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ "ΦΟΡΕΑ" ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ (φωτό-βίντεο)

Απρίλιος 08, 2016 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner
Πραγματοποιήθηκε σήμερα ανοιχτός διάλογος, έπειτα από πρωτοβουλία του Οράματος, με τους παραγωγικούς φορείς του νησιού.
Στην αίθουσα του ΕΒΕΔ παρευρέθησαν η επικεφαλής του Οράματος κα Ιωάννα Ρούφα, ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Πη και μέλη της παράταξης, ο Γιάννης Φραγκούλης, υπεύθυνος του τομέα Τουριστικής Πολιτικής, Ανάπτυξης & Διεθνών Σχέσεων, η Σταματία Κανταρζή, ο Απόστολος Κυριακού, ο Πετρής Πέτρος και Θεοφιλίδης Γιώργος, εκπρόσωποι του ΕΒΕΔ, της Ένωασης Ξενοδόχων Κω, του Εμπορικού Συλλόγου, ΣΕΠΕ, του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί, του Σωματείου των Ιδιοκτητών τουριστικών λεωφορείων και πολλοί άλλοι.
Η συζήτηση διεξήχθη σε ήρεμους και φιλικούς τόνους.. Αν και το βασικό θέμα της συζήτησης ήταν ο τουρισμός έγιναν αναφορές και σε άλλα ζητήματα όπως το ΔΗΦΟΔΩ κα.
Το θέμα ουσιαστικά και η εισήγηση του κ. Φραγκούλη αφορούσε τη δημιουργία ενός νέου τύπου φορέα τουρισμού, πιο σύγχρονου με συνεργασία με εξειδικευμένα και καταρτισμένα πρόσωπα. 
Γενικότερα η φιλοσοφία της σημερινής συνάντησης είχε ως στόχο την προσέγγιση των προβλημάτων και τη στοιχειοθέτηση ενός νέου ρόλου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στα ζωτικής σημασίας θέματα του τουρισμού.
Τονίστηκε η ανάγκη συνεργασίας και συνένωσης των δυνάμεων των φορέων του τουρισμού και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και ο ορθός και έγκαιρος σχεδιασμός των δράσεων που απαιτούνται για τα επόμενα έτη.

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot

No Internet Connection