Menu
Θρίαμβος! Δύο χρυσά και ένα χάλκινο μετάλλιο για την Ελλάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας στην Γαλλία

Θρίαμβος! Δύο χρυσά και έ…

Η ελληνική ιστιοπλ...

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ Casa Cook: 91-71 τον Έσπερο – ΒΙΝΤΕΟ

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ Casa Cook: 91-…

ΒΙΝΤΕΟ ρεπορτάζ: Στέ...

Προς συμβιβαστική λύση για τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές

Προς συμβιβαστική λύση γι…

Συμβιβαστική πρότα...

Να και κάτι πρωτότυπο στο νησί μας!!! Καλοτάξιδο!!!

Να και κάτι πρωτότυπο στο…

Μία έξυπνη και πρωτό...

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ!

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥ…

Οι παγκορασίδες τη...

Φόροι: Τι ισχύει για τα εισοδήματα που δεν έχουμε εισπράξει

Φόροι: Τι ισχύει για τα ε…

Φόρους ακόμη και γ...

Μήπως έχεις αρχίσει να βαριέσαι στη σχέση σου;

Μήπως έχεις αρχίσει να βα…

Όταν μία σχέση είν...

Τα ρωσικά υποβρύχια που δεν θα ξεχωρίζουν από τις φάλαινες [vid]

Τα ρωσικά υποβρύχια που δ…

Οι ειδικές πλάκες ...

Η κόρνα πλοίου στο λιμάνι της Σούδας που τους άφησε όλους έκπληκτους - ΒΙΝΤΕΟ

Η κόρνα πλοίου στο λιμάνι…

Το κρουαζιερόπλοιο έ...

Έρχεται μηχανισμός για τις ταμειακές που δεν θα επιτρέπει την διαγραφή συναλλαγών

Έρχεται μηχανισμός για τι…

Μπλόκο στη φοροδιαφυ...

Δεύτερες στην Ευρώπη οι πολίστριες του Ολυμπιακού

Δεύτερες στην Ευρώπη οι π…

Με πικρή γεύση θα ...

Τραγωδία στην Κούβα: Συνετρίβη αεροσκάφος -8 οι νεκροί

Τραγωδία στην Κούβα: Συνε…

Οκτώ στρατιωτικοί ...

Prev Next

Απάντηση TΩΝ 13 ΝΟΜΙΜΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ εργαζόμενων του ΔΗΡΑΣ στην «λάσπη» ( ψεύδη ) του Δημάρχου Κω

Απάντηση TΩΝ 13 ΝΟΜΙΜΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ εργαζόμενων του ΔΗΡΑΣ στην «λάσπη» ( ψεύδη ) του Δημάρχου Κω
jumbo-banner
Κύριε Δήμαρχε., κα Πρόεδρε, βρισκόμαστε στο δρόμο ένα χρόνο τώρα, χωρίς απολαβές, με δική σας μονομερή απόφαση, σεβαστείτε τουλάχιστον το ανθρώπινο δράμα που βιώνουμε ως οικογένειες και πάψτε τουλάχιστον να λασπολογείτε. Κύριε Κυρίτση, αποτολμήστε επιτέλους να αποποιηθείτε το ρόλο του κοινού δημαγωγού!

Εμείς οι 13 εργαζόμενοι του ΔΗΡΑΣ που έχουμε υποστεί τη βίαιη αποπομπή μας από την επιχείρηση και κατ’ επέκταση της εργασία μας με εντολή Δημάρχου και απόφαση της εγκάθετης Διοίκησης (προηγούμενης και σημερινής), δεχόμαστε την καθ’ έξη και κατ’ εξακολούθηση επιθετική και προσβλητική στάση του Δημάρχου Κω Γ. Κυρίτση για τη σχέση συνεργασίας μας, καθεστώς ομηρίας για μας,12 σχεδόν μήνες τώρα.

Εξακολουθεί ο Δήμαρχος Κω Γ. Κυρίτσης, την επικίνδυνη  οδό της διασποράς ψευδών και προσβλητικών αναφορών του επί των 13 νόμιμων εργαζομένων του ΔΗΡΑΣ από το δημόσιο βήμα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Επανέλαβε σε εκείνη τη συνεδρίαση (4-3-2016)τρία τεράστια ψέματα που υπερβάλλουν σε μέγεθος το πολιτικό του θράσος. 

1.  Ψέμα πρώτο

-  ότι εργαζόμενοι του ΔΗΡΑΣ του ζήτησαν να επανέλθουν με τους νέους όρους που επέβαλε η Διοίκηση. Πρόκειται περί κακοηθέστατου κατασκευασμένου από τον ίδιο το Δήμαρχο ψέματος. Ουδείς εκ των 13 πλησίασε ποτέ τον κ. Κυρίτση και του εξέφρασε παρόμοιο αίτημα ή πρόθεση, ο υ δ ε ί ς ! Οι υπογραφές διάψευσης όλων μας, ακολουθούν και τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα.2.  Ψέμα δεύτερο  (το αγαπημένο του)

-  ότι καμία από τις προσφυγές κατά της Διοίκησης δεν ήταν υπέρ των 13 εργαζομένων (άρα κατά τον κ. Δήμαρχο δικαίωσαν τη διοίκηση).

Εμείς, σας καταθέτουμε αυτούσια τη μία και μοναδική απόφαση που έχει εκδώσει η Δικαιοσύνη και αφορά στην πρωτόδικη προσωρινή απόφαση του Δικαστηρίου.

           ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ

(ΑΡΘΡΟ 691 ΠΑΡ. 2. Κ Π Δ )

ΤΟ ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΚΩ

«Αφού έλαβε υπόψιν το περιεχόμενο της αιτήσεως, όσα οι πληρεξούσιοι δικηγόροι των διαδίκων εξέθεσαν καθώς και το αποδεικτικό υλικό ( …) χορηγεί προσωρινή διαταγή και υποχρεώνει το καθ’ ου ( Διοίκηση του ΔΗΡΑΣ), η αίτηση να αποδέχεται προσωρινά τις υπηρεσίες καθενός των αιτούντων με τους όρους της σύμβασης εργασίας του, που ίσχυε μέχρι την 1η-7-2015 και με την καταβολή των νόμιμων αποδοχών του, στον τόπο εργασίας, όπου βρίσκονται τα γραφεία και οι εγκαταστάσεις του δημοτικού ραδιοφώνου και της δημοτικής τηλεόρασης, στην Κω, επί της οδού Μιαούλη. »   (ημερομηνία 16-7-2015)

Αυτή είναι η μία, η μόνη και σαφής Δικαστική απόφαση, αρέσει δεν αρέσει στη Δημοτική κουστωδία της Δύναμης Αλλαγής. Αντί της συμμόρφωσης προς το Νόμο τον οποίο αδιάλειπτα επικαλείται η σημερινή Δημοτική Αρχή, την αγνόησαν επιδεικτικά - περιφρονητικά προς την Ελληνική Δικαιοσύνη και με περίσσιο πολιτικό θράσος. Η στάση αυτή βαραίνει ηθικά και πολιτικά όλη την παράταξη Κυρίτση.

Για την αποκατάσταση λοιπόν της αλήθειας και στο δεύτερο ψέμα, καλούμε τον κ. Κυρίτση και τη Διοίκηση του ΔΗΡΑΣ να ξεφύγουν έστω και για λίγο από τις πρακτικές Γκαίμπελ και να καταθέσουν δημόσια κάθε επίσημο έγγραφο που διαθέτουν με το οποίο μας θεωρούν και μας τοποθετούν εκτός εργασίας. Αν δεν το πράξουν άμεσα, είναι υπόλογοι όχι πλέον απέναντι σε μας αλλά στον Κωακό λαό τον οποίο κατά το δοκούν επικαλούνται.

3.  ψέμα τρίτο,

-  ότι επιλέξαμε το δρόμο των εξώδικων.

Ποιο άλλο δρόμο θα ακολουθούσαν εργαζόμενοι, σε μια Διοίκηση που προσέρχεται σε ‘’διάλογο’’ μόνο για να ανακοινώσει τις αποφάσεις της οι οποίες επιβάλλουν μονομερή κατάργηση εθνικών συλλογικών συμβάσεων; που καταργούν προσλήψεις με το Νόμο Παυλόπουλου; που επιστρέφουν τον εργασιακό Μεσαίωνα στο Δημόσιο με συνεπακόλουθο να ανοίξει ορέξεις και για τον υπόλοιπο Δήμο; ποιο άλλο δρόμο μας άφησαν από τη διεκδίκηση των νόμιμων δικαιωμάτων μας δια της Δικαιοσύνης;

Δεν είμαστε λοιπόν ούτε δικολάγνοι ούτε επιτιθέμενοι κ. Δήμαρχε, εμείς είμαστε οι αμυνόμενοι κι όχι εσείς. Η κεκτημένη ταχύτης σας στο ψέμα, μετετράπη σε εθισμό.

Όσο Δήμαρχος και Διοίκηση εξακολουθούν να μας προκαλούν, θα τους φέρουμε αντιμέτωπους με την αλήθεια. Θα τους αποκαλύπτουμε προκλητικά.

Σε εκείνους τώρα που ετοιμάζονται να εργασθούν με συμβόλαια ως εξωτερικοί συνεργάτες στο μόρφωμα ΔΗΡΑΣ  Κυρίτση – Παντελίκιζη, συνιστούμε να προσέξουν διότι έχουν να κάνουν με αναξιόπιστους εργοδότες, αυτοί που σήμερα τους καλοπιάνουν να υπογράψουν συμβάσεις - συμβόλαια, θα είναι οι ίδιοι που θα τους τις ακυρώσουν μονομερώς και σε βάρος τους μάλιστα μόλις συντρέξουν οι λόγοι… αν αυτό θα τους θυμίζει τότε κάτι ή κάποιους … πρώην.

Καλόν θα είναι και οι συνάδελφοι των εν ενεργεία Μέσων να απαιτήσουν κάποια στιγμή τα πειστήρια (επίσημα έγγραφα) και από τον κ. Κυρίτση πάνω στα οποία στηρίζει τα ψευδή κατηγορώ του εναντίον μιας μερίδας εργαζομένων (και όχι συναδέλφων, δεν επιθυμούμε ιδιαίτερη μεταχείριση).

ΟΙ 13 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΔΗΡΑΣ
eshopkos-small
pizzacon-small
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

H Kostoday.com δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο, καθώς θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του, χωρίς να σημαίνει ότι αυτές εκφράζουν την ηλεκτρονική μας εφημερίδα. Σχόλια υβριστικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση. Παρακαλούμε πολύ προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια. Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

loading...
επιστροφή στην κορυφή

Επαγγελματικός Οδηγός