Ανακοίνωση Αντιδημάρχου Τουρισμού για την Παγκόσμια Μέρα Τουρισμού

Σεπτέμβριος 27, 2014
jumbo-banner
Σε μια πολύ δύσκολη οικονομική περίοδο για την Ελλάδα, επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά ότι ο τουρισμός μπορεί να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανάπτυξη της οικονομίας της χώρας μας.

Στην Κω, που ο τουρισμός είναι ο βασικός μοχλός ανάπτυξης τα τελευταία 30 χρόνια, τα νούμερα μπορεί να ευημερούν, είναι όμως γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια ως προορισμός δεν καταφέραμε να μεγιστοποιήσουμε τα οφέλη που μπορούμε να αποκομίσουμε ως κοινωνία και οι όποιες προσπάθειες είχαν ξεκινήσει, διεκόπησαν βιαίως.
Ο Δήμος της Κω, αλλάζοντας σελίδα, μαζί με τους πολίτες και όλους τους τουριστικούς επιχειρηματίες οργανώνεται και σχεδιάζει τις επόμενες στοχευμένες κινήσεις του για το μέλλον ώστε να κάνουμε το προϊόν μας πιο ανταγωνιστικό, να το εμπλουτίσουμε και να ενισχύσουμε την θέση μας στην παγκόσμια αλλά και εγχώρια τουριστική αγορά, ενώ την ίδια στιγμή να διασφαλίσουμε ότι τα κέρδη του τουριστικού μας προϊόντος θα διαχέονται σε όλες τις κοινωνικές ομάδες.

Ο Αντιδήμαρχος
Τουρισμού, Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας
& Πρωτογενή Τομέα  

Ηλίας Δ. Σιφάκης

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot