arxiki selida

«Δημιουργία και Έναρξη Λειτουργίας Νέου Θαλάμου Βραχείας Νοσηλείας στο ΓΝ-ΚΥ Κω «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ»»

Ιούνιος 04, 2018 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner
banner
Το ΓΝ-ΚΥ ΚΩ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ» σας ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκαν οι εργασίες που αφορούσαν στην δημιουργία νέου σύγχρονου Θαλάμου Βραχείας Νοσηλείας στο χώρο των Επειγόντων Περιστατικών.
Ο νέος χώρος άρχισε την Παρασκευή 1η Ιουνίου 2018 την λειτουργία του αφού προηγήθηκε αγιασμός από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κ.κ. Ναθαναήλ τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά για το συνεχές ενδιαφέρον του για τους εργαζόμενους και ιδιαίτερα για τους νοσηλευόμενους ασθενείς.
Πιο συγκεκριμένα δημιουργήθηκε ο Θάλαμος Βραχείας Νοσηλείας με τις εξής βασικές σχεδιαστικές αρχές:
 Χωροθέτηση εγγύτερα στο Ιατρείο Επειγόντων Περιστατικών. Η νέα θέση παρέχει εύκολη και γρήγορη πρόσβαση του νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού με αποτέλεσμα να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή παρακολούθηση των ασθενών που νοσηλεύονται στην Βραχεία Νοσηλεία.
 Μεγαλύτερη έκταση ώστε να υπάρχει η δυνατότητα ταυτόχρονης νοσηλείας μεγαλύτερου αριθμού ασθενών. Η παλαιά βραχεία μπορούσε να φιλοξενήσει 2 ασθενείς ενώ στην νέα θα μπορούν να νοσηλεύονται 3 και πλέον ασθενείς.
 Υλοποιήθηκε φωτισμός επιπέδου φωτεινότητας χειρουργείου ώστε να διευκολύνει την εργασία του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού.
 Δημιουργήθηκαν 2 νέα ευρύχωρα WC ανδρών – γυναικών
 Αίθριο καθιστικό για τους συνοδούς των νοσηλευομένων
 Αισθητική αναβάθμιση του χώρου.
Μοναδική μέριμνα των εργαζομένων και της διοίκησης είναι η σταθερή βελτίωση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας για το σύνολο των κατοίκων και επισκεπτών του νησιού.
Το σχέδιο του νέου Θαλάμου Βραχείας Νοσηλείας υλοποιήθηκε με την συνεργασία όλων των υπηρεσιών του νοσοκομείου και την σημαντική συνεισφορά συλλογικών φορέων και επιχειρηματιών του νησιού μας που χωρίς την δική τους συμβολή δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί. Ιδιαίτερα θερμές ευχαριστίες πρέπει να δοθούν στους δωρητές και συγκεκριμένα:
 Στον Σύλλογο ¨ Άντε Γεια στον Καρκίνο¨ ,στην Πρόεδρο και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που ενδιαφέρθηκαν από την αρχή για την αναγκαιότητα δημιουργίας ενός νέου σύγχρονου Θαλάμου Βραχείας Νοσηλείας. Ανέλαβαν το κόστος διαμόρφωσης με γυψοσανίδες, των υλικών ηλεκτροφωτισμού, των υλικών ελαιοχρωματισμού, των κουφωμάτων αλουμινίου, των κουρτινών, κα. Ταυτόχρονα το μέλος του Συλλόγου κα. Μαρία Αναγνωστοπούλου ήταν υπεύθυνη για την συνεργασία με αρκετά συνεργεία. Η συνεργασία ήταν συνεχής και καθοριστική για την συνολική υλοποίηση της δράσης.
 στην επιχείρηση ειδών υγιεινής και πλακιδίων της κας. Κούμπα
 στην επιχείρηση ειδών υγιεινής και πλακιδίων του κ. Σπύρου
 στον ηλεκτρολόγο κ. Γιώργο Μουζάκη για την δωρεάν παροχή του συνόλου των ηλεκτρολογικών εργασιών,
 στον ξενοδόχο κ. Ηλία Χατζημιχαήλ για την προσφορά των μεταλλικών στηριγμάτων των διαχωριστικών κουρτινών.
 στους αδελφούς Αλή και Μουράτ Σακήογλου για την δωρεάν κατασκευή και τοποθέτηση των δυο πορτών στα μπάνια.
 στον επιχειρηματία κ. Μιχάλη Βαλσάμη για δωρεά που αφορούσε στην τοποθέτηση πλακιδίων στα 2 μπάνια.
 στον κ. Μιχάλη Παρβαντώνη για την δωρεάν εργασία τοποθέτησης των γυψοσανίδων, τον κ. Κασίου Στέργο για εργασίες ηλεκτρολόγου και τον κ. Κασίου Χριστόφορο για υδραυλικές εργασίες.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν στο σύνολο των εφημερευόντων ιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού για την υπομονή και συνεργασία που επέδειξαν καθόλη την διάρκεια των εργασιών. Τέλος πρέπει να ευχαριστήσουμε την τεχνική υπηρεσία και την υπηρεσία καθαριότητας του νοσοκομείου για την ιδιαίτερη προσπάθεια που κατέβαλλαν ώστε να υπάρξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΝ-ΚΥ ΚΩ
Προσθήκη νέου σχολίου
Tο kostoday.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot