Πώς να ξεκλειδώνετε το Mac χωρίς την χρήση του Apple/iCloud password;

Ιανουάριος 25, 2016
jumbo-banner
Οι περισσότεροι από εσάς θα έχετε προσέξει ότι για να ξεκλειδώσετε το αγαπημένο σας Mac θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό που έχετε για το Apple ID σας.
 
Τι γίνεται όμως σε περίπτωση που θα θέλατε να έχετε έναν αποκλειστικό κωδικό μόνο για το Mac; Ευτυχώς τα πράγματα είναι εύκολα και μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα.
Βήμα 1: Εκκινήστε την εφαρμογή System Preferences.
Βήμα 2: Από το μενού που θα εμφανιστεί επιλέξτε το Users & Groups.
Βήμα 3: Στο μενού αριστερά, επιλέξτε το κυρίως login που θέλετε να έχει πρόσβαση στο μηχάνημα. Αυτό θα είναι και το account που θέλουμε να αποσχετίσουμε από τον κωδικό του iCloud.
Βήμα 4: Αφού το επιλέξετε, κάντε κλικ στο κουμπί Change Password στο κεντρικό μενού του παραθύρου Users & Groups.Βήμα 5: To OS X θα σας ρωτήσει αν θέλετε να αλλάξετε τον κωδικό για το iCloud ή αν θέλετε να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε τον κωδικό για το iCloud και να δημiουργήσετε έναν καινούριο.
Επιλέξτε την δημιουργία καινούριου.Βήμα 6: Εισάγετε και αποθηκεύστε το νέο κωδικό που επιθυμείτε να έχετε για να ξεκλειδώνετε το Mac όταν ξυπνάει ή κάνα boot. Βγείτε από το μενού του System Preferences.Τώρα κάθε φορά που θα κάνετε login στο Mac, θα βάζετε τον νέο κωδικό .
Αν για κάποιο λόγο στο μέλλον επιθυμείτε να επαναφέρετε την διαδικασία ώστε να κάνετε login με τον κωδικό που έχετε για το iCLoud μπορείτε να ακολουθήσετε ξανά τα βήματα για να το κάνετε.
ΠΗΓΗ: appleworldhellas.com

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot