Έρχεται το νέο μεγάλο update των Windows 10 που τα αλλάζει όλα!

Μάρτιος 31, 2016 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner

H Microsoft ανακοίνωσε το Windows 10 Anniversary Update, το οποίο θεωρείται ως το πρώτο μεγάλο update για το δημοφιλές λειτουργικό σύστημα της εταιρίας

Το Windows 10 Anniversary Update θα είναι διαθέσιμο δωρεάν σε όλους τους χρήστες που έχουν τα Windows 10, το καλοκαίρι και θα έχει πολλές αλλαγές αλλά και νέες λειτουργίες.

Έτσι λοιπόν από το καλοκαίρι θα δούμε το σύστημα αναγνώρισης βιομετρικών στοιχείων, Microsoft Hello, να υποστηρίζεται από ακόμη περισσότερες εφαρμογές και τρίτων κατασκευαστών, αλλά και από τον browser της εταιρίας, Microsoft Edge.

Επίσης, η Cortana προσωπική βοηθός εξελίσσεται και πλέον θα είναι ενσωματωμένη στα emails και στο Skype, τη δημιουργία ενοποιημένου καταστήματος εφαρμογών με κοινές εφαρμογές για Windows 10 και Xbox One ενώ τέλος θα δούμε και δυνατότητα των χρηστών να κάνουν streaming τα παιχνίδια του Xbox One απευθείας στο PC τους.

newsit.gr

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot
No Internet Connection