ΟΡΑΜΑ: Μαύρα τιμολόγια και νέα πολιτικά ήθη… (Φωτό)

Ιούνιος 11, 2015
jumbo-banner

Αγαπητοί συνδημότες, συνδημότισσες,
Στις 2 Ιουνίου 2015 με την υπ’ αριθμ. πρωτοκόλλου 18169 αίτηση ο Κοινοτικός Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Κω, κ. Πέτρος Πετρής κατέθεσε την παρακάτω αίτηση:

Κύριε Πρόεδρε,
σύμφωνα με το Χρηματικό Ένταλμα 718/2015 (ΑΔΑ: 7Χ7ΠΩ-ΛΓΦ) που υπογράφει η Αντιδήμαρχος Οικονομικών, κα. Παπαχρήστου καταβλήθηκε από την πάγια προκαταβολή της Δημοτικής Κοινότητας Κω το ποσό των 351 ευρώ στην Πιτταράς Ν. & ΣΙΑ Ε.Ε.

Παρακαλώ να μας ενημερώσετε γραπτώς για τα κάτωθι:
- ποιες υπηρεσίες προς τη Δημοτική Κοινότητα Κω αφορά η συγκεκριμένη δαπάνη,
- με ποια απόφαση ανατέθηκαν και
- αν αυτές εμπίπτουν στις υπηρεσίες που καλύπτονται από την πάγια προκαταβολή.
Εν αναμονή της απάντησής σας,
Με τιμή,
Πέτρος Ν. Πετρής
Αντί επίσημης και γραπτής απάντησης στα ερωτήματα που ευθέως θέτει ο Κοινοτικός Σύμβουλος, κ. Πετρής, ο κος Βαβλάς αντιπρόεδρος και φερόμενος ως Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κω, μέσω facebook, θεώρησε σκόπιμο να «απαντήσει» τα παρακάτω:
vavas

Πέρα από τα σοβαρά νομικά ζητήματα που εγείρονται από το περιεχόμενο της «απάντησης» του κου Βαβλά, το ύφος και το ήθος της οποίας αφήνουμε στην κρίση σας, δηλώνουμε τα παρακάτω:
- αξιώνουμε γραπτή απάντηση με την υπογραφή του προέδρου της κοινότητας και κάθε άλλου υπεύθυνου.
- δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να μεταφερθεί η πολιτική λειτουργία του Δήμου μας εκτός θεσμικών οργάνων και δει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
- αναμένουμε τις απαραίτητες εξηγήσεις για να πράξουμε τα δέοντα.

Όσο για την παράτυπη σύγκλιση της Επιτροπής Διαβούλευσης και την ταυτόχρονη μη απαρτία της (μόλις 9 μέλη παραβρέθηκαν) καλά θα κάνει ο κος Κυρίτσης αντί για δελτία τύπου με ύβρεις και κατηγορίες για το Όραμα, επιτελούς να συνειδητοποιήσει ότι αυτός είναι που διοικεί το Δήμο.
Τα κοινοτικά συμβούλια που υπολειτουργούν ή συνεδριάζουν τηλεφωνικά ή αρνούνται να συνεδριάσουν ή δεν έχουν σχεδόν ποτέ απαρτία, παίρνουν μη σύννομες αποφάσεις και επιπλέον χρησιμοποιούνται για «μαύρες διαδικασίες» είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου.
Αγαπητοί συνδημότες, δυστυχώς δεν έχετε δει ακόμα τίποτα… τα «καλύτερα» της «αλλαγής» έρχονται!!!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΩ

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot