ΟΡΑΜΑ: Η παράνοια Κυρίτση σε όλο της το μεγαλείο.

Ιανουάριος 27, 2016
jumbo-banner

Δημιουργεί κυκλοφοριακό και επιχειρηματικό χάος με φόντο τα τρένα του Δήμου που σαπίζουν και μοναδικούς χαμένους τους Κώους φορολογούμενους.

Στη σημερινή συνεδρίαση του κοινοτικού συμβουλίου Κω υπάρχουν αιτήματα που αφορούν στην έγκριση βατότητας και ειδικών διαδρομών από 3 νέους αιτούντες τουριστικών τρένων (ΤρένοΚΤΕΛ, Τσολάκης Αντώνης, Τσουκαλάς Χρήστος) καθώς και 2 νέων διαδρομών τουριστικού λεωφορείου (ΕΛΜΑ ΚΩ).
Παράλληλα γνωρίζουμε ότι το επόμενο διάστημα θα κατατεθούν και νέες αιτήσεις με αποτέλεσμα να οδηγούμαστε μαθηματικά σε χαοτικές καταστάσεις.

Με δεδομένα:
Α. την συνειδητή επιλογή της δημοτικής αρχής Κυρίτση να κρατά ακινητοποιημένα τα τρένα του δήμου και να απαξιώνει τη δημοτική περιουσία.
Β. την απώλεια εσόδων που ανέρχεται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, την ώρα που αποπειράται να επιβάλει χαράτσια στους συνδημότες με πρόσχημα την αύξηση των εσόδων του δήμου.
Γ. την έλλειψη κυκλοφοριακής μελέτης και την επιβάρυνση που θα προκύψει στο ιστορικό και εμπορικό κέντρο της Κω. Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο το καλοκαίρι να κυκλοφορούν στην πόλη της Κω περισσότερα από 10 περιηγητικά τρένα και λεωφορεία.
Δ. την επικείμενη εκποίηση των δημοτικών τρένων αντί πινακίου φακής.
Ε. την μη τήρηση διατάξεων που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία της πόλης.
ΣΤ. την ανεξέλεγκτη παροχή πληροφοριών ιστορικού και πολιτισμικού αντικειμένου.
Ζ. την μη ισόνομη και διαφανή παραχώρηση διαδρομών.
Η. το γεγονός ότι με την προωθούμενη πολιτική ο Δήμος θα έχει μηδενικά έσοδα και ταυτόχρονα οι πολίτες θα επιβαρύνονται με το κόστος συντήρησης των οδικών υποδομών.
Θ. τα πολιτικά, ηθικά, νομικά, οικονομικά, κοινωνικά και διαδικαστικά ζητήματα που προκύπτουν…

Διερμηνεύοντας το δημόσιο αίσθημα και υπερασπιζόμενοι το δημόσιο συμφέρον απέχουμε από τη σημερινή συνεδρίαση.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΩ

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot