Σοκ από τη δήλωση Βαλαβάνη για τις θυρίδες: Οι πολίτες δεν μπορούν να πάρουν μετρητά από τις θυρίδες τους

Ιούλιος 05, 2015
jumbo-banner

Σε μία δήλωση-βόμβα προχώρησε η Νάντια Βαλαβάνη μιλώντας στην τηλεόραση του Aplha, η οποία τόνισε ότι οι πολίτες θα πηγαίνουν στις θυρίδες τους με τη συνοδεία…υπαλλήλου και δεν θα μπορούν να σηκώσουν μετρητά! 

«Όποιος έχει θυρίδα μπορεί να πάει στην Τράπεζα και με συνοδεία τραπεζικού υπαλλήλου να πάρει ό,τι θέλει μέσα από τη θυρίδα εκτός από χρήματα» ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Βαλαβάνη –δήλωση που προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση. 

Η απάντηση της κ. Βαλαβάνη ήρθε ύστερα από ερώτηση δημοσιογράφου, ο οποίος ανέγνωσε μηνυμα που έλαβε από τηλεθεάτρια η οποία ανέφερε πως ζήτησε πληροφορίες από Τράπεζες για την θυρίδα της και ο υπάλληλος της είπε να κάνει αίτηση και παρουσία εισαγγελέα να πάει στη θυρίδα της.  

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με την Λούκα Κατσέλη, το Mega μετέδωσε ότι η μέχρι σήμερα διαδικασία δεν προβλέπει να υπάρχει έλεγχος και υπάλληλος μπροστά όταν ένας πολίτης ανοίγει τη θυρίδα του. Μάλιστα, η κ. Κατσέλη φέρεται να είπε ότι δεν υπάρχει ειλημμένη απόφαση και πως αυτά τα θέματα θα συζητηθούν σήμερα το βράδυ.

Τα χρήματα που υπάρχουν μέσα στη θυρίδα δεν έχουν εγγύηση, όπως ισχύει στις καταθέσεις των πολιτών στις τράπεζες. Μέχρι στιγμής, όμως, δεν έχει διευκρινιστεί εάν σε περίπτωση κουρέματος θα υπάρξει και δέσμευση του περιεχομένου των θυρίδων.

e-typos.com

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot