Το αεροπλάνο των Iron Maiden συγκρούστηκε με φορτηγό

Μάρτιος 13, 2016
jumbo-banner
Το Ed Force One, το ιδιόκτητο αεροσκάφος του βρετανικού συγκροτήματος Iron Maiden συγκρούστηκε με φορτηγό όχημα στο αεροδρόμιο του Σαντιάγκο της Χιλής
Το Ed Force One, το ιδιόκτητο αεροσκάφος του βρετανικού συγκροτήματος Iron Maiden συγκρούστηκε με φορτηγό όχημα στο αεροδρόμιο του Σαντιάγκο της Χιλής, την ώρα που μεταφερόταν για ανεφοδιασμό. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του διάσημου συγκροτήματος κατά τη διάρκεια ρυμούλκησης του αεροπλάνου, ενός Boiegn 747 το ο οποίο συχνά πιλοτάρει ο Μπρους Ντίκινσον τραγουδιστής των Iron Maiden αλλά και έμπειρος πιλότος εμπορικών πτήσεων, αποκολλήθηκε από το όχημα που το ρυμουλκούσε με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μαζί του. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν δύο οδηγοί του φορτηγού και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.



Το Ed Force One υπέστη μεγάλες ζημιές στους κινητήρες.
Στην επίσημη ιστοσελίδα του συγκροτήματος, αναφέρεται πως κανένα από τα μέλη του συγκροτήματος δεν βρισκόταν εκείνη της στιγμή στο αεροπλάνο, ούτε υπέστη καμία ζημιά ο βάρους 20 τόνων εξοπλισμός τους.
Οι Iron Maiden σκοπεύουν να βρουν νέο αεροσκάφος για να συνεχίσουν την περιοδεία τους στην Κόρδοβα και το Μπουένος Άιρες της Αργεντινής. 

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot