Ψήφισμα του Δ.Σ. της ΠΕΔ Ν. Αιγαίου σχετικά με τον θάνατο του Μητροπολίτη Χρυσόστομου του Ιμβριου

Ιανουάριος 13, 2018 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner
Προς : τον Τοποτηρητή της χηρευούσης Ι. Μητροπόλεως Σύμης, Τήλου, Χάλκης και Καστελορίζου, Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κκ. Ναθαναήλ.
Σεβασμιότατε,
με βαθύτατη συγκίνηση, ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου, αποχαιρετούν τον Ευπατρίδη λόγιο Ιεράρχη του Οικουμενικού Θρόνου, τον αοίδιμο Μητροπολίτη κύρο Χρυσόστομο τον Ίμβριο.
Ο Μακαριστός Χρυσόστομος ανάλωσε τη ζωή του με πιστότητα και αφοσίωση στη διακονία αυτής της ευαίσθητης εσχατιάς της Πατρίδας μας. Υπήρξε υποδειγματική η μετ ενθέου ζήλου θυσιαστική αγάπη και προσφορά του, όπως επίσης και η καλλίκαρπος διακονία του επί 14 συναπτά έτη.
Ευχόμεθα ο Θεός να τον αναπαύσει εν χορώ Αγίων και Δικαίων, αναδείξει δε αντάξιον διάδοχο αυτού στη πολυνησιακή αυτή Μητρόπολη.
Το ΔΣ της ΠΕΔ.Ν.Α. ομόφωνα αποφασίζει :
• Να παραστεί αντιπροσωπία στην εξόδιο ακολουθία.
• Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στο ευλογημένο ποίμνιο του Μακαριστού, των νησιών μας Σύμης, Χάλκης, Τήλου και Καστελορίζου.
• Να καταθέσει στη μνήμη του συμβολικά το ποσό των 200 ευρώ στο Ίδρυμα Υποτροφιών Δωδεκανήσου.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Φώτης Χατζηδιάκος
Δήμαρχος Ρόδου

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot

No Internet Connection