Ο Γεώργιος Λαζαρίδης νέος Διοικητής στο Νοσοκομείο Καλύμνου αντί της Καλλιόπης-Μαρίας Σταθοπούλου.

Δεκέμβριος 24, 2019 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner

Αλλαγή και στο νοσοκομείο Κω. Νέος Διοικητής ο Σταμάτης Βασιλειάδης
Από το Υπουργείο Υγείας ανακοινώθηκε νέος πίνακας διοριζομένων διοικητών και αναπληρωτών διοικητών νοσοκομείων

Μετά από μερική τροποποίηση της εντολής διορισμού των 111 διοικητών και αναπληρωτών διοικητών νοσοκομείων, στο πλαίσιο της οποίας:

1) Έγιναν αποδεκτές οι παραιτήσεις 6 επιλεγέντων διοικητών και αναπληρωτών διοικητών και ορίζονται στη θέση τους νέοι, εκ της αξιολογικής κατάταξης της Επιτροπής,

2) Ανακαλείται η εντολή διορισμού 7 διοικητών και αναπληρωτών διοικητών και ορίζονται στη θέση τους νέοι, εκ της αξιολογικής κατάταξης της Επιτροπής,ανακοινώθηκε ο πίνακας διοριζομένων διοικητών και αναπληρωτών διοικητών

Επισημαίνεται ότι, το 77% των διοικητών είναι κάτοχοι μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών και διδακτορικών. Το ποσοστό αυτό υπερβαίνει το 80% για τους διοικητές των μεγάλων νοσοκομείων.

Σύμφωνα με το νόμο 4633/2019 άρθρο 35, που ψηφίστηκε πρόσφατα, όλοι οι διοικητές θα υπογράψουν συμβόλαιο αποδοτικότητας, βάσει του οποίου θα αξιολογούνται τακτικά για το έργο τους, με συγκεκριμένους ποιοτικούς και ποσοτικούς στόχους και θα κρίνονται για την επάρκεια και την αποτελεσματικότητα τους.

Στο Νοσοκομείο Καλύμνου ορίζεται νέος Διοικητής ο Γεώργιος Λαζαρίδης . Αρχικά είχε τοποθετηθεί η Καλλιόπη Μαρία Σταθοπούλου.

Επίσης στο Νοσοκομείο Κω ορίζεται ο Σταμάτης Βασιλειάδης αντί του Αναστασίου Τσαχουργιαννίδη.

Στη Ρόδο και στην Λέρο παραμένουν οι αρχικά ορισθέντες Γρηγόρης Ρουμάνης και Βασίλης Στασινόπουλος.

Προσθήκη νέου σχολίου
Tο kostoday.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot