Χ. Κόκκινος: Να προασπίσουμε, να προάγουμε και να προωθήσουμε την πολιτιστική μας κληρονομιά

Οκτώβριος 15, 2014
jumbo-banner
Ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος παρευρέθη στις 14/10/2014 το απόγευμα στα εγκαίνια της αναδρομικής έκθεσης «Ναυσικά Πάστρα Τα σχέδια, τα Γλυπτά και τα Θεωρητικά Κείμενα 1921-2011» στη νέα Πτέρυγα Νεστορίδειου Μελάθρου την οποία εγκαινίασε η Υφυπουργός Πολιτισμού κα Άντζελα Γκερέκου.
 
Νωρίτερα ο κ.Χ.Κόκκινος είχε παρευρεθεί σε εκδήλωση στον πολυχώρο 9D θεάματος και τέχνης « Θρόνος του Ήλιου», όπου παρουσιάστηκε στην κα Υφυπουργό  τρισδιάστατη ταινία με την ιστορική αναδρομή του νησιού της Ρόδου.
 
Στη συνάντηση που είχε με την κα Άντζελα Γκερέκου στα γραφεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου το πρωί της ίδιας ημέρας, επισήμανε την ανάγκη να αναπτυχθούν πολιτικές που προασπίζουν, προάγουν και προωθούν την πολιτιστική κληρονομιά που αποτελεί ανεκτίμητη και αδιαπραγμάτευτη αξία. Ιδιαίτερη μνεία έγινε στον πολιτισμό του Νοτίου Αιγαίου που αποτελεί πόλο έλξης εκατομμυρίων επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
 
Επίσης ο  κ.Χ.Κόκκινος συνεχάρη την κα Αθηνά Σχινά , Κριτικό και Ιστορικό Τέχνης και τον κ. Φρόνα , πρόεδρο του Δ.Σ. του Νεστορίδειου Μελάθρου  για την επιμέλεια και την οργάνωση της έκθεσης .

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot