Κρήτη: Απειλές μετά τον άγριο ξυλοδαρμό 15χρονου - Νέες έρευνες για τους δράστες!

Σεπτέμβριος 07, 2015

Σε κατάσταση σοκ το παιδί που μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο - Οι ''φίλοι'' του οργάνωσαν το χτύπημα...

Στον εντοπισμό και τη σύλληψη του 20χρονου νεαρού που σύμφωνα με τα στοιχεία ήταν εκείνος ο οποίος εμπλέκεται στον άγριο ξυλοδαρμό του 15χρονου νεαρού σε χωριό της ενδοχώρας επικεντρώνεται η αστυνομία την ίδια ώρα που τα στοιχεία των υπόλοιπων τεσσάρων νεαρών που εμπλέκονται στην υπόθεση είναι γνωστά στις αρχές με τη σύλληψη τους να αποτελεί θέμα χρόνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται το ενδεχόμενο ο 20χρονος να λειτούργησε ως "εκτελεστικό όργανο" στον ξυλοδαρμό και ουσιαστικά να έδρασε για λογαριασμό άλλων.
Την ίδια στιγμή οργισμένος ο πατέρας του 15χρονου θύματος ζητά από την αστυνομία να δράσει άμεσα και να προχωρήσει σε συλλήψεις αφού ο ίδιος από την πρώτη στιγμή έχει καταθέσει μήνυση για το περιστατικό.

"Η αστυνομία πρέπει να προχωρήσει τώρα σε συλλήψεις. Να μην το καθυστερεί, αλλιώς θα πάρω το νόμο στα χέρια μου" ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος σε δηλώσεις του. Αύριο αναμένεται να πραγματοποιηθεί και η ιατροδικαστική εξέταση για να διακριβωθεί πόσο σοβαρά και σε ποια σημεία είχε χτυπηθεί ο 15χρονος.

Πηγή: cretalive.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot