Αστυπάλαια και Πάτμο επισκέφτηκε ο Άγγελος Καλαθιανάκης

Ιανουάριος 20, 2015
jumbo-banner

Στην ακριτική και περήφανη Αστυπάλαια περιόδευσε το πρωί της Τρίτης 20/1ο υπ. Βουλευτής του νομού Δωδεκανήσου, Άγγελος Καλαθιανάκης. Με φίλους και συνεργάτες, επισκέφτηκε τον Δήμο Αστυπάλαιας, το λιμεναρχείο και την αστυνομία.

Συζήτησε με τους διοικητές και το προσωπικό των υπηρεσιών, και έστειλεμηνύματαελπίδας για την δύσκολη αυτή εκλογικήμάχη της ερχομένης Κυριακή.

Κατόπιν περπάτησε τα μαγαζιά και την πόλη, και χαιρέτησε τον κόσμο έναν - έναν, με εγκάρδιο και πατριωτικό συναίσθημα σεβασμού και εκτίμησης στον καθημερινό τους αγώνα.

Βρέθηκε με φορείς και φίλους αγωνιστές του κόμματος, και αντάλλαξαν απόψεις στα κρίσιμα ζήτημα που διακυβεύονται για την πατρίδα και τα τουριστικά συμφέροντα της νησιωτικής πολιτικής.

Ο Ασυπαλίτικος λαόςαγκάλιασε την προσπάθειατουνεοφώτιστουυποψηφίου στον ιδιαίτεραδύσκολοκαι κρίσιμο ρόλο του, και του ευχήθηκε νικηφόροαποτέλεσμα την Κυριακή το βράδυ.

Απ’ το μεσημέρι της ίδιας μέραςο Καλύμνιος υποψήφιος βρίσκεται στο νησί της Πάτμου, όπου θα περιοδεύσει μέχρι και Τετάρτη πρωί - πριν επιστρέψει στην βάση του και αφοσιωθεί στον τελικό του αγώνα.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot