Menu
Τα ζώδια σήμερα 20 Αυγούστου: Σκορπιέ, σήμερα προσπάθησε να πάρεις αποφάσεις με τη λογική και να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά πριν οριστικοποιήσεις οτιδήποτε σχετικό με το επαγγελματικό σου μέλλον.

Τα ζώδια σήμερα 20 Αυγούσ…

Τι λένε για σήμερα τ...

Πότε πληρώνεται το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης -Τα ποσά των δικαιούχων

Πότε πληρώνεται το Κοινων…

Την τελευταία εβδο...

ΑΣΕΠ: Ξεκινάει ο έλεγχος, βγαίνουν τα αποτελέσματα της 1Κ/2017 για θέσεις στα Δικαστήρια

ΑΣΕΠ: Ξεκινάει ο έλεγχος,…

Σε τελική ευθεία β...

Δυνατότητα επιστροφής από την αποστρατεία δίνει το λιμενικό

Δυνατότητα επιστροφής από…

Η ηγεσία του Λιμεν...

Τι είναι η «μελαγχολία του Αυγούστου» και πώς αντιμετωπίζεται

Τι είναι η «μελαγχολία το…

Ο καλοκαιρινός ήλι...

Παίζουν... καθυστερήσεις για την εξίσωση των αντικειμενικών αξιών

Παίζουν... καθυστερήσεις …

Τρόπο διαφυγής από τ...

«Εμπόλεμη ζώνη» τα τουριστικά νησιά για τους ελεγκτές της ΑΑΔΕ

«Εμπόλεμη ζώνη» τα τουρισ…

Ταμειακές μηχανές ...

Ακυβέρνητο σκάφος κοντά στην Κάλυμνο

Ακυβέρνητο σκάφος κοντά σ…

Ενημερώθηκε πρωινέ...

Η Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου Πάτμου διεκδικεί δικαστικώς την κυριότητα της νησίδας Λέβιθα

Η Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου…

Ενώπιον του Πολυμε...

Τριπλό χτύπημα ετοίμαζαν οι τζιχαντιστές - Θα τίναζαν στον αέρα τη Sagrada Familia

Τριπλό χτύπημα ετοίμαζαν …

Οι τρομοκράτες που...

Τηγανίτες με κάππαρη από την Κίμωλο

Τηγανίτες με κάππαρη από …

Νόστιμες, αλμυρές τη...

Ιστιοπλοΐα: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Δημήτρης Παπαδημητρίου

Ιστιοπλοΐα: Παγκόσμιος πρ…

Μετά από 11 ιστιοδ...

Prev Next

Δίεση: Συμβούλιο παρωδία – Δήλωση συμπαράστασης στην κοινότητα του 7ου Δημοτικού Σχολείου

Δίεση: Συμβούλιο παρωδία – Δήλωση συμπαράστασης στην κοινότητα του 7ου Δημοτικού Σχολείου
jumbo-banner
Η πολιτική γραμματεία της Κ.Π Κω #Δίεση, με αφορμή τη χθεσινή 22η τακτική συνεδρίαση του ΔΣ στην Αντιμάχεια, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
 
Χαιρετίζουμε σύσσωμοι την απόφαση του επικεφαλής μας, Γιάννη Ζερβού, να αποχωρήσει από την αίθουσα της χθεσινής συνεδρίασης, αρνούμενος να νομιμοποιήσει ηθικά μια ψήφιση με καταφανή χαρακτηριστικά παρωδίας και ανευθυνότητας.

Η ΔΑ αφού πρώτα εξωθήθηκε μετά από αίτημα του 1/3 των μελών της μειοψηφίας στη σύγκληση του συμβουλίου, και αφού στη συνέχεια μας έψεξε ισχυριζόμενη ότι τάχα μου δεν καταθέσαμε ακριβή πρόταση, προέβη στην κατάθεση πρότασης μετεγκατάστασης του 7ου Δημοτικού σε ιδιωτικό εγκαταλειμμένο ακίνητο στο Πλατάνι, δίχως να έχει καταρτίσει τον παραμικρό έστω φάκελο για τη μετεγκατάσταση αυτή.

Καμιά μελέτη δεν είδαμε χθες, καμιά ανάλυση κόστους, κανένα κωδικό κάλυψης της δαπάνης, κανένα πειστήριο κτιριακής καταλληλότητας, κανένα επίσημο χρονοδιάγραμμα εργασιών. Καμιά απάντηση στα ερωτήματα μας. Όλα στον αέρα. Με την ίδια επηρμένη προχειρότητα, η ΔΑ θα μπορούσε να υπερψηφίσει αβασάνιστα το οτιδήποτε... μέχρι και τη μετεγκατάσταση του σχολείου στο φεγγάρι.

Εδώ έγκειται η παρωδία: Η ΔΑ αντιπολιτευόμενη την αντιπολίτευση σέρνεται πίσω από προτάσεις ανεδαφικές, επικίνδυνες και διχαστικές, στήνοντας ένα πολιτικό θέατρο του παραλόγου, και παίζοντας με τα νεύρα και τις αντοχές των άμεσα θιγόμενων. Αρνείται να δει το προφανές. Καταστρατηγεί την κοινή λογική. Σπαταλάει πολύτιμο χρόνο. Υποδαυλίζει τις κοινωνικές αντιθέσεις.

Η πρόταση της #Δίεσης είναι εκφρασμένη εδώ και έναν μήνα, με θετική ανταπόκριση από την κοινωνία μας. Προκύπτει από την εισήγηση των ΤΥ του Δήμου. Είναι μια πρόταση που σέβεται το δημόσιο χρήμα, μια πρόταση απόλυτα στοιχειοθετημένη και ασφαλής, που δίνει μήνυμα ενότητας και αλληλεγγύης. Είναι η πρόταση της προσωρινής διακριτής συστέγασης του Δημοτικού με το 1ο Γυμνάσιο, και της άμεσης αποκατάστασης των φθορών που αναφέρονται σε σχετική επιστολή προς τις ΤΥ από τον κ. Βλάχο, διευθυντή του Γυμνασίου. Είναι μια πρόταση σύννομη, αξιόπιστη, και άμεσα εφαρμόσιμη.

Αν κάποιοι νομίζουν ότι επειδή το θέμα έχει να κάνει με παιδιά του Δημοτικού, εκείνοι θα μπορούνε να «παίζουν», γελιούνται. Ήδη οι επιπτώσεις στις οικογένειες του 7ου από την ανάλγητη στάση της ΔΑ είναι τραγικές.
Η #Δίεση, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, συμπαρίσταται στην εντεινόμενη ανησυχία της μαθητικής και εκπαιδευτικής κοινότητας του 7ου Δημοτικού, διαβεβαιώνοντάς την ότι θα σταθεί στο πλάι της με κάθε νόμιμο τρόπο.
 
# Γραφείο Τύπου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

loading...
επιστροφή στην κορυφή