Προμηθευτείτε τώρα τα φούτερ της ομάδας των γυναικών μπάσκετ του Ιπποκράτη για την ενίσχυση και την ομοιόμορφη παρουσία των φιλάθλων στο γήπεδο

Δεκέμβριος 11, 2014
jumbo-banner
Με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ιπποκράτη - που έχει ως στόχο τη διατήρηση και την καλή παρουσία στην Α1 – αλλά και την ομοιόμορφη παρουσία των φιλάθλων στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω τυπώθηκαν φούτερ της ομάδας μας σε διάφορα μεγέθη.

Το κόστος τους ανέρχεται στα 20 ευρώ και μπορείτε να τα προμηθευτείτε, είτε από το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Γιώργου Χ. Πασσανικολάκη στην Πλατεία Εθνάρχου Μακαρίου 13, είτε από το Κλειστό Γυμναστήριο, πριν από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό (τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 515253).
Μ' αφορμή το σημαντικό - για την πορεία της ομάδας μας - αγώνα με τον Παναθηναϊκό, την Κυριακή 14/12, ώρα 12:00, καλούμε όλους τους φιλάθλους της ομάδας (και του μπάσκετ) να ενώσουν τις φωνές τους στο Κλειστό υπέρ της ομάδας μας, ώστε να πάρουμε τη μεγάλη νίκη.
Όλοι μαζί μπορούμε να διατηρήσουμε την ομάδα μας στην πρώτη κατηγορία.
 
"ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ
ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ"

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot