Μεγάλη νίκη για τους Δικηγόρους της Κω στην πρεμιέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στην Χαλικιδική! (φωτό)

Ιούλιος 09, 2015
jumbo-banner
Άφησαν για λίγο τα έδρανα…έβγαλαν τα σακάκια και τις γραβάτες τους... έβαλαν σορτσάκια για δεύτερη φορά σε επίσημους αγώνες και τα πήγαν περίφημα!
Μεγάλη και άνετη νίκη πέτυχαν στην Χαλκιδική και συγκεκριμένα στα Νέα Μουδανιά και στη Νικήτη στο 8ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα δικηγορικών συλλόγων Ελλάδας και Κύπρου ο δικηγορικός σύλλογος της Κω
Για πρώτη φορά τα Δωδεκάνησα έχουν διπλή εκπροσώπηση, αφού συμμετέχουν οι Ροδίτες δικηγόροι αλλά και οι Κώοι, οι οποίοι στον προκριματικό αγώνα απέκλεισαν τα Χανιά, σε μονό αγώνα που έγινε στην Αθήνα.
Πιο συγκεκριμένα στο απογευματινό παιχνίδι στη Νικήτη οι Κώοι ήταν σαφώς καλύτεροι και πήραν μια άνετη νίκη κόντρα στην διοργανώτρια ομάδα της Χαλκιδικής με σκορ 53-26, ενώ στην συνέχεια η ομάδας μας, θα αντιμετωπίσει τον Πειραιά, και την Λάρνακα/ Αμμόχωστο.
Αναλυτικά οι πόντοι και οι συμμετέχοντες:
Ασλάνης Κων/νος, Δρόσος Δημήτριος (Νικ.) 23, Δροσος Δημήτριος (Βασ.) 10, Δρόσος Ζφείρης 2, Νεοχωρίτης Χρήστος 8, Οικονόμου Δημήτρης 4, Σακκέλης Μιλτιάδης 2, Σοφός Στέλιος 4, Φεσσάρας Γιάννης, Χόνδρος Αντώνης και Χρόνδρος Κων/νος.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot