Menu

Ζώδια: Τα ερωτικά της εβδομάδας από 20/06 έως 26/06!

Ζώδια: Τα ερωτικά της εβδομάδας από 20/06 έως 26/06!
jumbo-banner

Καλημέρα και καλή εβδομάδα είπαμε; Πάμε να δούμε αυτήν την εβδομάδα τι πρόκειται να συμβεί... ότι και αν είναι τα 12 ζώδια θα το αντιμετωπίσουν με το καλύτερο τρόπο!

Κριός: 21 Μαρτίου ~ 20 Απριλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Άγκυρα

Σε σχέση: Η Άγκυρα προμηνύει πως μετά από ένα ταραχώδες διάστημα στη σχέση σου ήρθε η στιγμή να πλεύσεις σε ήρεμη θάλασσα. Και είναι γεγονός, θα ευχαριστηθείς όμορφες στιγμές με το ταίρι σου, θα έρθετε πιο κοντά, η επικοινωνία σας θα φτιάξει και θα μπορέσετε να συμφωνήσετε πάνω σε κάποια πράγματα που αφορούν την σχέση σας. Θα νιώσεις ευγνώμων που έχεις αυτό τον άνθρωπο στο πλάι σου, γιατί παρότι μπορεί να διαφωνείτε, βρίσκεται πάντα στο πλευρό σου.

Χωρίς σχέση: Ο επαγγελματικός σου χώρος θα φανεί ιδιαίτερα τυχερός, καθώς μια γνωριμία που θα συμβεί σε αυτόν θα σε οδηγήσει στην δημιουργία ενός πολύ καυτού ειδυλλίου που θα έχει μακρινή ημερομηνία λήξης! Δεν αποκλείεται να είναι και κάποιος συνεργάτης σου. Ωστόσο για κάποιο διάστημα θα χρειαστεί να διατηρήσετε την επαφή σας μυστική γιατί δε θα θέλετε να μαθευτεί στο περιβάλλον σας, πριν βεβαιωθείτε προς ποια κατεύθυνση οδεύετε. 

Ταύρος: 21 Απριλίου ~ 20 Μαΐου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Πελαργός

Σε σχέση: Τα προβλήματα, οι εντάσεις και οι διαφωνίες υποχωρούν αισθητά αυτή την εβδομάδα. Αναμένεται να περάσεις πολύ όμορφες στιγμές με το ταίρι σου και να υποδεχτείτε μια τελείως φρέσκια αρχή στο δεσμό σας. Αν δεν το έχετε κάνει μέχρι τώρα, δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να επισημοποιήσετε την σχέση σας ή να συμβιώσετε. Μάλιστα το ενδεχόμενο να είναι και ένας απόγονος στα σκαριά που θα ωθήσει αυτές τις εξελίξεις δεν είναι καθόλου απίθανο.

Χωρίς σχέση: Θετικές αλλαγές προβλέπονται στο ερωτικό σκηνικό, κυρίως γιατί έχεις πάρει την απόφαση πλέον να βάλεις πλώρη προς νέα μέρη και να γυρίσεις την πλάτη σου οριστικά σε καταστάσεις που δεν έβγαζαν πουθενά. Η έλξη που θα ασκείς στο αντίθετο φύλο θα αυξηθεί κατακόρυφα, οπότε ένας νέος έρωτας είναι πολύ πιθανό να σου χτυπήσει την πόρτα. Επίσης δεν αποκλείεται να κάνεις και μια αλλαγή στην εμφάνιση σου που θα συμβάλλει στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησής σου. 

Δίδυμος: 21 Μαΐου ~ 21 Ιουνίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Παιδί

Σε σχέση: Αυτή η εβδομάδα σε βρίσκει με φορτισμένες τις μπαταρίες σου και ενισχυμένη την αισιοδοξία σου. Θα μπορέσεις να χαλαρώσεις λίγο από θέματα εργασίας που σε έχουν βαρύνει και να δώσεις την προσοχή σου στο ταίρι σου, που δικαίως, νιώθει πως το έχεις παραμελήσει. Το θετικό είναι πως μέσα από μια πολύ δημιουργική διαδικασία θα μπορέσεις να δουλέψεις θέματα σου σε προσωπικό επίπεδο αλλά και θέματα της σχέσης σου. Αυτό θα συμβάλλει στο να έρθετε πιο κοντά.

Χωρίς σχέση: Ευχάριστες εκπλήξεις σε περιμένουν αυτή την εβδομάδα στον ερωτικό τομέα. Είτε θέλεις να αναθερμάνεις μια παλιά σου γνωριμία είτε να κάνεις μια καινούργια, και στις δύο περιπτώσεις θα έχεις στρωμένο το δρόμο για να το πετύχεις. Μόνο φρόντισε να έχεις κατασταλάξει από πριν για το τι θες και να μην φερθείς επιπόλαια γιατί μπορεί να φρενάρεις τις καλές εξελίξεις. Κατά τα άλλα θα απολαύσεις φλερτ, κομπλιμέντα και πλησιάσματα που θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σου. 

Καρκίνος: 22 Ιουνίου ~ 22 Ιουλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Ψάρια

Σε σχέση: Η σεξουαλική σου ζωή περνάει σε μια διαφορετική φάση, θετικά πάντως. Θα μπορέσεις να εκφραστείς μέσα από το σεξ και να συνδεθείς με το ταίρι σου συναισθηματικά σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Θα προσπαθήσεις να εισέλθεις σε πιο μύχια κομμάτια του άλλου σου μισού και ίσως εκπλαγείς με το τι μπορεί να ανακαλύψεις. Βέβαια το σεξ και οι ατελείωτες ώρες συζητήσεων, δεν είναι πανάκεια στα προβλήματά σας. Προς το παρόν μπορείς να τα αποφύγεις και να απολαύσεις ηρεμία, αλλά αργότερα θα χρειαστεί να το κάνεις.

Χωρίς σχέση: Με γεμάτες τις ψυχικές σου μπαταρίες και με την ενισχυμένη διάθεση σου για φλερτ και ρομάντζο θα απολαύσεις μια πολλά υποσχόμενη εβδομάδα που θα σε ικανοποιήσει. Η μυστήρια σεξουαλικότητά σου και ο αισθησιασμός σου θα θέλξουν ένα νέο πρόσωπο που θα σε φλερτάρει με έναν πολύ έξυπνο και ευγενικό τρόπο. Επειδή όμως το παιχνίδι μπορεί να σοβαρέψει απότομα, βεβαιώσου κατά πόσο διατίθεσαι να ανοιχτείς περισσότερο. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.

Λέων: 23 Ιουλίου ~ 22 Αυγούστου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Σπαθιά

Σε σχέση: Η εβδομάδα σου δίνει πολλά εφόδια για να περάσεις όμορφες και ήρεμες στιγμές με το άλλο σου μισό, με όσο το δυνατόν λιγότερες τριβές γίνεται, που αν προκύψουν θα αφορούν θέματα οικονομικών. Το θετικό είναι πως θα έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου, θα βελτιώσετε την επικοινωνία σας και ως εκ τούτου θα μπορέσετε να συζητήσετε σε ήρεμους τόνους και να λύσετε θέματα που στο παρελθόν αποτέλεσαν αιτία εντάσεων.

Χωρίς σχέση: Θα εκπέμπεις θετικότητα, αισιοδοξία και αγάπη που θα προσελκύσει νέα άτομα στη ζωή σου και πολύ πιθανόν ένα νέο έρωτα που θα σε συναρπάσει. Το πρόσωπο αυτό θα σε διεγείρει πολύ διανοητικά και θα ξυπνήσει το πάθος που κρύβεις μέσα σου. Μπορεί να μην έχει σίγουρη κατάληξη, αλλά θα το ρισκάρεις γιατί θα αναγνωρίσεις πως είναι κάτι ιδιαίτερο και δε θα θέλεις να χάσεις την ευκαιρία.

Παρθένος: 23 Αυγούστου ~ 22 Σεπτεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Καρδιά

Σε σχέση: Είσαι στα μέλια με το ταίρι σου και κανένας και τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει το όμορφο κλίμα που έχει διαμορφωθεί μεταξύ σας. Τα λόγια αγάπης και οι τρυφερές κινήσεις δίνουν και παίρνουν, η εμπιστοσύνη αποκαθίσταται, ο ερωτισμός χτυπάει κόκκινο και νιώθετε και οι δύο την ανάγκη να εκφράσετε τα συναισθήματα σας με τον οποιοδήποτε τρόπο. Το σεξ γίνεται πιο φλογερό, συναρπαστικό και ικανοποιητικό. Τι άλλο θες;

Χωρίς σχέση: Δεν αποκλείεται αυτή η εβδομάδα να φέρει την δικαίωση που τόσο καιρό περίμενες στον ερωτικό τομέα. Παρέμεινες βράχος στις ερωτικές σου επιδιώξεις, αναζητώντας το κατάλληλο άτομο, χωρίς εκπτώσεις και συμβιβασμούς στα θέλω σου, για αυτό ήρθε ο καιρός να ανταμειφθείς. Το σύμπαν φέρνει στο δρόμο σου μια νέα γνωριμία που έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός συναρπαστικού, αμοιβαίου και αληθινού έρωτα. Τα μάτια σου δεκατέσσερα λοιπόν! 

Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου ~ 22 Οκτωβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Φεγγάρι

Σε σχέση: Με ρομαντική διάθεση ξεκινάει αυτή η εβδομάδα αλλά και με πολλές διακυμάνσεις στη διάθεση σου. Θα πρέπει να προσέξεις να μην παρεξηγήσεις λόγια ή πράξεις του έτερου ήμισυ που αναπόφευκτα θα καταλήξουν σε καυγάδες. Χρειάζεται αρκετή προσπάθεια για να διατηρήσεις την ισορροπία σου ανάμεσα σε συναίσθημα και λογική. Όμως αν το κάνεις, θα μπορέσεις να ξεδιπλώσεις τον ρομαντισμό σου και να τον ζήσετε χωρίς περισπασμούς!

Χωρίς σχέση: Ένα πρόσωπο που θα μπει στη ζωή σου ξαφνικά θα ξυπνήσει την ερωτική σου πλευρά! Θα θέλεις να ζήσεις πολύ έντονες στιγμές μαζί του, αφού πρόκειται για μια νέα κατάσταση που σε έχει συναρπάσει και θέλεις να την ανακαλύψεις. Ωστόσο, καλό θα ήταν να προσέξεις να μην μπλεχτείς σε μια κατάσταση που δεν αντέχει ο ψυχισμός σου, κυρίως με κάποιον που είτε ανήκει αλλού είτε είναι φως φανάρι πως δεν επιδιώκει τα ίδια πράγματα με εσένα.

Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου ~ 21 Νοεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Αρκούδα

Σε σχέση: Πρόσεχε μην αφήσεις τον εγωισμό σου να σε οδηγήσει σε εξουσιαστικές συμπεριφορές που μπορεί να βλάψουν την σχέση σου. Η κάρτα της Αρκούδας ενισχύει τις κτητικές σου τάσεις και σε κάνει να ζητάς την επιβεβαίωση για την αφοσίωση και την αγάπη του έτερου ήμισυ, με έναν υπερβολικό τρόπο. Δώσε χρόνο και χώρο στο ταίρι σου να εκφραστεί όταν είναι έτοιμο και μην πιέζεις την κατάσταση γιατί έτσι απομακρύνεστε περισσότερο.

Χωρίς σχέση: Η κάρτα της Αρκούδας ενισχύει τον προσωπικό μαγνητισμό σου, την δύναμη, το πείσμα και το σεξαπίλ σου! Αυτή η εβδομάδα είναι κατάλληλη για να πάρεις πρωτοβουλία ώστε να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Δύσκολα θα μπορέσει να σου αντισταθεί. Θα κινηθείς με στρατηγική και πολύ επιμονή για να διαμορφώσεις το κατάλληλο πεδίο. Απλώς απόφυγε να πιέσεις τα πράγματα αν δεις από την άλλη πλευρά κάποιους ενδοιασμούς –θα είναι προσωρινής φύσεως. 

Τοξότης: 22 Νοεμβρίου ~ 21 Δεκεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Πουλιά
Σε σχέση: Είναι πολύ πιθανό να ανακαλύψεις πως ένα άτομο από το κοινό περιβάλλον σας, διαδίδει διάφορα ψέματα για σένα και το ταίρι σου και σας κουτσομπολεύει. Ίσως να έχει ήδη προηγηθεί ένταση με το ταίρι σου εξαιτίας αυτού. Ευτυχώς όμως θα αποκτήσεις επίγνωση της κατάστασης και θα κρατήσεις τις ανάλογες αποστάσεις. Ένα σημαντικό μάθημα που παίρνεις από αυτό είναι πως δεν αξίζει να ακούς τι λένε οι άλλοι, αλλά πάντα να μιλάς πρώτα με το ταίρι σου.

Χωρίς σχέση: Ένα αναπάντεχο μήνυμα ή τηλεφώνημα μπορεί να ξαναφουντώσει το ενδιαφέρον σου για ένα πρόσωπο που είχες γνωρίσει. Θα ξεκινήσουν πολλές συζητήσεις μεταξύ σας και θα ειπωθούν τα κατάλληλα λόγια από πλευράς σου ώστε να καταλάβει πως διατίθεσαι να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία μεταξύ σας. Αν αναζητάς κάτι εντελώς καινούργιο, θα το βρεις ίσως μέσα από κάποιο κοινωνικό δίκτυο ή παρέα φίλων. 

Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου ~ 19 Ιανουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι Φίδι

Σε σχέση: Η επιστροφή ενός παλιού έρωτα που σε είχε στιγματίσει, θα ταρακουνήσει το δεσμό σου και θα σου φέρει πολλά διλήμματα. Ακόμη και αν αντιμετωπίζεις προβλήματα στη σχέση σου, δε θα πρέπει να επιτρέψεις στο παρελθόν σου να χαλάσει μια πιθανή καλή μελλοντική πορεία. Αντί να τρέξεις σε μια αγκαλιά για παρηγοριά, που είναι γνώριμη αλλά που δεν έχει πλέον κάτι καινούργιο να σου δώσει, κάνε ό,τι χρειάζεται για να διαφυλάξεις την σχέση σου.

Χωρίς σχέση: Ένα πρόσωπο έρχεται να ανάψει φωτιές στην καρδιά και στην ζωή σου! Η έλξη που θα νιώσεις θα είναι μοιραία, αλλά οι συνθήκες ενδέχεται να μην σου επιτρέψουν να εκδηλώσεις όσα αισθανθείς στον βαθμό και με τον τρόπο που θα ήθελες. Ναι μεν θα υπάρχει αμοιβαιότητα και αυτό είναι κάτι που θα το καταλάβεις από την πρώτη στιγμή, για κάποιο λόγο ότι γίνει μεταξύ σας θα πρέπει να παραμείνει μυστικό για αρκετό καιρό. Πρόσεχε όμως γιατί η φωτιά μπορεί να σε κάψει, αν μπεις σε αυτό το παιχνίδι, δεν υπάρχει γυρισμός. 

Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου ~ 18 Φεβρουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Βιβλίο

Σε σχέση: Το ταίρι σου ενδέχεται να σου εκμυστηρευτεί κάτι που κρατούσε κρυφό γιατί δεν ένιωθε έτοιμο πριν να στο πει. Αυτή η αποκάλυψη όμως εσένα θα σε προβληματίσει για κάποιο λόγο και θα καταλήξεις με επιπλέον αμφιβολίες. Θα θελήσεις να τσεκάρεις το ταίρι σου, κατά πόσο αξιόπιστο είναι με διάφορα πλάγια μέσα και θα κινηθείς με έξυπνο τρόπο ώστε να διασταυρώσεις τις πληροφορίες που θες. Βέβαια το πιο πιθανό είναι να ανακαλύψεις πως δεν χρειαζόταν να μπεις σε αυτή τη διαδικασία.

Χωρίς σχέση: Αν υπάρχει κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει στα κρυφά εδώ και καιρό, ίσως τελικά βάλεις σε εφαρμογή ένα σχέδιο ώστε να το προσεγγίζεις. Προτού βέβαια ανοίξεις τα χαρτιά σου, θα φροντίσεις να έχεις βρεις τα κουμπιά του, ώστε να μπορέσεις να καταγράψεις μια επιπλέον νίκη. Να ξέρεις όμως πως η στρατηγική σου μπορεί τελικά να σου γυρίσει μπούμερανγκ και να βρεθείς εσύ κολλημένος/η. 

Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου ~ 20 Μαρτίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Ράβδος

Σε σχέση: Αυτή η εβδομάδα αναμένεται πολύ ερωτική, η λίμπιντό σου θα είναι ισχυρή και θα έρθουν τα πάνω κάτω στο δεσμό σου. Με αφορμή την ζήλεια του έτερου ήμισυ για ένα παλιότερο γεγονός, θα φουντώσει το πάθος μεταξύ σας και θα σας παρασύρει σε καυτές ερωτικές νύχτες που αναζωογονούν σώμα και πνεύμα. Το γεγονός ότι καταφέρνετε αυτή την έντονη ενέργεια να την διοχετεύσετε δημιουργικά και όχι καταστροφικά, είναι μια ακόμη επιβεβαίωση της δυνατής χημείας που έχετε.

Χωρίς σχέση: Αφήνεις ελεύθερο τον ερωτισμό και τον αισθησιασμό σου, μαγνητίζοντας νέους θαυμαστές και φλερτ. Η εβδομάδα φέρνει στο δρόμο σου μια καινούργια μοιραία γνωριμία που θα συμβεί κάτω από έντονες καταστάσεις. Θα οδηγήσει σε ένα φλογερό ειδύλλιο, που θα φέρει πολύ πάθος, περιπέτεια και ίσως λίγο δράμα στη ζωή σου. Το πρόσωπο θα σε φλερτάρει επίμονα μέχρι να ενδώσεις και φυσικά θα το καταφέρει!

astropedia.gr

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή