Menu

Ζώδια: Πως θα πάνε τα ερωτικά του Ιουνίου; Σύμπαν;

Ζώδια: Πως θα πάνε τα ερωτικά του Ιουνίου; Σύμπαν;
jumbo-banner

Μέχρι τις 17 του μήνα η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο επικοινωνιακό, ανάλαφρο και κινητικό ζώδιο των Διδύμων και μετά θα συνεχίσει την πορεία της στο ζεστό και συναισθηματικό αλλά ταυτόχρονα παρορμητικό και κυκλοθυμικό ζώδιο του Καρκίνου.

Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα ευνοεί περισσότερο τα ζώδια του αέρα στις συναισθηματικές τους υποθέσεις και κυρίως τους γεννημένους στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου τους. Ευχάριστες καταστάσεις με ροή και ευκαιρίες. Οι δεσμευμένοι περνάνε όμορφα και οι αδέσμευτοι έχουν ευκαιρίες για γνωριμίες. Το παιχνίδι με τις λέξεις δημιουργεί ερωτική επιθυμία, οι σύντροφοι ανοίγονται επικοινωνιακά και συζητάνε περισσότερο, με αποτέλεσμα να νοιώσουν καλύτερα ο ένας με τον άλλο και να λυθούν και κάποια θέματα που ίσως σκίαζαν την σχέση.

Τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) θα χρειαστεί να προσπαθήσουν να ξεκαθαρίσουν κάποιες πτυχές της σχέσης τους κατά το πρώτο μισό του μήνα, ώστε να αρχίσουν έναν φρέσκο κύκλο, χωρίς τα προβλήματα του παρελθόντος. Δίδυμοι και Τοξότες που είναι ελεύθεροι μπορούν να κάνουν μια νέα γνωριμία.

Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα ευνοεί περισσότερο τα ζώδια του νερού στα αισθηματικά και κυρίως αυτά του πρώτου δεκαημέρου. Γενικότερα γινόμαστε πιο προστατευτικοί σε σχέση με τον αγαπημένο άνθρωπο, αλλά και σε σχέση με τον ίδιο μας τον εαυτό. Κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, αισθανόμαστε κυκλοθυμικά και έχουμε πολλά σκαμπανεβάσματα στην διάθεση μας και στις αισθηματικές μας υποθέσεις, κυρίως λόγω της αυξημένης ευαισθησίας μας και του ότι ακόμη και τα απλά γεγονότα, όπως μια κουβέντα ή ένα κοίταγμα, εντυπώνονται βαθιά και μας επηρεάζουν.

Είμαστε πιο τρυφεροί και ρομαντικοί και συνδεόμαστε πιο πολύ με τον άνθρωπο που αγαπάμε. Αφιερωνόμαστε σε αυτόν και δείχνουμε την αγάπη μας μέσα από την φροντίδα, το ενδιαφέρον και την πίστη μας σε αυτόν. Όλααυτάόμως, μόνοόταναισθανόμαστεσίγουροικαιασφαλείς.Τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) θα περάσουν σκαμπανεβάσματα στις σχέση τους, τα οποία κυρίως ξεκινάνε από μια διαφορετική συμπεριφορά που έχει υιοθετήσει ο σύντροφος.

ΚΡΙΟΣ
Τα αισθηματικά σου ζωντανεύουν καιη Αφροδίτη σε συνδυασμό με την νέα Σελήνη του μήνα σε βάζουν σε διαδικασία διερεύνησης και ευχάριστης αλλαγής στην διάθεσή σου. Ο σύντροφος ανοίγεται περισσότερο και μοιράζεται μαζί σου ιδέες και σχέδια που σε κάνουν να αισθάνεσαι ζωντανά και σε ανανεώνουν, εσένα και την σχέση μαζί. Από τα μέσα του μήνα και μετά, ο τόνος διαφοροποιείται και η αισθηματική σου ζωή αποκτά βάθος, συναισθηματική ασφάλεια, αλλά και ευθύνες και λίγη γκρίνια από τον σύντροφο, που οφείλεται περισσότερο σε θέματα δικά του και όχι τόσο στο τι νοιώθει για σένα. 

ΤΑΥΡΟΣ
Η ασφάλεια που χρειάζεσαι να νοιώσεις μέσα στην σχέση τονίζεται κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα και η ανάγκη σου για σταθερότητα κοντράρεται με την ανάγκη που υπάρχει για αλλαγή μέσα στην σχέση. Δεν χωρίζεις, αλλά ο σύντροφος σε φέρνει μπροστά σε διλήμματα και σε αλλαγές που έχει ανάγκη και οι οποίες εσένα μάλλον σε ξεβολεύουν ελαφρώς. Αν χειριστείς σωστά και πρόθυμα τις αλλαγές αυτές θα δεις ότι από τα μέσα του μήνα και μετά θα ανταμειφθείς, καθώς ο σύντροφος θα γίνει πιο δοτικός και θα βάλει τις δικές σου ανάγκες στην ημερήσια διάταξη της σχέσης. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά έχει σημασία για σένα η επικοινωνία μέσα στην σχέση και η ανταλλαγή ιδεών και απόψεων. Πολύ περισσότερο αυτόν τον μήνα, κατά τον οποίο θα θελήσεις να ξεκαθαρίσεις κάποια θέματα με τον σύντροφο και να συζητήσεις μαζί του πιο ανοιχτά. Αυτόν τον μήνα εσύ ο ίδιος αλλάζεις απόψεις και σχέδια και θέλεις να σε ακολουθήσει και ο σύντροφος σε αυτές τις νέες επιλογές σου. Ίσως βρεις αντίσταση από την άλλη πλευρά όμως και θα χρειαστεί να λάβεις υπόψη σου τις δικές του ανάγκες και κυρίως την δική του ψυχολογική ισορροπία. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ίσως σε απασχολούν πολλά που δεν σχετίζονται με τα αισθηματικά σου, αλλά αυτό επιβαρύνει τον τρόπο που κινούνται οι αισθηματικές σου υποθέσεις. Μερικές φορές ο σύντροφος δεν σε καταλαβαίνει απαραίτητα, μόνο και μόνο επειδή εσύ άφησες να υπονοηθεί με τον δικό σου τρόπο αυτό που σε απασχολεί και αυτό που θέλεις. Χρειάζεται να αφήσεις πίσω τους φόβους και τα κολλήματα που σε κρατούν από το να μιλήσεις ξεκάθαρα και όταν το κάνεις αυτό θα δεις ότι το δεύτερο μισό του μήνα είναι πιο ικανοποιητικό για σένα στην αισθηματική σου ζωή ή τουλάχιστον πολύ πιο ξεκάθαρο από ό,τι πριν.

ΛΕΩΝ
Ο μήνας καλά ξεκινά και ευνοεί τις αισθηματικές σου υποθέσεις σε βαθμό που δεν θα το πιστέψεις. Α μάλιστα χειριστείς τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται θα καταφέρεις να λύσεις πολλά διλήμματα και πολλές απορίες μέσα από συζήτηση και μέσα από ανταλλαγή απόψεων με τον σύντροφο. Αν είσαι ελεύθερος και αναζητάς σχέση, οι πρώτες δέκα μέρες του μήνα είναι ιδανικές. Ακόμη και μέσα από τον φιλικό σου κύκλο μπορούν να βγουν ευκαιρίες, εφόσον βέβαια αυτό είναι κάτι που σε ενδιαφέρει. Από τα μέσα του μήνα όμως γίνεσαι λίγο πιο σκεπτικός και μέσα σου οι σκέψεις σοβαρεύουν. Μπορεί να σε βαραίνει η ευθύνη μιας σχέσης και να αντιλαμβάνεσαι ότι τα πράγματα σοβαρεύουν ή μπορεί αν η σχέση που έχεις είναι καιρό τώρα κα έχει αρχίσει να φθείρεται, να αναζητήσεις κάτι άλλο, κάπου άλλου, παράλληλα. Πάρε τις σωστές αποφάσεις για σένα, αλλά να ξέρεις τι θες και τι κάνεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αν και σε απασχολούν περισσότερο οι εξελίξεις σε εργασία και οικονομικά ζητήματα αρχικά μέσα στον μήνα, αυτό δεν σημαίνει ότι αφήνεις τα αισθηματικά σου σε δεύτερη μοίρα. Αντιθέτως είναι περίοδος που θα θελήσεις να ξεκαθαρίσεις και να βάλεις τάξη σε οτιδήποτε δεν σου πάει και οτιδήποτε σαν συμπεριφορά έρχεται από τον σύντροφο και σε κάνει να προβληματίζεσαι. Αν είσαι ελεύθερος, ο έρωτας ή ένα έντονο ενδιαφέρον που μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο, υπάρχει σε χώρο εργασίας. Τα πράγματα χαλαρώνουν από τα μέσα του μήνα και μετά, όταν πλέον έχεις βάλει σε τάξη αυτά που έπρεπε και βλέπεις ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο σύντροφος γίνεται πιο εξυπηρετικός και πιο ζεστός μαζί σου και αν έχεις ξεκινήσει μια καινούργια γνωριμία στην αρχή του μήνα, τώρα βλέπεις να εκδηλώνονται περισσότερα αισθήματα. 

ΖΥΓΟΣ
Η Αφροδίτη αλλά και η νέα Σελήνη σε σιγοντάρουν αυτόν τον μήνα και οι πρώτες δεκαπέντε ημέρες αποδεικνύονται θετικές και σημαντικές όσον αφορά τις εξελίξεις που έχεις στα αισθηματικά σου, αλλά κυρίως στην ψυχολογία σου και στον τρόπο που σκέφτεσαι και προσεγγίζεις τον σύντροφό σου και γενικότερα το θέμα σχέση. Ανοίγει το μυαλό σου, ανοίγουν και οι ορίζοντες! Από τα μέσα του μήνα και μετά όμως έρχεσαι αντιμέτωπος με καταστάσεις που πρέπει να τις διαχειριστείς σοφά. Οι ανάγκες του συντρόφου γίνονται πιο απαιτητικές και εσύ καλείσαι να τις ικανοποιήσεις, αφήνοντας πίσω για άλλη μια φορά τις δικές σου, που είναι λίγο διαφορετικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ένας μεταβατικός μήνας για σένα προσωπικά και για τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Είναι η περίοδος που καταλαβαίνεις περισσότερα για σένα αλλά και για τον ίδιο τον σύντροφό σου, για τις ανάγκες του, αλλά και για τα κρυμμένα πράγματα που δεν σου έχει ακόμη εκμυστηρευτεί, άσχετα πόσο καιρό είστε μαζί. Όλη αυτή η διαδικασία κάνει την σχέση σας πιο δυνατή και από τα μέσα του μήνα και μετά κινείσαι πιο σταθερά και με περισσότερη αυτοπεποίθηση μέσα στην σχέση. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σημαντικός μήνας για τα αισθηματικά σου, καθώς νέα Σελήνη και Αφροδίτη κατά το πρώτο μισό του μήνα ενεργοποιούν ακριβώς τον τομέα των σχέσεών σου και σε βάζουν σε διαδικασία να διαχειριστείς νέα δεδομένα που έρχονται από τον σύντροφο ή αν είσαι ελεύθερος σου δίνουν πολλές ευκαιρίες να ξεκινήσεις μια σχέση, εφόσον βέβαια αυτό επιθυμείς. Από τα μέσα του μήνα η νέα θέση της Αφροδίτης σου αυξάνει την λίμπιντο και σε κάνει να κολλήσεις ακόμη περισσότερο με την νέα γνωριμία ή να νοιώσεις ακόμη και ζήλεια για τον μόνιμο σύντροφό σου. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου από τη μία θα σε τρελάνει, από την άλλη όμως θα σου δείξει τον δρόμο για το πώς πρέπει να κινηθείς. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το πρώτο μισό του μήνα έχει πολλές συζητήσεις με τον σύντροφο για όχι τόσο ρομαντικά θέματα και είναι διάστημα που σε κουράζει. Ατέρμονες λεπτομέρειες που πρέπει να τακτοποιηθούν, προβληματάκια και γκρίνιες για το τι έγινε ή δεν έγινε σωστά και ουσιαστικά μια περίοδος που το ερωτικό κομμάτι λειτουργεί μηχανικά. Από τα μέσα του μήνα και μετά το κλίμα αλλάζει και ελαφρώς βελτιώνεται. Όχι όμως θεαματικά. Θα γίνουν συζητήσεις που σκοπό έχουν να ορίσουν και να οριοθετήσουν την σχέση και ταυτόχρονα η Πανσέληνος σε κάνει να κρύβεις τον εαυτό σου και τα θέλω σου και να περιμένεις με περιέργεια την συνέχεια. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ιδιαίτερα ευχάριστος και ελαφρύς μήνας για τα αισθηματικά σου, ιδανικός για την καλοκαιρινή περίοδο. Δε θες πολλά βάρη και βαθιές συζητήσεις στο κεφάλι σου και ο σύντροφος αυτό ακριβώς κάνει. Συζητά ανάλαφρα θέματα και σε παρασύρει σε απολαύσεις και ταξιδάκια που και εσύ και η σχέση σας τα έχετε ανάγκη. Αν δεν έχεις σχέση, είναι το κατάλληλο διάστημα για να κάνεις γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει. Από τα μέσα του μήνα, το κλίμα αλλάζει και η σχέση σε καλεί να προσγειωθείς στην πραγματικότητα και να ασχοληθείς με τετριμμένα και καθημερινά πράγματα. Έχεις ήδη γεμίσει μπαταρίες όμως και έχεις περάσει καλά, οπότε αυτό δε σε χαλάει και τόσο. 

ΙΧΘΥΣ
Οι πιο ευχάριστες εξελίξεις στα αισθηματικά σου αναμένονται από το δεύτερο μισό του μήνα και μετά. Τότε η Αφροδίτη θα σου δώσει ευκαιρίες να ανοιχτείς περισσότερο, αν είσαι μόνος σου και να συναντήσεις μέσα από εξόδους ή κοινωνικές περιστάσεις κάποιο πρόσωπο που να σου τραβήξει το ενδιαφέρον σου ή αν είσαι σε σχέση, να δεις τον σύντροφο άνετα και να περάσεις ποιοτικό και κυρίως ευχάριστο χρόνο μαζί του. Μέχρι τότε όμως, αντιμετωπίζεις θέματα που έχουν να κάνουν με την εργασία σου ή τα οικονομικά σου και δεν μπορείς να αφεθείς στο παιχνίδι των σχέσεων. Υπομονή λοιπόν κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο κα καλή απόλαυση από τις 15 και μετά.

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή