Menu

Ζώδια: Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις 11/07 έως 17/07

Ζώδια: Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις 11/07 έως 17/07
jumbo-banner

Δευτέρα σήμερα και πάμε να δούμε τα ερωτικά των ζωδίων πως θα πάνε αυτήν την εβδομάδα...

Τι εννοείς έχεις σχέση; με σχέση η χωρίς μπορείς να πάρεις μια ιδέα με το τι πρόκειται να συμβεί...!

Κριός: 21 Μαρτίου ~ 20 Απριλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Πύργος
Σε σχέση: Αυτή η εβδομάδα είναι μια εβδομάδα αποφάσεων μέσα από κοινούς στόχους και κοινά θέλω επάνω σε συζήτηση που θα πραγματοποιήσεις με το ταίρι σου για να δώσετε μα πιο σταθερή βάση σαν ζευγάρι στην σχέση σας. Νιώθεις ότι έχετε κοινό μέλλον και έτσι ακριβώς είναι η πραγματικότητα ότι ταιριάζετε πάρα πολύ γιατί ξέρετε πώς να συμπορευθείτε ως προς την υλοποίηση της κοινής σας επιθυμίας για σταθεροποίηση.

Χωρίς σχέση: Νέες σταθερές κινήσεις θα κάνεις για ένα νέο άκρως ενδιαφέρον πρόσωπο το οποίο θα σε ταρακουνήσει μέσα σου δημιουργώντας την ανάγκη αναζήτησης σταθερού συντρόφου και μιας κοινής πορείας σε μια σχέση μόνιμη. Η γνωριμία θα γίνει μέσα σε χώρο επαγγελματικό και θα σε κάνει να νιώσεις από την πρώτη στιγμή τον ερωτισμό και την χημεία. Θα ξεκινήσει από μια απλή επικοινωνία που θα προχωρήσει σε έντονο φλερτ. 

Ταύρος: 21 Απριλίου ~ 20 Μαΐου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Καρδιά
Σε σχέση: Η κάρτα Καρδιά σου λέει ξεκάθαρα ότι η εβδομάδα αυτή θα είναι γεμάτη όμορφα συναισθήματα αγάπης με το ταίρι σου και όμορφα λόγια για τον έρωτα σας σαν ζευγάρι. Το ταίρι σου νιώθει έντονα την ανάγκη να σου εκφράσει την αγάπη του με πράξεις και αυτο θα σε κάνει να εμπεδώσεις ότι η σχέση σου αυτή την στιγμή είναι σε ένα πολύ ανώτερο συναισθηματικό επίπεδο.

Χωρίς σχέση: Έχεις έντονα την ανάγκη να ερωτευτείς και να αγαπηθείς. Αυτή η εβδομάδα μέσα από την κάρτα Καρδιά σου δίνει την δυνατότητα να νιώσεις ξανά το σκίρτημα του έρωτα μέσα από μια συνάντηση που θα κάνεις με αγαπημένα πρόσωπα και μέσα από μια ερωτική εξομολόγηση που θα σου κάνει ένα πρόσωπο που γνωρίζεις καιρό τώρα. Είχες κρυφό θαυμασμό από πρόσωπο γνωστό και τώρα ήρθε η ώρα να το μάθεις. 

Δίδυμος: 21 Μαΐου ~ 21 Ιουνίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Φίδι
Σε σχέση: Αυτή η εβδομάδα είναι λίγο επεισοδιακή γιατί ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου θα επανεμφανιστεί για να φέρει ταρακούνημα και ταραχές ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Πρόσεχε πολύ καλά τις κινήσεις σου μην σου δημιουργήσουν διχόνοιες και ζήλιες μεταξύ σας και χαλάσεις κάτι που έχει αντέξει στον χρόνο και αξίζει. Να αποφύγεις τυχόν επικοινωνίες με πρόσωπα παλιά γιατί ό,τι δεν ήταν στην ζωή σου για κάποιο λόγο δεν χρειάζεται να είναι και τώρα.

Χωρίς σχέση:
Αναστάτωση θετική και ένα ξεσήκωμα σε περιμένει από ένα νέο πρόσωπο το οποίο θα σου χαρίσει έντονες ερωτικές στιγμές και μια κατάσταση πάθους η οποία θεωρείται και λίγο επικίνδυνη. Μία κρυφή κατάσταση, κάτι ίσως όχι και τόσο νόμιμο θα γίνει η αιτία που θα σου πάρει τα μυαλά και θα νιώσεις ανεπανάληπτα αλλά θα πρέπει να προσέξεις να μην δεθείς με το πρόσωπο αυτό γιατί θα έχεις τρεχάματα. Θα πρέπει να κινηθείς μυστικά.

Καρκίνος: 22 Ιουνίου ~ 22 Ιουλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ιππέας
Σε σχέση: Απρόσμενα νέα από το εξωτερικό και γενικά από κάπου μακριά θα έχεις αυτή την εβδομάδα τα οποία θα σε ξεσηκώσουν με το ταίρι σου για ένα ταξίδι μεγάλο που θα αποφασίσετε να κάνετε από κοινού και θα συνδυάσετε και την διασκέδαση αλλά και κάποια νέα αλλαγή που θα αφορά μια επαγγελματική πρόταση. Είστε σε όλα μαζί με το ταίρι σου και αυτό σας ενώνει πιο πολύ σε κάθε κατάσταση που αντιμετωπίζετε από κοινού με ηρεμία και εξυπνάδα.

Χωρίς σχέση:
Ο Ιππέας είναι μια κάρτα που σου φέρνει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου μέσα από μια επικοινωνία μακρινή, πιθανόν να είναι και διαδικτυακή επικοινωνία γιατί το πρόσωπο αυτο έρχεται από μακριά. Είναι πολύ πιθανόν να εδρεύει και στο εξωτερικό. Νέες επαφές λοιπόν θα σου χαρίσουν ένα φλερτ με έναν καινούργιο πολιτισμό και μια καινούργια ερωτική αλλά διαφορετική κουλτούρα. Αλλαγές ιδεών θα έχεις λοιπόν αυτή την εβδομάδα. 

Λέων: 23 Ιουλίου ~ 22 Αυγούστου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Άγκυρα
Σε σχέση: Σταθερότητα και ηρεμία είναι το χαρακτηριστικό στη σχέση σου με το ταίρι σου και τώρα αυτή η εβδομάδα θα είναι πολύ καλή για εσένα γιατί θα καταλάβεις μεσα από ένα ξαφνικό γεγονός που θα ξεπεράσετε μαζί πόσο ενωμένο και πόσο αγαπημένο ζευγάρι είστε. Θα συζητήσεις και για θέματα σπιτιού γιατί επιθυμείς μια τεχνική αλλαγή μέσα στο σπίτι και η εβδομάδα αυτή σε ευνοεί να την υλοποιήσεις και το ταίρι σου θα είναι σύμφωνο με αυτό καθώς θα σε βοηθήσει.

Χωρίς σχέση: Λόγω ότι είχες περάσει μια περίοδο αστάθειας συναισθηματικής αυτή η εβδομάδα έρχεται να σε βάλει σε μια πιο σταθερή κατάσταση. Έχεις κουραστεί από τις εφήμερες καταστάσεις και τις ανούσιες επαφές και θα θελήσεις να κατασταλάξεις με ένα πρόσωπο στην ζωή σου. Εσύ θα αποφασίσεις πως ένα φλερτ που υπάρχει στον αέρα εδώ και καιρό ότι ήρθε η στιγμή να το προχωρήσεις σε μια πιο σταθερή κατάσταση. 

Παρθένος: 23 Αυγούστου ~ 22 Σεπτεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Αλεπού
Σε σχέση: Σε χαρακτηρίζει η εξυπνάδα και ο δυναμισμός και ξέρεις πολλούς τρόπους να κρατάς την ισορροπία με το ταίρι σου. Αυτή την εβδομάδα θα καταφέρεις με την διπλωματία σου να ξεπεράσεις μια παρεξήγηση που θα έχεις με το ταίρι σου με πολύ έξυπνο τρόπο και αυτο είναι υπέρ σου. Τίποτα και κανείς δεν μπορεί να σε συναγωνιστεί στον τρόπο που χειρίζεσαι την σχέση σου με το ταίρι σου.

Χωρίς σχέση: Η εβδομάδα αυτή θα είναι μια εβδομάδα αφύπνισης ενός άλλου εαυτού σου. Θα περάσεις μια μικρή δοκιμασία και με έντεχνο και έξυπνο τρόπο θα καταφέρεις να ξεγλιστρήσεις από μια κατάσταση η οποία σε πίεζε. Με την διπλωματία και την εξυπνάδα σου θα κάνεις έξυπνες κινήσεις προς ένα πρόσωπο το οποίο είναι νέα γνωριμία. Θα φλερτάρεις έντονα και θα επικοινωνήσεις με παιχνιδιάρικο τρόπο με νέα πρόσωπα που θα εμφανιστούν.

Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου ~ 22 Οκτωβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Σύννεφα
Σε σχέση: Θα ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες αυτή την εβδομάδα που είχες με το ταίρι σου και θα νιώσεις ότι είστε πιο ενωμένο ζευγάρι μέσα από αυτο γιατί θα δεις ότι μπορείτε μαζί να διώξετε τα γκρίζα συννεφάκια από πάνω σας. Η επικοινωνία με το ταίρι σου θα πρέπει να είναι συγκρατημένη και με λογική. Συμβουλευτικά να αφήσεις τους έντονους συναισθηματισμούς στην άκρη αυτή την εβδομάδα και να λειτουργήσεις με την λογική σου και όλα θα ξεπεραστούν.

Χωρίς σχέση:
Εάν μέχρι τώρα κατσούφιαζες από τυχόν δυσκολίες που είχες στο να εκφραστείς και να κάνεις νέες γνωριμίες ήρθε η στιγμή αυτή την εβδομάδα να προχωρήσεις με πιο θετική σκέψη και πιο θετικές πράξεις με στόχο την αρμονία και την ηρεμία του εαυτού σου. Ένα πρόσωπο που σε ταλαιπώρησε για καιρό τώρα ξεκαθαρίζει και έρχεται προς το μέρος σου με πιο ειλικρινή συναισθήματα για να δημιουργήσεις μια πιο καθαρή και όμορφη σχέση. 

Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου ~ 21 Νοεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Άνθη
Σε σχέση: Η εβδομάδα αυτή θα είναι για εσένα και το ταίρι σου μια αρκετά ερωτική αλλά και πολύ ρομαντική. Συναισθήματα πολλά θα βγουν από μέσα σου και μια πρόταση ευχάριστη για ένα δείπνο ρομαντικό θα σε κάνει να νιώσεις έντονα την αγάπη που υπάρχει μεταξύ σας σαν ζευγάρι και αυτο σας δίνει πολύ μεγάλη ψυχική δύναμη να προβείτε σε ενέργειες και πράξεις με στόχο την ανανέωση της σχέσης σας. Θα νιώσεις ότι το ταίρι σου σε επιθυμεί πολύ και ότι έχει ξαναφουντώσει ξανά το πάθος μεταξύ σας.

Χωρίς σχέση: Η κάρτα Άνθη σε προετοιμάζει για μια εβδομάδα με αλλαγές στον αισθηματικό σου τομέα φέρνοντας μια ερωτική εξομολόγηση από ένα πρόσωπο που ενδιαφέρεται για εσένα εδώ και καιρό και τώρα νιώθει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να σου το εκμυστηρευτεί. Θα έχεις πρόταση για μια σχέση η ακόμα και για μια επανασύνδεση από πρόσωπο που είχες σταματήσει μια σχέση στο πρόσφατο παρελθόν. Θα νιώσεις ότι για τα νέα πρόσωπα είναι απαραίτητο να είσαι δίπλα τους. 

Τοξότης: 22 Νοεμβρίου ~ 21 Δεκεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Βουνό.
Σε σχέση: Η εβδομάδα αυτή έρχεται να σου δώσει δύναμη να ανταπεξέλθεις σε προβλήματα που υπάρχουν με το ταίρι σου και αυτο μας το φανερώνει η κάρτα το Βουνό. Όσα και αν είναι τα εμπόδια και οι δυσκολίες που διανύεις το Βουνό θέλει να σου δείξει ότι εάν είσαι σε ψυχική ένωση με το ταίρι σου και λειτουργείς με γνώμονα την λογική αλλά και την δύναμη της αγάπης σας τότε θα ξεπεράσετε τα κακώς κείμενα και θα βγείτε νικητές σε αυτή την δυσκολία.

Χωρίς σχέση:
Λόγω ότι είσαι σε περίοδο μοναξιάς αυτή την εποχή πελαγώνεις σε κάθε κατάσταση και σε κάθε πρόβλημα που έρχεται μπροστά σου ενώ αυτό είναι λάθος. Η κάρτα Βουνό είναι η κάρτα που σου δίνει την δύναμη μέσα από ένα πρόσωπο φιλικό το οποίο νιώθει παραπάνω συναισθήματα για εσένα από μια απλή φιλία. Θα υπάρξουν μηνύματα και μια συνάντηση με το πρόσωπο αυτο και θα σου δώσει δύναμη μέσα από κινήσεις ερωτικές απέναντι σου. Άδικα στεναχωριέσαι γιατί η περίοδος μοναξιάς τελειώνει.

Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου ~ 19 Ιανουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Φεγγάρι.
Σε σχέση: Πρόσεξε πολύ την ψυχολογία σου αυτή την εβδομάδα γιατί η κάρτα Φεγγάρι σε προειδοποιεί για μια εβδομάδα με πολύ έντονη, βαθύτερη εσωτερική σκέψη η οποία μπορεί λόγω ανασφάλειας να βλάψει την σχέση σου Μην φαντάζεσαι πράγματα που δεν υφίστανται. Σκέπτεσαι πολλά που δεν ισχύουν στο μυαλό σου. Το ταίρι σου από την άλλη είναι και εκείνο με την σειρά του σε έναν προβληματισμό. Καλό θα είναι να αφήσεις τα κακώς κείμενα από την σκέψη σου και φρόντισε να κάνεις πράξεις με στοχο την διασκέδαση.

Χωρίς σχέση:
Η εβδομάδα που έρχεται θα κυλήσει με κλειστή διάθεση και η αιτία είναι η ίδια σου η σκέψη λόγω ότι νιώθεις πολύ μοναξιά. Όμως αυτο είναι μόνο σκέψεις. Ένα πρόσωπο που θα γνωρίσεις σε μια βραδινή έξοδο σε παραλιακό μαγαζί θα σου ταράξει την ψυχική ηρεμία με έντονες ερωτικές διαθέσεις. Η κάρτα Φεγγάρι σου χαρίζει μια αύρα μυστηρίου και πολύ γοητεία με αποτέλεσμα να σαγηνέψεις τα άτομα που σε θαυμάζουν. 

Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου ~ 18 Φεβρουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Ράβδος
Σε σχέση: Να έχεις πολύ μεγάλη προσοχή με το ταίρι σου αυτή την εβδομάδα γιατί η κάρτα με την Ράβδο σε προειδοποιεί ότι έχει μπει διχόνοια ανάμεσα σου και θα πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να λειτουργήσεις με ηρεμία και σύνεση απέναντι στο ταίρι σου. Θα ηρεμήσεις και θα ζήσεις και έντονες στιγμές πάθους και έρωτα με το ταίρι σου και αυτο θα ανανεώσει την σχέση σας.

Χωρίς σχέση: Περνάς μια περίοδο δύσκολη γιατί έχεις απομονωθεί από πρόσωπα δικά σου τα οποία σου δημιουργήσανε πολύ πίεση και δεν σε καταλαβαίνανε καθόλου. Αισθάνεσαι μια μανία καταδίωξης από όλους. Αυτό είναι λάθος. Μέσα από μια έντονη κατάσταση θα έχεις μια ξαφνική μαρτυρία από ένα πρόσωπο που σε θέλει εδώ και καιρό και θα νιώσεις ότι υπάρχουν ακόμα θαυμαστές οι οποίοι σε θέλουν πολύ και ότι αξίζεις. Έντονες ερωτικές συζητήσεις θα πάρουν τον λόγο αυτή την εβδομάδα. 

Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου ~ 20 Μαρτίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ήλιος.
Σε σχέση: Ετοιμάσου για λαμπερές και γεμάτες έρωτα στιγμές μέσα στο σπίτι σου με το ταίρι σου. Θα έχεις μια τυχερή εβδομάδα η οποία θα σου δώσει πολύ αισιοδοξία και το ταίρι σου μέσω αυτής της κάρτας θα σου δείξει απλόχερα την αγάπη του και την ερωτική του διάθεση απέναντι σου. Θα ζήσεις μια ευχάριστη εβδομάδα όλο χαρούμενα γεγονότα.

Χωρίς σχέση: Ήρθε επιτέλους μια εβδομάδα που θα πετάξεις τα κακώς κείμενα από την καρδιά σου για να πάρει θέση η χαρά, οι ευχάριστες επικοινωνίες με πρόσωπα που επιθυμείς και με πρόσωπα που θα προχωρήσεις μέσα από μια λαμπερή φιλία σε μια νέα ερωτική περιπέτεια που άνετα σου δίνει την δυνατότητα να την οδηγήσεις σε μια σχέση ευχάριστη με όμορφα συναισθήματα και πολύ έρωτα.

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή