Menu

Ζώδια Αυγούστου: Τα πράγματα σοβαρεύουν!

Ζώδια Αυγούστου: Τα πράγματα σοβαρεύουν!
jumbo-banner

Ο Αύγουστος είναι μήνας με πολλές γεύσεις και αποχρώσεις στα αισθηματικά μας θέματα.

Ο μήνας ξεκινά με την Αφροδίτη να βρίσκεται στην 24η μοίρα του Λέοντα και να διανύει το ζώδιο μέχρι να βγει και να περάσει στην Παρθένο στις 5 του μήνα. Θα παραμείνει στην Παρθένο ολόκληρο τον Αύγουστο, μέχρι και τις 30 του μήνα συγκεκριμένα, οπότε και αλλάζει θέση για να περάσει στον Ζυγό.

Το πρώτο πενθήμερο του μήνα ευνοεί το να περάσουμε κάποιες τελευταίες στιγμές χαλάρωσης και χαράς με το ταίρι μας και να ενισχύσουμε την αγάπη και το πάθος. Ρομαντικά λόγια και κινήσεις δίνουν ελπίδα και ασφάλεια. Σε αυτό ευνοούνται περισσότερο οι γεννημένοι τις τελευταίες μέρες των ζωδίων της φωτιάς. Η νέα Σελήνη που συμβαίνει στις αρχές του μήνα στον Λέοντα δίνει μια επιπλέον ώθηση στα παραπάνω.

Με την είσοδο της Αφροδίτης στην Παρθένο όμως, τα πράγματα γίνονται λίγο πιο σοβαρά. Η θέση της Αφροδίτης σε αυτό το ζώδιο δεν είναι η καλύτερη για τον πλανήτη της αγάπης και των σχέσεων. Με αυτή την διέλευση εκφράζουμε την αγάπη μέσα από πρακτικούς τρόπους και βρισκόμαστε κοντά στο ταίρι μας όταν αυτό μας χρειάζεται. Η Παρθένος είναι γήινο ζώδιο και άρα ερωτικό και αισθησιακό, αλλά ταυτόχρονα είναι αρκετά πρακτικό ζώδιο. Πέρα από την ρομαντική μας πλευρά στις σχέσεις πρέπει να υπάρχει με αυτή την διέλευση το μέτρο και η χρησιμότητα. Το πέρασμα της Αφροδίτης στην Παρθένο θα ευνοήσει τα άλλα δύο γήινα ζώδια, Ταύρους και Αιγόκερους, αλλά θα φέρει δυσκολίες και εντάσεις στον μεταβλητό σταυρό, δηλαδή σε Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς.

Τα αισθηματικά των ζωδίων για τον Αύγουστο

ΚΡΙΟΣ
Η νέα Σελήνη στις αρχές του μήνα σε ενεργοποιεί στα αισθηματικά σου και σου δίνει την δύναμη που χρειάζεσαι για να κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα εντός και εκτός κρεβατιού. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σου, τότε οι πρώτες μέρες του μήνα σου δίνουν ακόμη ένα μικρό περιθώριο για να περάσεις όμορφα με την σχέση σου ή να γνωρίσεις νέο πρόσωπο αν είσαι μόνος. Όμως η νέα θέση της Αφροδίτης από τις 5 του μήνα και μετά φέρνει δυσκολίες και θα χρειαστεί να κάνεις αρκετές προσαρμογές, υπομονή και να αλλάξεις συνήθειες και μοτίβα συμπεριφοράς, ώστε να μπορέσεις να χαρείς την ποιότητα και την αγάπη στην σχέση. Τρεχάματα, επιπλοκές και ξαφνικές αλλαγές στο καθημερινό σου πρόγραμμα και στην εργασία σου δε θα σε αφήσουν να απολαύσεις χαλαρά τον έρωτα. Με την έκλειψη στις 18 του μήνα στον άξονα του ηλιακού σου χάρτη που σχετίζεται με την απόλαυση, την αυτοέκφραση και τους στόχους σου, σίγουρα θα πάρεις αποφάσεις για να αλλάξεις πολλούς όρους στο παιχνίδι των αισθηματικών σου. 

ΤΑΥΡΟΣ
Η νέα Σελήνη στις αρχές του μήνα δίνει έμφαση στην ανάγκη σου να ξεκαθαρίσεις όχι μόνο τα αισθηματικά σου, αλλά οτιδήποτε έχει να κάνει με το παρελθόν σου και τις καταβολές σου, ενώ η έκλειψη στις 18 ενεργοποιεί τον άξονα που έχει να κάνει με το να διαγράψεις το παλιό και να αρχίσεις ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή σου σε θέματα σπιτιού, οικογενείας, σημαντικών σχέσεων και καριέρας. Όλα αυτά μαζί λοιπόν, καταλαβαίνεις ότι δεν σε αφήνουν να εστιαστείς ψύχραιμα και λογικά στον αισθηματικό σου τομέα και ίσως δεν είναι αυτή η προτεραιότητα του μήνα τελικά για σένα. Η νέα θέση της Αφροδίτης, ευτυχώς, σου δίνει την υποστήριξη από τον σύντροφο ή από τα αγαπημένα σου πρόσωπα σε αυτό που θέλεις να πετύχεις τώρα και παρότι σε κάποια σημεία ο σύντροφος μπορεί να γκρινιάξει ή να παραπονεθεί, θα έχεις την αμέριστη υποστήριξη, βοήθεια και συμπαράστασή του. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η νέα Σελήνη στις αρχές του μήνα σε κάνει πιο επικοινωνιακό και σου αυξάνει την ανάγκη να συζητήσεις και να μιλήσεις γύρω από θέματα που σε απασχολούν, ίσως όμως όχι τόσο με το ταίρι σου, αλλά με φίλους ή γνωστούς σου, ενώ η έκλειψη στις 18 ενεργοποιεί τον άξονα που έχει να κάνει ακριβώς με τις συναισθηματικές σου ανάγκες, την έκφρασή τους και την υλοποίηση των στόχων και των ονείρων που έχεις σε αυτόν τον τομέα. Η νέα θέση της Αφροδίτης σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις θέματα του παρελθόντος που έχουν προβληματίσει την αισθηματική σου ζωή, αλλά σου φέρνει και κάποιες δυσκολίες. Μην γίνεσαι πολύ επικριτικός και βάλε λίγο νερό στο κρασί σου. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η νέα Σελήνη στις αρχές του μήνα ενεργοποιεί την ανάγκη σου για ασφάλεια και σιγουριά στον τομέα των σχέσεων και σου δίνει την δύναμη να παλέψεις για να κερδίσεις ή να επανακτήσεις ό,τι νομίζεις ότι έχει χαθεί, ενώ η έκλειψη στις 18 ενεργοποιεί τον άξονα που έχει να κάνει με τα οικονομικά σου, αλλά και με τα μυστικά που σου κρύβει ο σύντροφος! Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο όμως καθώς η νέα θέση της Αφροδίτης σε βοηθά να διακρίνεις την πραγματικότητα και να ξεχωρίσεις το ουσιώδες και το χρήσιμο από το περιττό και το ψεύτικο. Ο λόγος σου και η σκέψη σου εστιάζονται περισσότερο στην ουσία, συγκεντρώνεσαι ακριβώς στο πρόβλημα και αφήνεις πίσω συναισθηματισμούς που μπλοκάρουν την αλήθεια. Ξεκαθαρίζεις μέσα στην σχέση θέμα που ήταν καιρό τώρα πρόβλημα και μελανό σημείο και προχωράς παρακάτω με το κεφάλι ψηλά.

ΛΕΩΝ
Η νέα Σελήνη στις αρχές του μήνα σε ενεργοποιεί σε πολλές απόψεις και σίγουρα δίνει ώθηση και στον αισθηματικό σου τομέα. Αποφασίζεις να λάμψεις ακόμη περισσότερο και να διεκδικήσεις την πίτα του λέοντος στα αισθηματικά σου. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σου, τότε οι πρώτες μέρες του μήνα σου δίνουν ακόμη ένα μικρό περιθώριο για να περάσεις όμορφα με την σχέση σου ή να γνωρίσεις νέο πρόσωπο αν είσαι μόνος. Η νέα θέση της Αφροδίτης από τις 5 του μήνα και μετά φέρνει σοβαρότητα και το παιχνίδι της αγάπης αποκτά βαρύτητα και λειτουργεί με συγκεκριμένους όρους πλέον. Είναι πλέον σημαντικό για σένα να είσαι σίγουρος και να ξέρεις ότι βαδίζεις σταθερά και πως μπορείς να βασιστείς στο ταίρι σου, όχι μόνο στα ωραία του λόγια, αλλά και στις απτές και χειροπιαστές του πράξεις. Ζητάς αποδείξεις πλέον και η έκλειψη στις 18 στον άξονα του ηλιακού σου ωροσκοπίου που σχετίζεται καθαρά με τις σχέσεις, σε φέρνει αντιμέτωπο με αποφάσεις που πρέπει αναγκαστικά να πάρεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η νέα Σελήνη στις αρχές του μήνα σε γεμίζει ανασφάλειες για κάτι καινούργιο που αρχίζει στην ζωή σου και δεν νοιώθεις απαραίτητα την σιγουριά που χρειάζεσαι για να προχωρήσεις. Μην βιάζεσαι να απορρίψεις, αλλά μην πέφτεις και με τα μούτρα σε αυτό, καθώς η έκλειψη στις 18 ενεργοποιεί τον άξονα που έχει να κάνει με την διάκριση και την σωστή κρίση και απόφαση. Θα χρειαστεί ίσως να περάσει όλος ο μήνας για να μπορέσεις να δεις καθαρά και να κινηθείς σωστά στην αισθηματική σου ζωή. Να αποφύγεις εξάρσεις και τελεσίδικες αποφάσεις. Η νέα θέση της Αφροδίτης σε ευνοεί, καθώς περνά στο ζώδιό σου και σε κάνει να λειτουργείς σαν ερωτικός μαγνήτης. Αν το χρησιμοποιήσεις αυτό συνειδητά, πολλές άσχημες σκέψεις στο μυαλό σου θα αντικατασταθούν από όμορφες και ρομαντικές στιγμές. Το άτομο βέβαια που θα σε προσεγγίσει και θα σου ανοιχτεί στον αισθηματικό τομέα θα πρέπει να το περάσεις από σαράντα κύματα. 

ΖΥΓΟΣ
Η νέα Σελήνη στις αρχές του μήνα σου δίνει την δύναμη να ξεπεράσεις ό,τι αρνητικό έχει συμβεί μέχρι τώρα στην ζωή σου, να αφήσεις πίσω σου αυτό που σε πιέζει και αν είσαι μόνος να αρχίσεις να φλερτάρεις και να βγαίνει περισσότερο έξω, ενώ αν είσαι σε σχέση να εστιάσεις σε συμβουλές φίλων που σου λένε να εκφραστείς περισσότερο και να ζητήσεις περισσότερα. Η έκλειψη στις 18 ενεργοποιεί τον άξονα που έχει να κάνει με την απόλαυση της ζωής και την έκφραση του έρωτα και της αγάπης και αυτό σκοπεύεις να κάνεις αυτόν τον μήνα. Η νέα θέση της Αφροδίτης όμως δε σε αφήνει να χαρείς την ζωή και τις σχέσεις, αλλά σου φέρνει στην επιφάνεια σκοτάδια που πρέπει να φωτίσεις και δράκους με τους οποίους πρέπει να παλέψεις. Αποκαλύψεις για κρυμμένες πτυχές του συντρόφου ή δικά σου μυστικά μπορεί να βγουν στο φως κατά την διάρκεια αυτού του μήνα, κατά τον οποίο ο βασικός τόνος είναι ξεκαθαρίσματα μιας και καλή και οι μάσκες πέφτουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η νέα Σελήνη στις αρχές του μήνα σε βάζει στην διαδικασία να δεις πιο σοβαρά την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα αισθηματικά σου και να αρχίζεις να δρομολογείς τις καταστάσεις, ενώ η έκλειψη στις 18 ενεργοποιεί τον άξονα που έχει να κάνει με το παρελθόν και το μέλλον της σχέσης που διατηρείς και τις αποφάσεις που πρέπει να πάρεις. Η νέα θέση της Αφροδίτης σε κάνει πιο πρακτικό και οι χειρισμοί σου γίνονται πιο λεπτοί, αλλά όχι και εντελώς αδιόρατοι από τον σύντροφο. Άτομα του φιλικού σας κύκλου μπορεί να επιδράσουν βοηθητικά ή αρνητικά και θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός στο ποιους επιλέγεις για να μοιραστείς τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις. Γενικά ο μήνας θα σε αφήσει με την γεύση ότι κάτι κατάφερες να συμβεί και οι εξελίξεις δε θα σε αφήσουν αδιάφορο, το αντίθετο μάλιστα! 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η νέα Σελήνη στις αρχές του μήνα σε ενεργοποιεί και σε γεμίζει όνειρα και στόχους στα αισθηματικά που θα θελήσεις να τα κάνεις πραγματικότητα παρά τις όποιες δυσκολίες συναντήσεις. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σου, τότε οι πρώτες μέρες του μήνα σου δίνουν ακόμη ένα μικρό περιθώριο για να περάσεις όμορφα με την σχέση σου ή να γνωρίσεις νέο πρόσωπο αν είσαι μόνος. Η νέα θέση της Αφροδίτης από τις 5 του μήνα και μετά φέρνει σοβαρότητα και επισημότητα στις αισθηματικές σου υποθέσεις. Δεν σε ενοχλεί το παιχνίδι και η αβεβαιότητα μερικές φορές για τις προθέσεις του συντρόφου, αντιθέτως αυτά είναι στοιχεία που σε κάνουν να ενδιαφέρεσαι και που σου εξάπτουν το μυαλό. Όμως πλέον θέλεις να ξέρεις ότι αυτό το παιχνίδι που λέγεται σχέση θα οδηγήσει κάπου! Η έκλειψη στις 18 του μήνα θα σου ανοίξει διάπλατα το στόμα και θα πεις ό,τι σκέφτεσαι, ό,τι σε ενοχλεί και προσπαθήσεις να πετύχεις να έρθουν σε εφαρμογή και υλοποίηση οι στόχοι και τα όνειρα που έχεις για την αισθηματική σου ζωή. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η νέα Σελήνη στις αρχές του μήνα τονίζει αρκετά τις ψυχολογικές σου ανάγκες, τους φόβους σου κατά πόσο μπορείς και μόνος ή κατά πόσο εξαρτάσαι από τον σύντροφο και φέρνει στην επιφάνεια την ανάγκη σου για ερωτική ένωση, ενώ η έκλειψη στις 18 ενεργοποιεί τον άξονα που έχει να κάνει με την υλική και την ψυχολογική ασφάλεια που νοιώθεις στην σχέση και κατά πόσο η αισθηματική σου ζωή σε βοηθά να φτάσεις πιο κοντά στους στόχους που έχεις θέσει για την ζωή σου. Η νέα θέση της Αφροδίτης είναι ευνοϊκή για το ζώδιό σου και θα καταφέρεις με κόπο, ιδρώτα και επιμονή, να φέρεις ισορροπία, να περάσεις όμορφα και να έρθεις πιο κοντά στα όνειρά σου. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η νέα Σελήνη στις αρχές του μήνα σε φέρνει σε μια θέση που χρειάζεται να δεις και να αγκαλιάσεις περισσότερο τις ανάγκες του συντρόφου σου για τον επόμενο διάστημα, καθώς γίνεται στον τομέα του ηλιακού σου ωροσκοπίου που έχει να κάνει με τις σχέσεις, ενώ η έκλειψη στις 18 γίνεται στο ζώδιό σου και φυσικά ενεργοποιεί ξεκάθαρα των άξονα των σχέσεων και των αποφάσεων που πρέπει τώρα να παρθούν. Η νέα θέση της Αφροδίτης σε κάνει να σκεφτείς πιο πρακτικά και να κάνεις συγκεκριμένα τα αιτήματά σου που έχουν να κάνουν με την οικονομική ασφάλεια που έρχεται μέσα από τον σύντροφο ή και με τις ανάγκες που έχεις στον σεξουαλικό τομέα και που τώρα ζητούν την ικανοποίησή τους. 

ΙΧΘΥΣ
Η νέα Σελήνη στις αρχές του μήνα τονίζει την ανάγκη σου να ξεκαθαρίσεις κα να βάλεις σε τάξη το όποιο μελανό σημείο υπάρχει στην σχέση σου, ενώ η έκλειψη στις 18 ενεργοποιεί τον άξονα που έχει να κάνει με τους φόβους σου και τις κρυμμένες πτυχές του εαυτού σου ή του συντρόφου σου. Η νέα θέση της Αφροδίτης είναι στο απέναντι ζώδιο από το δικό σου και αυτό ακριβώς τονίζει το γεγονός ότι αυτός ο μήνας είναι ο μήνας που πρώτον θα έρθεις σε στενότερη επαφή με τον σύντροφο και δεύτερον θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσεις μαζί του μιας και δια παντός τα βασικά προβλήματα και εμπόδια που υπάρχουν και βασανίζουν την σχέση σας. 

astropedia.gr

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή