Menu

Τα ζώδια του Σαββάτου 24ης Σεπτεμβρίου! Ζυγέ, τα επαγγελματικά σου θέματα θα είναι τα μόνα που θα σε απασχολήσουν σήμερα

Τα ζώδια του Σαββάτου 24ης Σεπτεμβρίου! Ζυγέ, τα επαγγελματικά σου θέματα θα είναι τα μόνα που θα σε απασχολήσουν σήμερα
jumbo-banner

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 23 Σεπτεμβρίου;

Κριός
Σήμερα μπορεί να προκύψουν θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι σου, είτε σαν ακίνητο είτε σαν οικογένεια, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο. Θα είναι πολύ εύκολο να υπερχειλίσεις συναισθηματικά, με αποτέλεσμα να μεγαλοποιήσεις τα πράγματα και να χάσεις την ουσία. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία από τον Ζυγό δε θα βοηθήσει την κατάσταση, καθώς μπορεί να σου χαρίσει ακόμα περισσότερη υπερβολή, με αποτέλεσμα να κάνεις παρορμητικές κινήσεις, που μετά θα μετανιώσεις.

Ταύρος
Οι συγγενείς και οι γύρω σου θα παίξουν μεγάλο ρόλο στη σημερινή ημέρα καθώς θέλεις να περιτριγυρίζεσαι από κόσμο, για να μπορείς να μοιραστείς τις ιδέες και τις απόψεις σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και θα σε κάνει να νιώσεις τους ανθρώπους του κοινωνικού σου περιβάλλοντος σαν οικογένειά σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία μπορεί να φέρει μια δυσπιστία στο περιβάλλον σου ως προς τα λεγόμενά σου και να μην καταφέρεις να τους πείσεις για τις απόψεις σου, αλλά η προσπάθεια μετράει!

Δίδυμοι
Σήμερα η ανασφάλεια έχει πάρει τη θέση της αισιοδοξίας που σε χαρακτηρίζει συνήθως, καθώς σε προβληματίζουν θέματα που έχουν να κάνουν με τράπεζες, οφειλές και οικονομικούς διακανονισμούς. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και σου φέρνει άγχος για οτιδήποτε δεν έχεις τακτοποιήσει όπως θα ήθελες. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία από τον Ζυγό, υποδηλώνει ότι δεν είναι βοηθητική ημέρα για οικονομικούς διακανονισμούς και νέες συμφωνίες, γιατί το πιο πιθανό είναι να βρεθείς ζημιωμένος/η.

Καρκίνος
Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και θα εντείνει το συναισθηματισμό σου, με αποτέλεσμα να μην είσαι αντικειμενικός/η και ρεαλιστής/στρια με τους συνεργάτες και το/τη σύντροφό σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με το Δία από τον Ζυγό, μπορεί να σε κάνει να φερθείς με περίσσια υπερβολή και να παθιαστείς με τις απόψεις σου ακόμα και για τα πιο απλά πράγματα κι αυτό θα φέρει απορία αλλά και εντάσεις στους γύρω σου. Προσπάθησε να κρατήσεις όσο μπορείς τις ισορροπίες.

Λέων
Όσες σκέψεις και να κάνεις σήμερα, θέλεις να τις κρατήσεις για τον εαυτό σου καθώς κανείς δε σου εμπνέει εμπιστοσύνη ώστε να ανοιχτείς. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο, εντείνει την εσωτερική αναταραχή σου και είναι πολύ πιθανό να σε κάνει πολύ κτητικό/η με τους γύρω σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία από τον Ζυγό θα σε κάνει να μην έχεις όρεξη για τίποτα, με αποτέλεσμα να αφήσεις για άλλη ημέρα τις δουλειές της καθημερινότητάς σου.

Παρθένος
Οι φίλοι σου είναι πάνω απ’ όλα σήμερα, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και τονίζει τη σημασία που έχουν για εσένα. Επικοινώνησε μαζί τους και βρες χρόνο να τους δεις από κοντά και να συζητήσετε τα νέα σας. Το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Δία από το Ζυγό μπορεί να φέρει στην επιφάνεια διαφορετικές απόψεις που υπάρχουν μέσα στην παρέα και να δημιουργήσει κόντρες. Από την αντιμετώπιση σου εξαρτάται αν θα είναι σοβαρές ή απλά για να ανάψουν λίγο τα αίματα!

Ζυγός
Τα επαγγελματικά σου θέματα θα είναι τα μόνα που θα σε απασχολήσουν σήμερα, καθώς έχεις κατά νου να επεκτείνεις τη φήμη σου στον τομέα που έχεις επιλέξει. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία δε θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα, αντιθέτως μπορεί να δημιουργήσει και κάποια προβλήματα. Απόφυγε να κοινοποιήσεις στους ανωτέρους σου τα σχέδια σου, γιατί κάποιοι μπορεί να σε επιβουλεύονται και μην πάρεις μέρος σε πηγαδάκια και κλίκες, γιατί θα βρεθείς εκτεθειμένος/η.

Σκορπιός
Η ημέρα θα σε βρει να νοσταλγείς τα ταξίδια του παρελθόντος και να επιθυμείς να φύγεις εδώ και τώρα, ακόμα και με άγνωστο προορισμό. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και κάνει το μυαλό σου να ταξιδεύει σε μέρη μαγικά και ονειρεμένα, αλλά το τετράγωνό της με το Δία μπορεί να φέρει εμπόδια, αν αποφασίσεις να πραγματοποιήσεις οποιοδήποτε απόδραση. Σχέσεις με συγγενείς, κουμπάρους και γνωστούς είναι «επικίνδυνες» για διαφωνίες σήμερα, καθώς η διαφορετικές αντιλήψεις μπορεί να μη γίνουν δεκτές με ευκολία.

Τοξότης
Σήμερα είναι πολύ πιθανό να χάσεις τον αισιόδοξο εαυτό σου, καθώς ακόμα και μια μικρή αφορμή θα σε αναστατώσει συναισθηματικά και θα σε κάνει να θυμηθείς πράγματα που προτιμάς να κρατάς βαθιά κρυμμένα μέσα σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία θα σε κάνει υπερβολικά απαισιόδοξο/η, χωρίς όμως να έχεις καμία διάθεση να προσπαθήσεις να απαλλαγείς από τις αρνητικές σκέψεις σου. Προσπάθησε να ασχοληθείς με κάτι, ώστε να μην αφήσεις το μυαλό σου να γυρίσει σε καταστάσεις και πρόσωπα που σε έχουν πληγώσει.

Αιγόκερως
Οι προσωπικές σου σχέσεις και οι συνεργασίες θα σε απασχολήσουν σήμερα, καθώς η Σελήνη βρίσκεται απέναντί σου, στο ζώδιο του Καρκίνου, και φανερώνει τον τρόπο που βλέπεις τον εαυτό σου μέσα από τη σχέση σου με τους άλλους. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία μπορεί να σε κάνει να κατηγορήσεις τους άλλους για κάθε αρνητικό που θα δεις στις σχέσεις σου, αλλά ίσως αυτό να είναι ένα στοιχείο του χαρακτήρα σου που αρνείσαι. Προσπάθησε να είσαι αντικειμενικός/η και με τους γύρω σου και όσο μπορείς με τον ίδιο σου τον εαυτό.

Υδροχόος
Η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται λένε και η ημέρα με τις πολλές υποχρεώσεις επίσης. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και δημιουργεί δουλειές και πολλές από αυτές έκτακτες με αποτέλεσμα να σου προκαλέσει έναν εκνευρισμό. Στην πραγματικότητα οι δουλειές μπορεί να είναι λίγο αυξημένες, αλλά το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με το Δία προσδίδει μια υπερβολή στην οπτική σου. Αν δεν αφήσεις τη ραθυμία σου να υπερισχύσει, τότε θα καταφέρεις να τελειώσεις όλες τις δουλειές σου και μάλιστα στην ώρα τους.

Ιχθύς
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να σου προκαλεί οικονομική ανασφάλεια, καθώς όσα και αν κερδίζεις, σήμερα θα νιώθεις πως είναι λίγα και πως δεν φτάνουν να καλύψεις τις ανάγκες σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον ανάδρομο Ερμή από την Παρθένο, μπορεί να φέρει παρανοήσεις σε οικονομικές συμφωνίες, που εκ πρώτης όψεως φαίνονται ιδιαίτερα συμφέρουσες. Κράτησε στάση αναμονής και μικρό καλάθι και απόφυγε να υπογράψεις οτιδήποτε σχετίζεται με μεταβολή των οικονομικών σου.

ladylike.gr

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή