Menu

Τα ζώδια της 14ης Σεπτεμβρίου! Σκορπιέ, περίεργο κλίμα επικρατεί σήμερα.

Τα ζώδια της 14ης Σεπτεμβρίου! Σκορπιέ, περίεργο κλίμα επικρατεί σήμερα.
jumbo-banner

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 14 Σεπτεμβρίου;

Κριός
Οι επαφές με φίλους, συναδέλφους και ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεσαι κοινά πιστεύω, είναι η προτεραιότητα σου σήμερα, καθώς η Σελήνη από τον Υδροχόο δημιουργεί την ανάγκη να βρεθείς με ανθρώπους που σας ενώνουν κοινές ιδέες και αντιλήψεις. Τα εξάγωνα που σχηματίζει με τον Άρη από τον Τοξότη και τον Ουρανό από τον Κριό, θα σε βοηθήσουν να υπερασπιστείς τις ιδέες και τα πιστεύω σου και μάλιστα με ιδιαίτερα θερμό τρόπο. Από την άλλη, μπορεί να μάθεις νέα από φιλικά σου πρόσωπα που θα σε χαροποιήσουν πολύ.

Ταύρος
Οι φιλοδοξίες και τα όνειρα που έχεις για την επαγγελματική σου εξέλιξη δε θα σου αφήσουν χρόνο να ασχοληθείς με οτιδήποτε άλλο πέραν αυτών. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Τοξότη και τον Ουρανό από τον Κριό θα σου δώσει αντοχές και διάθεση να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις και να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους σου. Μπορεί να προκύψουν εξελίξεις στη δουλειά που δεν τις περιμένεις, όμως να ξέρεις πως θα σε ωφελήσουν, ακόμα και αν δε φαίνεται αρχικά.

Δίδυμοι
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σου χαρίζει μια εξερευνητική διάθεση και το εξάγωνο με τον Άρη από τον Τοξότη και τον Ουρανό από τον Κριό σε παρακινεί να ασχοληθείς με «φιλοσοφικά ζητήματα». Θέλεις να διαβάσεις για ό,τι σε απασχολεί, να βρεις πληροφορίες για θέματα που σου κινούν το ενδιαφέρον και να ταξιδέψεις μέσα από ένα ντοκιμαντέρ στην τηλεόραση σε μακρινούς πολιτισμούς. Σε ενδιαφέρει πολύ να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου με κάθε τρόπο, για αυτό δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις και ένα σεμινάριο ή ακόμα και μια ξένη γλώσσα.

Καρκίνος
Οι συναισθηματικές σου αναταραχές θα συνεχιστούν και σήμερα, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σου θυμίζει παρελθοντικά πρόσωπα και καταστάσεις, που θέλεις να ξεχάσεις. Τα εξάγωνα που σχηματίζει με τον Άρη από τον Τοξότη και τον Ουρανό από τον Κριό θα σε κάνουν νευρικό/η και με ξαφνικά ή απότομα ξεσπάσματα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν εντάσεις με τους γύρω σου. Από την άλλη όμως, θα σου χαρίσουν την εσωτερική δύναμη που χρειάζεσαι, ώστε να ξεπεράσεις τα πάντα εδώ και τώρα, αρκεί να το θέλεις.

Λέων
Οι σχέσεις με τους συνεργάτες και το σύντροφό σου δε θα σου αφήσουν το χρόνο να ασχοληθείς με οτιδήποτε άλλο σήμερα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και τα εξάγωνα που θα σχηματίσει με τον Άρη και τον Ουρανό, θα φέρουν εξελίξεις στις υπάρχουσες σχέσεις και μπορεί να αλλάξουν τα έως τώρα δεδομένα. Σήμερα θα βρεις και τη δύναμη να συζητήσεις ό,τι θέματα έχεις στις προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις και έως τώρα δεν το έκανες, γιατί ανησυχούσες για τις αντιδράσεις που θα προκαλούσες.

Παρθένος
Οι δουλειές είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σου, αλλά κάποιες φορές αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο, με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνεις να τις αναλάβεις όλες. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη θα σε βοηθήσει να φέρεις τις υποχρεώσεις σου εις πέρας, καθώς θα σου χαρίσει ενέργεια ικανή να μετακινήσεις βουνά! Από την άλλη, αν δε διαχειριστείς σωστά την ενέργεια, θα μεταλλαχτεί σε νευρικότητα. Το άλλο εξάγωνο της Σελήνης, αυτό με τον Ουρανό, θα προκαλέσει εναλλαγές στα συναισθήματά σου και μια εσωτερική ένταση, που θα πρέπει να προσέξεις πού και πώς θα διοχετεύσεις.

Ζυγός
Μπορεί γύρω σου να επικρατούν τρελοί ρυθμοί, αλλά εσύ είσαι πολύ μακριά από αυτούς και η διάθεσή σου είναι τελείως διαφορετική. Η Σελήνη είναι στον Υδροχόο και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη είναι μια εξαιρετική όψη, που θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα αν ασχολείσαι επαγγελματικά με τον αθλητισμό, αλλά είναι και μια καλή ευκαιρία για να ξεκινήσεις ένα άθλημα, που θα εμπλουτίσει τα χόμπι σου. Το άλλο εξάγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ουρανό, θα σου χαρίσει έμπνευση και την ανάγκη να ασχοληθείς με τα χόμπι σου, ώστε να αισθανθείς δημιουργικός/η.

Σκορπιός
Το κλίμα στην οικογενειακή σου εστία δε θα είναι πολύ καλό σήμερα, καθώς οι διαφορετικές απόψεις ανάμεσα σ’ εσένα και την οικογένειά σου θα δημιουργήσουν ένα χάσμα και ένα περίεργο κλίμα μεταξύ σας. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη θα σου χαρίσει μια εσωτερική δύναμη που μπορεί να εντείνει τους καβγάδες, αν δεν τη «χρησιμοποιήσεις» σωστά. Από την άλλη, το εξάγωνό της με τον Ουρανό μπορεί να σου χαρίσει εφευρετικότητα, που θα βοηθήσει στην εξομάλυνση των σχέσεων που έχουν πληγεί!

Τοξότης
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και σε προτρέπει να βγεις και να συναντήσεις κόσμο, καθώς θα νιώσεις πλήρης μόνο εάν βρεθείς με αγαπημένα σου πρόσωπα, ακόμα και αγαπημένους γείτονες. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από το ζώδιό σου θα σου χαρίσει ενέργεια και διάθεση για… γκάζια, γι’ αυτό πρόσεξε κατά την οδήγηση και μην το παρακάνεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ουρανό μπορεί να φέρει ξαφνικές συναντήσεις και νέα με συγγενείς και γνωστούς που είχες να δεις καιρό, κι αυτό μπορεί να σε ξαφνιάσει!

Αιγόκερως
Μπορεί η ημέρα να φέρει στο φως τις ανασφάλειές σου σχετικά με τα οικονομικά σου, καθώς θα νιώσεις πως αυτά που έχεις δεν είναι αρκετά. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και η έννοια της ανασφάλειας βρίσκει το νόημά της σε εσένα. Το εξάγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Άρη θα σε βοηθήσει να αναλάβεις δράση προκειμένου να αλλάξεις ό,τι δε σε ικανοποιεί ή έστω να προσπαθήσεις. Το άλλο εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να φέρει ξανά στο μυαλό σου καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες που είχες, αλλά για διάφορους λόγους τις είχες βάλει στον πάγο.

Υδροχόος
Η συμπεριφορά σου σήμερα μπορεί να είναι λίγο περίεργη ή να έχει αρκετές μεταβολές κατά τη διάρκεια της ημέρας και μάλιστα από το ένα άκρο στο άλλο. Κάτι έχεις, κάτι σου φταίει, καθώς η Σελήνη στο ζώδιό σου δημιουργεί εσωτερική κινητικότητα, αλλά δεν είσαι σε θέση να προσδιορίσεις τι είναι αυτό που θέλεις ακριβώς. Το εξάγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Άρη θα σου χαρίσει ενέργεια, που αν δεν τη διοχετεύσεις στο γυμναστήριο, θα σου προκαλέσει νευρικότητα. Το άλλο εξάγωνο που σχηματίζει, αυτό με τον Ουρανό, μπορεί να φέρει ευκαιρίες από εκεί που δεν το περιμένεις σε σχέσεις και συνεργασίες, γι’ αυτό να έχεις τα μάτια σου ορθάνοιχτα!

Ιχθύς
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να εγείρει ανασφάλειες, που είναι πιθανό να μην έχουν κανένα ρεαλιστικό υπόβαθρο, όμως καταφέρνουν να σε συγχύσουν και να σε αναστατώσουν. Το εξάγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Άρη θα σε κάνει δυναμικό/η και θα καταφέρεις εύκολα να ξεπεράσεις το φαύλο κύκλο των αρνητικών σκέψεων, αρκεί να το αποφασίσεις. Το άλλο εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό, μπορεί να σου φέρει έντονα συναισθήματα που αν εξωτερικεύσεις, θα κάνεις πολλούς να ανησυχήσουν!

ladylike.gr

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή