Menu

Ποιος είναι ο ιδανικός σύντροφος για εσένα βάσει ζωδίου και γιατί;

Ποιος είναι ο ιδανικός σύντροφος για εσένα βάσει ζωδίου και γιατί;
jumbo-banner

Φυσικά και δεν υπάρχει ο τέλειος σύντροφος, υπάρχουν όμως ορισμένοι άνθρωποι που μας ταιριάζουν καλύτερα από άλλους.

Παρακάτω θα βρεις ποιοι είναι οι ιδανικοί ζωδιακοί συνδυασμοί αλλά και για ποιο λόγο θα ταίριαζες καλύτερα με κάποιο συγκεκριμένο ζώδιο.

Κριός:
Υπάρχει μόνο ένα ζώδιο –διαφορετικό από το δικό σου- που μπορεί να σε καταλάβει αλλά και να ταιριάξει τέλεια μαζί σου και δεν είναι άλλο από το ζώδιο του Λέοντα που καταλαβαίνει όσο κανείς την ανάγκη σου για προσοχή και λάμψη. Μαζί θα κατακτήσετε τον κόσμο και σας ταιριάζει τόσο πολύ αυτό!

Ταύρος:
Σαν γνήσια Ταύρος που είσαι έχεις τα συναισθηματικά σου ξεσπάσματα αλλά έχεις μάθει να περιμένεις κάποια πράγματα από τους άλλους και να στηρίζεσαι σε αυτούς. Το βασικό είναι πως αναζητάς τέτοιου είδους σχέσεις. Όσοι ανήκουν στο ζώδιο της Παρθένου είναι αξιόπιστοι και όπως εσύ λιγάκι αγχωμένοι. Η σχέση αυτή θα είναι ιδανική για τον λόγο πως ο ένας καταφέρνει να ηρεμεί τον άλλο και χέρι-χέρι μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα.

Δίδυμοι:
Το βασικό που αναζητάς στη ζωή σου είναι η ισορροπία και ποιος είναι ο καλύτερος άνθρωπος που μπορεί να σου την προσφέρει; Μα φυσικά ο Ζυγός! Ο άντρας Ζυγός θα ακούσει προσεκτικά αυτά που έχεις να πεις και θα κάνει χιούμορ γενικά, θα σε ανεβάσει ψυχολογικά, θα περάσετε καλά χωρίς όμως να χάσετε την ουσία.

Καρκίνος:
Δεν χωράει αμφιβολία πως μπορεί να είσαι πιο συναισθηματική και ευαίσθητη και σίγουρα είναι δύσκολο να έχεις γύρω σου ανθρώπους που αντιμετωπίζουν με τον ίδιο τρόπο τις καταστάσεις και τα πράγματα. Ο ιδανικός σύντροφος για εσένα ανήκει λοιπόν στο ζώδιο του Αιγόκερω μιας και είναι πιο σοβαρός και διπλωμάτης και φυσικά είναι η ιδανική συντροφιά για εσένα και ο ένας επιδράει πάνω στον άλλο με τρόπο μοναδικό και ιδιαίτερο.

Λέων:
Ευχαριστιέσαι την προσοχή που σου δίνουν οι γύρω σου αλλά και σε τραβάνε οι άνθρωποι που συγκεντρώνουν επάνω τους την προσοχή. Μην ψάχνεις αλλού, αφού ο ιδανικός σύντροφος για εσένα ανήκει στο ζώδιο του Λέοντα που είναι φιλόδοξος από τη φύση του και θέλει να πετύχει σε αυτά που κάνει. Δεν χωράει αμφιβολία πως μαζί θα είστε ο απόλυτος συνδυασμός!

Παρθένος:
Αγαπάς τη λεπτομέρεια, είσαι οργανωτική και κάπως νευρική οπότε ο γήινος Ταύρος θα σε προσγειώσει λιγάκι αφού είστε το τέλειο ζευγάρι για να ηρεμήσετε ο ένας τον άλλον μιας και οι αξίες σας ταιριάζουν και γενικά καταφέρνετε να επικοινωνείτε άψογα.

Ζυγός:
Είσαι πολύ ισορροπημένη και ξέρεις που πηγαίνεις και τι θέλεις , τις περισσότερες φορές τουλάχιστον. Δεν χρειάζεται να ψάξεις αλλού αφού στο πρόσωπο κάποιου που ανήκει στο ζώδιο των Διδύμων θα βρεις αυτό που θέλεις. Χαρούμενοι, διασκεδαστικοί και λίγο πιο χαλαροί οι Δίδυμοι είναι το τέλειο ταίρι για εσένα που ανήκεις στο ζώδιου του Ζυγού αφού θα σου δώσουν λίγη από την «τρέλα» τους με την καλή έννοια.

Σκορπιός:
Αποπνέεις μυστήριο και είσαι απίστευτα ευαίσθητη και το ιδανικό ταίρι για εσένα δεν είναι άλλο από κάποιον που ανήκει στο ζώδιο των Ιχθύων. Το μόνο βέβαιο είναι πως θα γράψετε ατελείωτα ερωτικά γράμματα ο ένας στον άλλον και θα καταφέρετε να επικοινωνήσετε τέλεια.

Τοξότης:
Είσαι πρακτικός τύπος και ο εκκεντρικός και καινοτόμος Υδροχόος θα σε βοηθήσει να δεις το πιο μεγάλο πλάνο! Και οι δυο είστε ανεξάρτητοι και έχετε μέσα σας την περιέργεια αλλά και την αγάπη για ταξίδια! Ο καλύτερος συνδυασμός.

Αιγόκερως:
Είσαι σίγουρα από τα άτομα που θα δουλέψεις σκληρά για να πετύχεις τα όσα έχεις στο μυαλό σου και σίγουρα ταιριάζεις τέλεια με κάποιον ο οποίος είναι πιο συναισθηματικός για να πετύχετε μαζί την τέλεια ισορροπία. Το μόνο βέβαιο είναι πως ο ένας βγάζει στον άλλο τον καλύτερο του εαυτό και το βασικό που καταφέρνετε μαζί είναι να ζείτε το τώρα πιο έντονα από ποτέ!

Υδροχόος:
Ακριβώς όπως και εσύ ένας άντρας Τοξότης είναι ανεξάρτητος αλλά και περιπετειώδης και είναι η ιδανική συντροφιά για το ταξίδι αλλά και για τις πιο ήσυχες ώρες στο σπίτι. Είστε και οι δυο αφοσιωμένοι και πιστοί ο ένας στον άλλον και η σχέση σας μπορεί να πάει καλά και μακροχρόνια. Και οι δυο σας αγαπάτε πολύ να μαθαίνετε πράγματα από τους άλλους αλλά και να μαθαίνετε εσείς τους άλλους.

Ιχθείς:
Ακριβώς όπως και εσύ, ο Σκορπιός έχει μια πιο σκοτεινή πλευρά αφού είναι βαθιά συναισθηματικός και ευαίσθητος αν και κάποιες φορές μπορεί να μην το δείχνει. Μπορεί να σου φαίνεται πως θα υπάρχει πολύ δράμα μέσα σε αυτή τη σχέση όμως δεν είναι καθόλου έτσι αφού δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς. Κανείς άλλος δεν μπορεί να σε καταλάβει όπως ο Σκορπιός.

womanonly.gr

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή