Menu

Ποια ζώδια κάνουν σχέσεις με διαφορά ηλικίας;

Ποια ζώδια κάνουν σχέσεις με διαφορά ηλικίας;
jumbo-banner

Κάποιοι απορρίπτουν τις σχέσεις με διαφορά ηλικίας ενώ για άλλους ο έρως χρόνια δεν κοιτά. Ποια είναι η στάση του κάθε ζωδίου;

Μέσα στο μυαλό μας επιβάλλεται ένας άντρας να είναι μεγαλύτερος από μια γυναίκα καθότι ο άντρας συντηρεί την οικογένεια, έχει την ευθύνη της και πρέπει να είναι επαγγελματικά καταξιωμένος για να παντρευτεί. Η γυναίκα πάλι πρέπει να είναι νέα, επιθυμητή και να μπορεί να τεκνοποιήσει. Αυτές οι ιστορίες ανήκουν στο παρελθόν.

Στη σημερινή εποχή, βλέπουμε ζευγάρια με μικρή διαφορά ηλικίας ή και καθόλου αναφέρει το missbloom.gr γιατί θεωρούν πως μπορεί ο ένας να καταλάβει καλύτερα τον άλλο. Πολλές φορές, οι γυναίκες είναι και μεγαλύτερες από τους άντρες.
Υπάρχει πρόβλημα όταν δυο άνθρωποι αγαπιούνται και έχουν διαφορά ηλικίας; Η επιτυχία μιας σχέσης δεν εξαρτάται από τη διαφορά ηλικίας αλλά από την εξέλιξη και την ωρίμανση του ζευγαριού μέσα στη σχέση.

Όταν ένα ζευγάρι έχει μικρή διαφορά ηλικίας, το πιο πιθανό είναι οι αργοί πλανήτες, Κρόνος, Ποσειδώνας, Δίας, Ουρανός, Πλούτωνας, που κάνουν πολλά χρόνια να μετακινηθούν να είναι οι ίδιοι. Έτσι, το ζευγάρι αυτό θα έχει κοινή στάση ζωής και κοινό προσανατολισμό. Αντίθετα, οι προσωπικοί πλανήτες, Ήλιος, Σελήνη, Ερμής, Αφροδίτη, Άρης, που καθορίζουν την προσωπικότητα του ατόμου μετακινούνται γρήγορα.

Όταν ένα ζευγάρι έχει μεγάλη διαφορά ηλικίας, το πιο πιθανό είναι οι αργοί πλανήτες, να βρίσκονται σε διαφορετικά ζώδια. Επομένως, θα βλέπουν τη ζωή με διαφορετικό μάτι. Το παιχνίδι παίζεται στο κατά πόσο θα ταιριάζουν οι προσωπικοί πλανήτες. Είναι αυτό που ονομάζουμε χάσμα γενεών.

Η αλήθεια είναι ότι οι σχέσεις που μας πάνε μπροστά είναι οι δύσκολες σχέσεις, αυτές στις οποίες αναγκαζόμαστε να κάνουμε υποχωρήσεις και να δεχόμαστε και την άλλη πλευρά της ζωής.

Σχέσεις με μικρότερους(ες):
Ποια στοιχεία στο χάρτη μας δείχνουν ότι κάνουμε σχέσεις με μικρότερους (ες);
Αν έχεις Αφροδίτη, Άρη, Σελήνη ή τον κυβερνήτη του 7ου οίκου σου στο Δίδυμο, την Παρθένο, τον Υδροχόο, τον Τοξότη.
Αν κάνουν σύνοδο, αντίθεση ή τετράγωνο με Ουρανό, Δία, Ερμή.
Αν ο Ερμής βρίσκεται στον 3ο ή 6ο οίκο.
Αν ο Ουρανός και ο Δίας βρίσκονται στον 7ο οίκο.

Σχέσεις με μεγαλύτερους (ες):
Ποια στοιχεία στο χάρτη μας δείχνουν ότι κάνουμε σχέσεις με μεγαλύτερους (ες);
Αν έχεις Αφροδίτη, Άρη, Σελήνη ή τον κυβερνήτη του 7ου οίκου σου στον Αιγόκερω ή τον Υδροχόο.
Αν κάνουν σύνοδο, αντίθεση ή τετράγωνο με Κρόνο ή Ουρανό.
Αν βρίσκονται αυτοί οι πλανήτες στον 10ο ή 11ο οίκο.
Αν έχεις Κρόνο, Ουρανό ή Σελήνη στον 7ο οίκο.
Αν ο 7ος οίκος σου βρίσκεται στον Αιγόκερω και ο Κρόνος βρίσκεται στον 5ο σου οίκο.
Αν ο Ήλιος σου βρίσκεται στον 10ο οίκο.
Αν ο Αιγόκερως βρίσκεται στον 10ο οίκο σου.

Αν ο Ουρανός και ο Υδροχόος βρίσκονται στον 10ο ή 11ο οίκο σημαίνει ότι στη ζωή σου κάνεις αντισυμβατικές σχέσεις.
Αν ο Δίας βρίσκεται στον 9ο ή 12ο οίκο σου σημαίνει πως αντιμετωπίζεις ελεύθερα τις σχέσεις.
Αν η Σελήνη σου βρίσκεται στον 4ο οίκο σου είναι δείκτης ότι ψάχνεις να βρεις κάποιο γονέα στο ταίρι σου ή ότι εσύ θέλεις να παίζεις το ρόλο του γονέα.
Αν η Αφροδίτη σου κάνει σύνοδο με τον ωροσκόπο του άλλου, θα υπάρχει τόσο μεγάλη έλξη που δεν θα σε νοιάζει η ηλικία.

Κάποιοι απορρίπτουν εξαρχής τις σχέσεις με διαφορά ηλικίας ενώ για κάποιους άλλους ο έρως χρόνια δεν κοιτά.
Ποια είναι η στάση του κάθε ζωδίου;

ΚΡΙΟΣ
Ο άντρας Κριός θέλει να ελέγχει τα πάντα, επιδιώκει να είναι ο ηγέτης. Θέλει να βάζει τους όρους του και να ικανοποιεί τις επιθυμίες του. Επομένως, σίγουρα θα έκανε σχέση με άτομο μικρότερης ηλικίας και ειδικά αν ήξερε να του κάνει και τα κατάλληλα κόλπα. Αν ο άντρας βρίσκεται σε νεαρή ηλικία, δεν θα έχανε και τις εμπειρίες που θα του πρόσφερε μια σαραντάρα. Γενικά, φαίνεται πρόθυμος να ανταποκριθεί σε όλες τις ηλικίες.

Η γυναίκα Κριός λατρεύει το ωραίο παράστημα και αν βρίσκεται σε νεαρή ηλικία, δύσκολα θα κοιτάξει ένα πλαδαρό κορμί εκτός και αν είναι κάποιος άντρας που διατηρεί το σώμα του άριστα και συνδυάζει πνευματικότητα και ωριμότητα.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο άντρας Ταύρος θέλει ηρεμία και ασφάλεια. Ψάχνει ένα ώριμο, κατασταλαγμένο άτομο που να τον κατανοεί. Θα έκανε σχέση με άτομο μεγαλύτερης ηλικίας. Αν βρίσκεται σε νεαρή ηλικία θα υποκύψει σε μια γυναίκα που του προσφέρει τα πάντα ανταποδίδοντας με αφοσίωση.

Η γυναίκα Ταύρος είναι συντηρητική και θέλει μια άνετη ζωή. Κάνει σχέσεις με μεγαλύτερους άντρες που μπορούν να της προσφέρουν τα πάντα. Αν βρίσκεται σε μεγαλύτερη ηλικία, θα έκανε σχέση με μικρότερο άντρα αρκεί να ήταν σταθερός και προσγειωμένος στην πραγματικότητα.


ΔΙΔΥΜΟΣ
Ο άντρας Δίδυμος θέλει να ζει τον έρωτα, ψάχνει για εμπειρίες. Κάνει σχέσεις με ηλικιακή διαφορά (μικρότερη ή μεγαλύτερη) γιατί όλο και κάτι θα έχει να μάθει. Θέλει να είναι ο νικητής και όταν κάτι του γυαλίσει, δεν χάνει την ευκαιρία. Διαθέτει νεανικό πνεύμα και αναζητά τη φρεσκάδα (σωματική και διανοητική).

Τα ίδια ισχύουν και για τις γυναίκες.
Για να ρίξεις έναν Δίδυμο (άντρα ή γυναίκα) μίλα του για ελεύθερες σχέσεις και πειραματίσου μαζί του (της) στο σεξ. Φλέρταρέ τον (την) μιλώντας για το πόσο θαυμάζεις το πνεύμα του (της), το σώμα του (της) και την κουλτούρα του (της).


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο άντρας Καρκίνος αναζητά συναισθηματική ασφάλεια και θέλει να καλύπτει τις συναισθηματικές του ανάγκες. Η διαφορά ηλικίας δεν παίζει και τόσο σημαντικό ρόλο αν και κατά προτίμηση προτιμά άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Ζορίζεται με συνομήλικες γυναίκες γιατί κατά βάθος ψάχνει τη μάνα του εκτός και αν διαθέτει καλή καρδιά και άλλα προσόντα.

Τα ίδια ισχύουν και για τις γυναίκες. Οι Καρκίνοι δένονται με ότι καλό ή κακό μπορεί να σημαίνει αυτό.

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή