Menu

Με ποια ζώδια ταιριάζουν οι Ταύροι;

Με ποια ζώδια ταιριάζουν οι Ταύροι;
jumbo-banner

Οι ιδανικοί ή απαγορευτικοί ερωτικοί συνδυασμοί του Ταύρου από το astrology.gr

Αργοί, αισθησιακοί, ηδυπαθείς, ενίοτε πιστοί και σταθεροί στη σχέση τους αλλά αργοί σε αντιδράσεις και πρωτοβουλίες. Είναι αρκετά καλόβολοι και απλοί στην προσέγγισή τους, αρκεί να βρει κάποιος το κουμπί τους και να είναι ξεκάθαρος και σταράτος.
Εμείς θα δούμε πώς είναι θα είναι η έκβαση της σχέσης ενός Ταύρου με κάθε ένα ζώδιο, ποιό να αποφύγει και με ποιό θα ήταν ιδανικό ζευγάρι.

Οφείλουμε ωστόσο να επισημάνουμε ότι αναφερόμαστε μόνο στο συνδυασμό των ζωδίων κι όχι των δύο ωροσκοπίων, τη συναστρία δηλαδή δύο ατόμων.

ΤΑΥΡΟΣ – ΚΡΙΟΣ
Σας ξεσηκώνει, σας παρακινεί, σας φουντώνει αλλά δεν μπορείτε να ακολουθήσετε τους ρυθμούς του παρ' όλες τις προσπάθειες που θα καταβάλετε. Στο τέλος θα σας κάνει μαινόμενους.

ΤΑΥΡΟΣ – ΤΑΥΡΟΣ
Έλκεστε από την ηδυπάθεια του ομοζώδιού σας αλλά λίγο εσείς λίγο αυτός θα τα φάτε τα μουστάκια σας από τη ζήλεια σας.

ΤΑΥΡΟΣ – ΔΙΔΥΜΟΙ
Άλλος για Χίο τράβηξε κι άλλος για Μυτιλήνη είστε. Καμία σχέση, καμία προοπτική. Απλά δεν ταιριάζετε σου λέω.... Ούτε σαν φίλοι!

ΤΑΥΡΟΣ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καλός, απλός και... σπιτικός συνδυασμός! Ο αισθησιασμός συναντά το συναίσθημα και ο έρωτάς σας είναι ό, τι πρέπει για να το δικό σας το τσαρδί.

ΤΑΥΡΟΣ – ΛΕΩΝ
Σταθεροί και οι δύο κάτι θα μπορούσατε να καταφέρετε αρχικά αλλά συνέχεια μάλλον δεν υπάρχει στον ορίζοντα γιατί η επιμονή η δική σας και ο εγωισμός του άλλου θα προκαλέσει ομηρικούς καυγάδες για το ποιανού θα περάσει το δικό του.

ΤΑΥΡΟΣ – ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αν μείνετε στο γήινο πρακτικό κομμάτι ή στο διαχωρισμό ποιος κάνει τι, οκ. Αν όμως περιμένετε όρκους αιώνιας αγάπης και ρομαντικά λόγια ή κομπλιμέντα μάλλον θα χτυπήσετε σε ύφαλο.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΥΓΟΣ
Και οι δύο είστε παιδιά της Αφροδίτης, δηλαδή της χαλάρωσης και της καλοπέρασης μόνο που αν αράξετε κι οι δύο τότε θα έχετε πρόβλημα, αφού ο καθένας θα περιμένει από τον άλλο να κάνει πράγματα. Και οι δύο του «παίρνω» σε μια σχέση δε γίνεται.

ΤΑΥΡΟΣ – ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αντίθετοι, απέναντι, που σημαίνει ότι όσο σας έλκει, άλλο τόσο σας εκνευρίζει. Είναι αυτό που θέλετε αλλά όσο κι αν σας καλοαρέσει η σκέψη, κάποιος από τους δύο θα πρέπει να μείνει πίσω και μαντέψτε ποιος θα είναι. Αν πάντως συνεργαστείτε με σκοπό τα χρήματα, τότε δεν έχετε αντίπαλο.

ΤΑΥΡΟΣ – ΤΟΞΟΤΗΣ
Περιέργως είναι ένας συνδυασμός που μπορεί να λειτουργήσει, παρότι φαίνεται τόσο άσχετος όσο το τρόλεϊ με το βόλεϊ. Εσείς μπορείτε να τον συμμαζέψετε κι αυτός να σας κάνει να βλέπετε τα πράγματα πιο αστεία και ανάλαφρα. Το σεξ μαζί του πάντως λέει πολλά.

ΤΑΥΡΟΣ – ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σας αρέσει η προοπτική μιας σχέσης μαζί του γιατί τον βλέπετε σοβαρό και σταθερό, αλλά χτυπάτε σε τοίχο. Αν και οι δύο γήινοι, σας βλέπει μάλλον κατώτερο ή για να κάνετε τις δουλειές! Από αυτό και μόνο καλύτερα να μείνετε όσο πιο μακριά γίνεται.

ΤΑΥΡΟΣ – ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το θέλετε πολύ, τον κυνηγάτε με μανία, μουλαρώνετε και καίγεστε να τον κάνετε δικό σας αλλά είναι άπιαστος. Κάτι άσχετο θα σας πει, κάτι περίεργο θα σας κάνει και στο τέλος θα τον μισήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ – ΙΧΘΥΕΣ
Άλλος ένας καλό συνδυασμός αφού το συναίσθημά του σας αγγίζει μέχρι τα μύχια σας συν το ότι είναι ήσυχος και δεν σας ταράζει το νευρικό σύστημα. Το πρόβλημά σας θα είναι μέχρι να συντονίσετε τις ενέργειές σας αλλά μετά όλα θα κυλάνε ήρεμα.

Αν θέλεις να διαβάσεις περισσότερα θέματα σαν αυτά κάνε κλικ εδώ!

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή